fáradtság - 2003 december - 28 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Na úgy tűnik a mai projekt az, hogy megint alvá…

©   Haszprus   |   fáradtság
Na úgy tűnik a mai projekt az, hogy megint alvás nélkül legyek estig. Asszem sikerülhet, hisz tegnap 18:50-kor ébredtem fel, szóval kb. 26 órát kell ébren legyek. Arra simán képes vagyok. Basszus kurvanagy projekt ám visszatérni a nappali létbe az itthoni tengődés közepette, amikor tökmindegy hogy az ember mikor kel és mikor fekszik… Ezen dolgozom már hetek óta, hogy visszaálljak, de képtelen vagyok.
Haszprus

Szóval... aludni térek Teljesen rákattantam…

©   Haszprus   |   fáradtság fotózás
Szóval... aludni térek

Teljesen rákattantam amúgy a fotozz.hu-ra.

Ja és 9-kor akartam kelni de most 8.42 van úgyhogy elvetem ezt az ötletet. Kordában kéne most már tartsam az alvási rendszeremet mer ez így, eh, így... hmm, semmi baj nem lesz így (Ezér is nemtom kordában tartani hisz nincs rá okom)
Haszprus

Ma is 18-kor tápászkodtam fel, mert 5-kor feküd…

©   Haszprus   |   fáradtság life
Ma is 18-kor tápászkodtam fel, mert 5-kor feküdtem, kb. Egyelőre nem sok dolog történt, leszámítva hogy apám szembesült az órarendemmel és nem tetszett neki a dolog, meg hogy bezzeg az ő idejében [ami régen volt] még heti 40-50 óra volt az egyetemen, és mér nem veszek fel további tárgyakat, meg mér nem készülök fel még további 2 tárgyból (BSZ & Fizika C1) a gyakIV-re most így hip-hop 1 hét alatt Kösssz, vajon mér, nem is tudom...
Haszprus

Ma meg kéne játszani azt hogy nem fekszem le egó…

©   Haszprus   |   fáradtság hwsw
Ma meg kéne játszani azt hogy nem fekszem le egészen késő estig (tegnap 16 óra óta vagyok ébren), mert akkor nagyjából visszafordulnék egy normális ember bioritmusához. Mondjuk nekem egyelőre nem gáz hogy éjjel vagyok fenn és nappal alszom, de ha majd eljön a vizsgák ideje, akkor tudom, hogy kurva nehezen állok vissza a normál napirendhez. Vizsgák pedig éjjel nincsenek. De ez elég nehéz projekt lesz, mert már most is küzd a szemem az álmossághoz tartozó tünetekkel (váladéktermelés, ilyesmi). Kurvanagy itt a légáramlás a gépem körül - ezt régebben is tudtam és a lufi-projektben látványosan megfigyeltem -, szerintem ez fárasztja ezerrel a szememet.

Az éjjeli wellness érdekében bekötöttem a hifimbe egy fülhallgatómat, hogy azon pumpáljam a ritmust a pajeszom mögé. Kissé zavar a gépelésben, merthogy a fülhallgató zsinórja itt tekereg a kezem ügyében. Konkrétan van legalul egy réteg asztal, azon egy billentyűzet, azon a kezem, és a kezemen jön át a kábel Ha a monitoromba most be lenne kötve az audio-bemenet akkor biza abból jönne a fülhallgató és akkor jobb lenne. De az integrált alaplapi cuccosra nem tudok egyszerre két kimenetet kötni, az SB Live! value-mat meg nem tettem be ebbe a gépbe, valahol porosodik.
Haszprus

Jézusom, már 0 óra :O Szinte még most keltem…

©   Haszprus   |   élelmezés fáradtság life
Jézusom, már 0 óra Szinte még most keltem fel

Voltam anyámmal a belvárosban, kicsit körülnézegettünk, fotózgattam, ilyesmi, majd esetleg feltolom a képeket.

Az oktogoni McDonald's-ba ne menjetek, mert iszonyat kicsi, kb. 10 asztal van szerintem, és ezek közül csak 1-2 van ablak környékén. Ráadásul ha nem tudják rögtön elkészíteni a kaját akkor nem hozzák ki az asztalhoz hanem csak kikurjantanak hogy elkészült…
Haszprus

Na felkeltem/felébredtem. 12-kor csörgött…

©   Haszprus   |   fáradtság
Na felkeltem/felébredtem. 12-kor csörgött ugyan két ébresztőm is, de nem bírtam felkelni. Most asszem elhúzok a HSZK-ba átutalni 2*500 HUF pénzet 'aláírás megszerzése a vizsgaidőszakban' címen. Remélem még időben. Megjegyzem, szakáll/borosta/igénytelenedési-projektet folytatok egy hete [csak úgy], melyet nem szakítok meg a HSZK-s látogatásom kedvéért sem
Haszprus

Felraktam a VS.NET-et. Nem hajlandó elindulni

©   Haszprus   |   fáradtság hwsw
Felraktam a VS.NET-et. Nem hajlandó elindulni. Most mi legyen. Ez + a víruskeresős szopás = win reinstall? Ehh… Na azért ennyire nem adom fel könnyen, megnéztem a dolgot a Google-ön és találtam egy Microsoft Knowledge Base cikket is, ami alapján éppen intézkedek.

Intézkedtem. És nem oldotta meg a helyzetet. Úgyhogy most nemtom mi legyen. Ultragáz, semmi sem garantálja, hogy a rendszerújratelepítés megoldaná a problémát. A dolog furcsasága, hogy az előző rendszeremen ment a VS.NET, és azóta nemtom mi változhatott.

"Fáradt vagyok, hullafáradt
Tesztel az élet, tesztel a század"
Haszprus

Olyan szinten hasogat a fejem, hogy az durva

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Olyan szinten hasogat a fejem, hogy az durva. Szerintem éhes vagyok. Hamarosan orvoslom.

Ma már tanultam egy kicsit, rulz. Éppen most rakom fel a Visual Studio.NET-et is, hogy alaposabban szemügyre vehessem a C rejtelmeit. Kurva lassan települ. Nem szeretek telepítgetni. Behüjülnék, ha rendszergazda lennék.
Haszprus

Holnap 10 és 15 óra között G javallatára a kó…

©   Haszprus   |   fáradtság
Holnap 10 és 15 óra között G javallatára a következőt próbálom ki tanulásserkentő és ébrenmarasztaló szer gyanánt:

patikából koffein tabletta (70 ft egy levél [10 db]... + B-komplex (kb. 300 ft)

koffeinből kettő, b-komplexből 1
Szóljatok ha ennek van valami negatív hatása, igazából keményen gyanakszom.
Haszprus

Hát valamikó elaludtam, valószínűleg

©   Haszprus   |   fáradtság zene
Hát valamikó elaludtam, valószínűleg. Mondjuk 22 körül. Reggel 6-kor mégis alig bírtam felkelni, ezek szerint nem csak attól függ ez, hogy mennyit alszom. Bár ezt a 13 órás alvások után is tapasztaltam már

Egyébiránt RMB-től hallgatom a Springet. Ez "gyerekkorom" egyik hatalmas száma, gimnázium valahanyadikban [6-7. osztályban] játszották a sulirádióban, mi meg pattogtunk rá A Winamp ikon: