» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


19 megfelelő bejegyzés.Éhes vótam ezér csináltam magamnak kaját. Ez 3 db virsli meg 1 db erőleveskocka (natúr) volt. Ez utóbbit nem kellett elkészíteni, egy kés segítségével apró darabokban fogyasztható

A C könyv nagyon király, egész ügyes dolgokat ír. Mivel én nem nagyon tanultam programozni tulajdonképpen sosem (na jó tanultam de később, mint ahogy programozni tudtam, és elég ratyigagyi szinten), ezért csomó szintaktikai újdonsággal találkoztam. Bámulatba ejtően jó dolgok ezek. Ilyenre gondolok, mint pl.
c = getchar(); while (c != EOF) { putchar(c); c = getchar(); }
Fenti kód helyett írható ez is:
while ((c = getchar()) != EOF) putchar(c);
Amazing.

Aki még nem vette észre, a Haszprus Blog kőkeményen fejlesztés alatt áll. Ezért javaslom mindenkinek, hogy időnként ellenőrizze a jobb oldali menüben található "recently completed" listát, ahol leírom a site új fejlesztéseit. Ezen felül a jobb alsó sarokban (legalul) található egy verziószám is, amire klikkolva elérhető a Haszprus Blog Version History is, részletezve hogy milyen funkció mikor került implementálásra.

Ami most új: regisztrált felhasználók beállíthatják, hogy hány napnyi blog-bejegyzést szeretnének a főoldalon olvasni, illetve hány napnyi kommentet szeretnének látni a jobb oldali menüben.Bugmentesítettem a jobb oldali "friss témák" listát. Nem volt könnyű menet. Az a király ebben a blogkészítésben, hogy csomó mindent tanulok általa. Kár, hogy az internews szerverén messze nem a legfrissebb mysql adatbázis-szerver van telepítve.

Codereknek: Tulajdonképpen ha eszetlen látogatottságra teszek szert, akkor majd ezt a megoldást is le kell cseréljem, mert eléggé erőforrás-zabálóra sikeredett [minden egyes hozzászóláskor legenerál egy teljes adattáblát], de ez egyelőre nem gázos. Még mindig jobb mintha temporary táblával oldottam volna meg, mert akkor nemcsak minden hozzászóláskor, hanem minden egyes lapletöltéskor legenerálódna ez a bizonyos tábla.
Felszólítom minden látogatómat, hogy regisztrálódjék a jobb oldal tetején. A regisztráció fájdalommentes, csupán egy felhasználói nevet és egy jelszót kell választani. Sokasodjunk, mert még csak 15 regisztrált felhasználóm van. (felhasználóm? miért használnak fel engem?)

Update 11:36 - már 16 regisztrált felhasználóm van, nem is tudtam...

Na asszem megoldottam a cookie problémát, elég gyökér gond volt vele, nem részletezem, a lényeg annyi, hogy mostantól aki bejelentkezik (és utána nem jelentkezik ki), az bejelentkezve tud maradni, akár úgy is ha kilép közben az ie-ből. Ha vkinél ez nem működne, akkor szóljon! [akár mailben, akár kommentben]

Ps. mindenki jelentkezzen be
» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.