buli - 2003 november - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

"Osztálytali" @ Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás történelem 12e pizza pazza coolpix
Na, megjöttem az osztálytalálkozóról. Egy Pizza Pazza nevű étterembe (+ szórakozóhely) mentünk, nem foglaltunk helyet úgyhogy kissé nyomorogtunk de azért nem volt rossz mert így legalább közel volt egymáshoz mindenki. 17:15 körül érkeztem oda, ekkor már ott volt P, R, Í, M, K, G, E, beültem az asztalhoz én is. Később érkezett még N, I, D, S, jó eséllyel senkit sem hagytam ki, és mindenkinek egyedi betűjelzést használtam.

Némi beszélgetés után kettévált ideiglenesen a csoport mivel étkezni óhajtottunk, nevezetesen betoltak ketten [M, K] egy családi pizzát, és hárman [G, R és én] egy nagy pizzát. Ezután visszatömörültünk egy csoportba, N és K távollétében beszélgetést kezdeményeztünk a BME témákról S, I és az én körömben, igaz nem először, mert ez visszatérő téma volt, S is idén kezdett a BME-n, úgyhogy vannak közös témák e téren. N és K visszatértével fényképnézegetés következett, előkerültek a közös kirándulásokról, táborokról, szerenádról az analóg képek. Rábukkantam egy adag fotóra, amit én még nem is láttam egyáltalán, úgyhogy azokat elkértem és majd beszkennelem őket.

A partit még zárás előtt elhagyta E, K, N, de azért nem állt meg az élet, mi akik ott maradtunk, ittunk még valamit, itt bejutott a szervezetembe 0,33 dl-nyi sör is. Ez azért megemlítendő mert utoljára 2003 augusztus 28 körül látott alkoholt a szervezetem

Nagyjából 21:30-kor elindultunk a Csepel Plaza felé, ahol billiárdozni akartunk volna, de nem volt terem. Mivel nekem 40 percenként jár a buszom, ezért úgy döntöttem, hogy nem tökölök sokáig, mert még a végén 5 perc múlva mindenki megy haza, én meg állhatok több mint fél órát a buszmegállóban, úgyhogy leléptem.

A képeken én vagyok a piros inges úriember.

Ja és egy durva dolog. Ezt sehol nem éreztem hazatértem előtt, de mikor itthon levettem a kabátot, eszetlen cigiszagot éreztem. Durva, hogy hogy beszívta a cuccom a környezet szagát. (Közűlünk senki se dohányzott egyébként.)

Haszprus

Ah shit egyik egykori legjobb barátom nem lesz…

©   Haszprus   |   barátok buli
Ah shit egyik egykori legjobb barátom nem lesz ott a holnapi osztálytalálkozón. Szerintem eléggé halott ötlet egy osztálytalálkozót két nappal a találkozó előtt elkezdeni szervezni, értesíteni az embereket, mert csomóan nem tudnak ráérni bármikor.

Másfelől úgy néz ki, jövő csütörtökön tán megnézem pár arccal a Mátrix Forradalmakat. Most pedig Digitális technikát tanulok.