» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


58 megfelelő bejegyzés.
Most voltunk Pizza-Pazzában. Lesz miről írni

Update 02:11: Na szóval találkoztam Norbyval a Boráros-téren, onnan mentünk a célállomásra. Egy darabig négyen voltunk, aztán még beszállingózott egy-két ember. Neveket most nem, képek amúgy a Private Galleryben, megfelelő jogosultságok esetén�

Én betoltam egy Songoku pizzát, amiről kiderült, hogy azért ez a neve, mert SONka GOmba KUkorica� Óriási Pizza után csocsóztunk is egyet.

Alkoholt vagy egyéb tudatmódosítót természetesen nem fogyasztott egyikünk sem, de ez nem akadályozott meg abban, hogy jó kis balesetet szenvedjünk, melynek következménye az én esetemben némi fejfájás - nem túl súlyos -, nyakhorzsolás, két helyen bedagadt a lábam, és lejött egy minimális bőrrész a kézfejemről. Az adott pillanatban és az elkövetkezendő 1 órában bizony igencsak boldog voltam hogy be volt kapcsolva a biztonsági övem.

A biztonsági öv jó, értem? (Én mindig bekötöm, még ha nem is vagyok magamnál, gyerekek, tegyetek ti is így.)

Ebben a kocsiban volt módom ülni, amíg kocsi volt:

BKV-n folytattuk utunkat, ahol különös dolgok történtek.

Kapcsolatot létesítettem egy adag audiokazettával-szalaggal (józanul még mindig).

Úgy alakult, hogy elkísértem a velem tartó két embert az üllői úti villamosmegállóhoz, jobban mondva ott valamilyen buszhoz, melynek számára nem emléxem. A lényeg, hogy mihelyt ők felkászálódtak, rögtön felém jött egy részeg csávó és elkezdett részegen/barátságosan, jól rámakaszkodva szövegelni, hogy ugye a bárból jöttünk, mondom nem, próbáltam lerázni, de szinte lerázhatatlan volt. Nem különösebben örültem a dolognak, de végül megszabadultam tőle mert fél perc alatt megunta a dolgot.

Később vettem észre, hogy ha lett volna a hátizsákom alsó külső rekeszében valami érték, akkor attól elbúcsúzhattam volna, mert átkutatta, jól. Ezzel is vigyázzatok.

Taxi ezresér hozott volna haza, úgyhogy azt inkább kihagytam (biztonsági okokból választottam volna a taxizást, egyébként, de már a sofőr is eleve úgy nézett ki hogy nem biztos hogy az utcán kevésbé lettem volna biztonságban )

Update 02:55: most látom ez a nyaki horzsolás nem is olyan lájtos, aszittem csak fájt, de tiszta véraláfutás az egész


Most jövök egy kis lájtos csocsópartiról, tali a Borároson, aztán onnan valahogy elvergődtünk a Szóda udvarba, ami nem is olyan gáz hely. Tulajdonképpen csocsózni meg dumálgatni tökéletesen megfelel. Bár ezt előre is sejtettem. Főleg most, hogy hűvösebb van, és nincsenek sokan (egyébként egy pulcsi elég volt).

Csocsó rulz, csak jó helyen kell játszani, ami annyit tesz, hogy szabadtéren.

Partiarcok: Giorgio19, Kicsi, Tyütyü, Schloddi, ScoobyZoli, Niki, Zso, és persze Haszprus.

Jövő héten lenne egy karaoke-party, csütörtökön, nem is messze tőlem, csak egy a probléma, éspedig az, hogy csütörtökön. Másnap suli. Úgyhogy felejtős a dolog, viszont ahova mennénk, ott csak csak csütörtökönként van karaoke

Update 2004. okt. 05. 01:40: a fogyasztás: 0,5 dl becherovka. Nem jött be.


Nem jövök-e bulizni?

©   Haszprus   |   barátok, buli, life
Ilyen telefonhívás érkezett, hogy itt az arc az újvár klubnál, nem jövök-e bulizni. Egy dolog, hogy már pizsamában nyomom a netet, de ettől eltekintve is kénytelen voltam azt mondani, hogy sajna hétköznap elég merész vállalkozás lenne bulizni menni, főleg hogy pl. holnap 8-kor kelek és 18-ig suli van, kőkeményen.

Lehet, hogy nem vagyok elég partyarc?


Tegnapra volt egy meghívóm a Bahnhofba is - Balage, FEARnet & ZaK törzshelye -, ahol még ugyan nem jártam, de tekintve hogy itthon 21.43-kor kidőltem, azt hiszem nem volt rossz választás az otthon nyugalma. Egyébként jelenleg kifolyik a szemem, borzalmas fájdalmakkal küszködöm

Az egerszalóki termálfürdő vajon alkalmas-e egy saccperkábé nyolc fős csoport részére mondjuk éjjeli programként?
Nem tudom, hogy menjek, vagy ne menjek. Van estére egy meghívásom a ZP-be Dedixtől és bandájától, viszont mint azt már leblogoltam itt-ott, nem különösebben kedvelem a helyet. Megoldható lenne az is, hogy máshova menjünk, pl. az M4-be, viszont egyrészt miattam mennénk oda, másrészt ennek ellenére én nem ismerem a helyet, harmadrészt annyit se tudok, hogy vajon ma nyitva van-e. Amit tudok, hogy ott elméletileg olyan zene megy, ami nekem bejön. Viszont pl. asszem nem nyitott, pedig az szempont.

Ami most még eszembe jutott, hogy akár egy rövid ZP után is átmehetnénk az M4-be (ZP-ben ugyanis 20-tól emil rulez koncert van, ami többeknek is jó - ld. VDavid, Dan, bár nekem pont nem annyira), de szerintem ez a legnagyobb bullshit ötlet, mert a többiek úgyse volnának hajlandóak rá. Szerintem.

Ezen problémák foglalkoztatnak.


DJ Volume

©   Haszprus   |   buli
Hát valami elképesztő szar volt ma a DJ a ZP-ben. Egyébként se szeretem azt a helyet, de a gyerek azt hitte, hogy baromi menő ha a volume-ot 100-ról 0-ra, majd 0-ról 100-ra állítgatja valamiféle ritmus szerint. Szomorú ez, komolyan. Ilyen ember elmegy DJ-nek. Ez is szomorú volna, de az hogy még fel is veszik, vagy hogy nem döntik le a pultról amikor ezt csinálja... (Egyébként mi terveztük

Tartottunk páran valami kis sörözést, legalábbis annak indult, kötetlen beszélgetés, kiülni valahova, stb. Találkoztunk a Móriczon 18.30-kor (!), ScoobyZoli, KB, Giorgio19 (akinek a nickje egy ideje már nem túl aktuális), Tyütyü, Kicsi, Schloddi, meg én. Italra a móriczi Sp#rban tettünk szert, Borsodi rulez, főleg a 0,75-ös strapapalack, úgy csúszik belőle mintha kólát innék. Elbaktattunk a Feneketlen-tóhoz, ahol megtapasztaltuk hogy nem hiába hoztunk pulcsit vagy dzsekit, ki mit, mert elég hideg volt. A 0,75 sör nem bizonyult elégnek (ki hitte volna), úgyhogy szereztünk még egy adagot valami helyi elosztónál, s közben gyanús felvételeket hagytunk a Kosztolányi Dezső tér térfigyelő kameráinak szalagjain. Következett a Móriczon valami söröző (3 dl ice tea), a ZP (1 szelet gombás pizza), és végül pest (1 gyros), majd 1-2 órányi wartburg-betolás, annak mindenféle folyományával együtt…

Megint cigarettaszagom van, és ez rohadtul irritál. De a Szóda udvar sokkal durvább volt.

2nd summer pardey

©   Haszprus   |   barátok, buli, történelem

Na megvolt a 2dnd pardey. Résztvevők: Balage, FEARnet, ZaK, Haszprus. További résztvevők: Dóri, Kdani.

Tapasztalataim a következők: 300 ft a nemtommilyen benzinkútnál a nemtommilyen chips. Mindjárt beburkolom. A Szóda udvar g#ciszar hely. A ZP-be hiába járnak ezek az arcok mert mindig panaszkodnak hogy szar a buli De térítem őket, előbb-utóbb irány az E-Klub.

Kib#szottul cigiszagom van. Kurv#sz#r.

ps. Balage megkérdezte hogy mérnem megyek Norbyval bulizni. Tényleg. Mérnem?Amit az idei nyárból hiányolok, hogy nem voltunk egyszer se strandon, és diszkó is alig jutott. Nagyjából a mai-holnapi vagy valami hasonló dátumra be volt prognosztizálva egy újabb tisza-tói buli, de abból a körülmények miatt feltehetően nem lesz semmi. Át akartunk volna ugrani onnan a hajdúszoboszlói aquaparkba is.

Jövő nyáron keményebb partiszervezés kell

Update 03:45: az a baj hogy ahogy egyre idősebbek leszünk, egyre többen és egyre többet dolgoznak nyáron, ez kellemesen megnehezíti egy többnapos esemény összehozhatóságát.


Blogolás részegen

©   Haszprus   |   buli
-----Original Message-----
From: Haszprus
Sent: Saturday, August 28, 2004 00:47

Küldetés teljesítve egész bepzs pe pezsgő betolva megyek mindjárt csak duplacsomóra kell kötni a cipőfűzó ici ci cipőfűzőmet mert hmmmmmmmmmm itt el kel lgondl gondolkodjak hogy miért is mindegy nm nem akarom hogy kikötődjön és kész meg aztán ha netán valaki ki akarné akarn akarná kötni az ellen is véd lol
Udv: Haszprus [ http://blog.haszprus.hu | http://www.haszprus.hu ]

csá


Fodrász a Móriczon

©   Haszprus   |   life, buli
Happyness folytatódik, az örömmámor oka az, hogy elmentem a Móriczra fodrászhoz, és tökéletes megelégedéssel tértem haza, leszámítva azt az apróságot, hogy rövidebb lett a hajam mint kéne, de tökmindegy, majd legközelebb nem 3 mm-re kérem oldalt. Egyébként a régi fodrászt amikor otthagytam, direkt megkérdeztem, hogy hány mm-re kell kérjem oldalt, hogy ilyen legyen, ő azt mondta, hogy 3. Úgy látszik, 3 mm az nem mindenhol 3 mm.

A tarifa 1100 + jatt.

Hazafelé vettem 2*2 liter kólát, 4 túrórudit, 4 danone joghurtot, hogy biztosítsam a happyness fennmaradását az elkövetkezendő néhány napra.

Ha minden jól megy, akkor FEARnetet sikerült rábeszéljem, hogy a ZP helyett látogassák [látogassuk] már meg egyszer az e-klubot is, mert ők még nem voltak, azt hiszik hogy az valami verekedős hely csupa kopasszal Remélem megtérítem őket, bár a ZP egy kicsit kényelmesebb közelségben van.
Pezsgő veszélyek

©   Haszprus   |   buli, life
Bazzeg már akkor kilőtte a pezsgő a tetejét amikor még el se kezdtem lecsavarni, sőt, még a fém lefogót is csak meglazítottamÂ… Ezt sose csináljátok szabad kézzel. (Én sem úgy csináltam thank god

A július 25-i társasjáték-partihoz érkezett néhány kiegészítő kép Kicsitől, Schloddi közbenjárásával.

A partiarcok
Arcok a túloldalról
"Fel ne tedd a netre!" "Vajon ez a kép felkerül a netre?"
Kész a finom palacsinta Risztekpa nekik
DJ ScoobyZoli pörgeti a discmanben a Vukk CD-t, dübörög a hangfal Giorgio19 az orrát veszi szemügyre Haszprus és Britney Spears testi kontaktusba lépnek
Vilmos Kertiparti Haszprus nem mindig örvend a fotóknak
Kata kimenekítése az égő ház padlásteréből ablakon keresztül: Fogd a kötelet, lehúzlak! Étvágygerjesztő finomságok
A kispadon Asszonyoknak konyhában a helye Fergeteges ülőgarnitúra-parti
A körömápolás meghitt pillanatai A nézettség miatt Társasjátékok tömkelege
ScoobyZoli békésnek látszik, de megüt, ha kell A játékvezető Felfedem, tabut játszunk
Íllítólag hideg volt a víz, sőt állítólag valaki kutyapiszkot is bevitt a lábán a medencébe - informátorom szerint A hármas ikerszellemek (asszem 30 mp-es exp. idő D70-nel, én meg közelről megvakuztam mindhárom helyen)

Már most tiszta para vagyok a szeptemberi sulikezdéstől és a hátralevő saccperkábé öt(-tíz évtől amit még le kell ott húzniÂ… Faxkivan de téleg.

Azt hiszem, szeretném az egész életemet táborokban meg külföldi utakon tölteni, bulizva, punnyadva, turistáskodva. És kéne egy jó fényképező is.

Update 01:50: ide kapcsolódóan egy hivatali patkányok (office space - 1999) idézet:

(Peter Gibbons) Lawrence, te mit tennél ha lenne 1 millió dollárod?
(Lawrence) Megmondom én mit tennék, haver: Két csajt egyszerre, haver.
(Peter Gibbons) Ennyi? Ha lenne 1 millió dollárod... két csajjal lennél egyszerre? Ennyi?
(Lawrence) Jóhogy. Mindig is erre vágytam, haver. Ha milliomos lennék, még össze is jönne... mer' a csajok a pénzes palikra hajtanak.
(Peter Gibbons) Nem minden csaj ilyen.
(Lawrence) De aki velem összejönne egy hármasra, az biztos.
(Peter Gibbons) Jó gondolat.
(Lawrence) Na és te? Te mit csinálnál?
(Peter Gibbons) Azon kívül hogy két csajt egyszerre?
(Lawrence) Na persze.
(Peter Gibbons) Semmit.
(Lawrence) Semmit?
(Peter Gibbons) Pihennék. Csak ülnék a fenekemen egész nap. Semmit se csinálnék.
(Lawrence) A semmittevéshez nem kell 1 millió dollár.A beígért társasjáték-parti megtörtént, most jöttem onnan. 18-kor találkoztunk a Camponánál, Tescoban rendeztünk egy kis ámokfutást, aztán pardey reggel 5-ig, első busszal pedig haza. A 10 résztvevő: SzZs, ZGy, KK, VG, KB, V, SÍ, IR, BZ, nomeg én. A hangulatról gondoskodott a vodka-narancs meg mittoménmi, nekem csak előbbi, abból se sok, valamint karaoke-show [ami királyzsír dolog], palacsintázás, medencében pancsolás - bár ezt csak hárman vállalták be -, etc.

Társasjáték-parti 2004. július 24-25.

Update 2004. aug. 31. 12:47: itt található még egy rakás kép a buliról ami D70-nel készültLehet, hogy nyár vége felé majd lesz egy ilyen kis lanparti is, meglássuk, kérdés hogy lesz-e elég jelentkező rá. Felvetődött a wlanparti, de ahogy megláttuk az árakat, nevezetesen hogy egyetlen wlan csatlakozási pont annyiba kerül mint egy 8-as switch, hát inkább maradunk a kábeles megoldásnál Ha egyáltalán sikerül összehozni a dolgot. Lowcost rulez.

Na holnap-holnapután lesz ilyen délután 18-kor kezdődő IHB [iszunk hányunk belefekszünk] buli, na jó nem, hanem kis társasjáték pardey, a következő népek részvételével: SÍ, IR, SzZs, KK, VG, BZ. Persze jómagam is jelen leszek. Ja és feltehetően ott lesz ZGy is, de VG telefonos listájából kimaradt.

Mivel ma panasz érkezett, hogy átalakult a blogom filmajánlóvá, ezért szorítok helyet a régebben megszokott kontentnek is: ma betoltam 3 sajtburgert a McDonald'sban, egy 1 literes kóla felét, aztán még 4 deci kólát, jártam a nagykörúton, valamint a gettóban, stb. Megtapasztaltam hogy elég meleg van, és hogy a metrópótló volvó buszokon azért hasznos a légkondi.

Holnap elvisszük Maszatot és beolttatjuk jól.

Ma viszont nagy nap van, mert lehet hogy este megejtem a havi fürdést, de még egyelőre hezitálok a dolgon.

Update 21:54: tegnap megkóstoltam a környék egy másik kajáldájának is a gyrosát. Nem jött be. Tök kicsi adag volt. Többféle cuccot raktak bele, de nem olyan jó, mint amit kedd hajnalban burkoltam. Igazából akkor az sem jött be annyira, inkább amolyan semleges cucc volt, és úgy gondoltam, nem folyamodok újabb gyrosért egyhamar, de az azutáni 2 napban megjött hozzá a kedvem.


Tisza-tó 2004.07.16 péntek délután - 2004.07.18. vasárnap délután

Résztvevők: KK, SzZs, VG, ZGy, jómagam


Az utazás


Az érkezés


A márka (na ilyet ne vegyetek)


Puffanás a házban, berohanás, az első törött pezsgős üveg, együttérző pillantások


A hangulat


Részegen nem fogok vezetni
Azt a villogót nem szabad kitenni a kocsira


Pedig csak alkoholmentes sört ittál...!


Duma


Falu feelingActivity


Szakadt az eső


A zaj forrása


Mire jó ez a gép ha ennyi idő vele egy fényképet elkészíteni?! (Nikon D70)


Horgászás


Dugisör


Naplemente, a Nikon Coolpix 885 szemével


Naplemente, a Nikon D70 szemévelElindultunk a nagy semmi közepébe, de kezdett parássá válni, amikor tőlünk nem is oly' messze felcsillant egy szempár... Ideglelés


Duma


Játék a fényképezőgéppel


Party people


Punnyadás


Virsli


Punnyadás


A székhez sem árt némi egyensúlyérzék


A nagy semmi közepén


Leszámolás a punnyadással


Duna Beach pardey:

(23:04:20)@Haszprus is away: Szombat esti láz
(23:04:21) -> nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli)
(00:33:10)@HaszpBuli is back after 1h28m: Szombat esti láz
(00:33:10) -> nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus)
(00:33:14) (Haszprus) re
(00:33:21) (Haszprus) hoztam gyrost úgyhogy no typing
(00:35:11) (Balage) jó buli vót
(00:35:11) (Balage)
(00:42:27) (Haszprus) ...
(00:45:49) (Haszprus) na vok
(00:45:55) (Haszprus) odamentem 23.10-re
(00:46:00) (Haszprus) nézelődök, merre vannak
(00:46:05) (Haszprus) tárcsázom [censored]-t..
(00:46:07) (Haszprus) nem veszi fel
(00:46:21) (Haszprus) végigmentem beachen, tárcsa újra, nem veszi. visszajöttem, fotóztam ~2-t, újra tárcsa, nem veszi
(00:46:31) (Haszprus) má bme k épületnél jártam [közgázzal szemben], mikó felvette
(00:46:33) (Haszprus) tök álmosan
(00:46:35) (Haszprus) mondom hol vannak
(00:46:44) (Haszprus) mondja szar volt a buli és hazajöttek 23.15 körül...
(00:46:45) (Haszprus) hmm
(00:47:51) (Haszprus) úgyhogy elmentem gellért térig, onnan bartókon móriczhoz, útközben vettem [censored] gyrost, [censored]
(00:48:16) (Haszprus) különleges, érdekes íz, de nem hiszem hogy gyakori kajám lesz nem volt rossz csak nem tudnám ezt naponta enni
(00:48:41) (Balage) tehát jó buli volt
(00:48:41) (Balage)
(00:48:52) (Haszprus) igen fergeteges
(00:50:02) (Haszprus) bartók béla elég kellemes kis séta így este, meg a rakpart is
Duna Beach, Duna Beach, BME, Közgáz
Vettem egy frankó kis elemlámpát, meg 8 db aaa elemet 3 távirányítóba. Mert az nekem jó.

Emellett eltört a napszemüvegem hétfőn, ma ellátogattam 1-2 helyre venni újat, de pl. a westendben az a kis "utcai" avanglionos kocsi teljesen szar kínálatot nyomat idén. Úgyhogy most nincs napszemüvegem, meg fogok vakulni meg minden.

Megemlítendő még, hogy a hétvégi Tisza-tói buli szervezője nem elérhető és káosz van.

Eddig nem szervezgettem kirándulást vagy tábort, na jó, tavaly én foglaltam le egy szállást, ill. érdeklődtem meg, hogy milyen, de most szervezgetek. Konkrétan a mogyoródi Aquarénát néztem ki, és a hajdúszoboszlói Aquaparkot. Meglássuk többiek mit szólnak, szerintem nem fogják visszautasítani, mindkettő remek hely elvileg.

www.vendegvaro.hu rulez. Internet rulez (& power).

Ja, olvasóimtól várok javaslatokat hogy hova érdemes menni, hol van olcsó, de elfogadható szállás, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
  • Íramellátás, min. 1 konnektor
  • Fa/kő/egyéb különálló objektum, legalább 4 ággyal, és ilyenből egymás mellett vagy összeépítve kettő
  • Nyugis környék
  • Nem tömegnyomor
  • Tömegközlekedéssel vagy gyalog megközelíthető kirándulóhely, vagy strand
  • Maga a szállás is legyen Bp-ről tömegközlekedéssel elérhető
  • További előny ha a szálláshelyen elérhető pl. csocsó, biliárdÂ…
Eddig a következők merültek fel: győr, sopron, székesfehérvár, mór, hollókő, miskolc, encs, szolnok, nádudvar, dombóvár, kecskemét, visegrád, nagykőrös, balatonlelle.Nemsoká négy nap Erdély, most már tuti. A vonat itthon 1500 huf diákkedvezménnyel, a határon kívülre pedig 4000, ráadásul 8 óra az út. A szállás elméletileg 1600 huf éjszakánként, kajával együtt. Bár van ismerősöm aki szerint a kajából nem ajánlott enni, hacsak nem akarunk hazafelé 10* megállni budinál, ami elvileg olyan állapotban lesz hogy inkább mögé fogunk menni

Hatan leszünk, vagy heten, ebből egyikünk már alapból kinn fog ránk várni. Remélem, a vonaton nem lesz gáz (tömegnyomor, stb). Kicsit félünk mindannyian, mert állítólag vannak problémák a hellyel, olyan értelemben, hogy tőlünk keletre van, ésÂ…


Hello!
##-tol ##-ig nincs kedved Balcsira jonni? Jedlikes osztalytalalkozo-szeruseg lesz. Lehet hogy egy kicsit zsufoltan leszunk, de ez gondolom senkit nem zavar :-). Olyan 10-15 ember lenne akit hivok, tavaly voltunk osszesen 5-en vagy 6-an, szoval annyira nem gaz :-).
Written by LS, aka K.

Nos, valahogy parázok az ilyen osztálytaliktól (ez az 5-8 közötti osztályom, akiket otthagytam félúton és noha 9-12-ig is évfolyamtársa voltam valamennyiüknek, nem tartottam velük a kapcsolatot. Ami miatt most mégis felelevenedett a dolog, az az hogy pár emberrel újra összetalálkoztam a BME-n). Előfordult már 1-2 alkalom hogy K hívott talira, de eddig se vállaltam be. Pedig régen jól megvoltam velük és ma sincs semmi bajom, egyszerűen valamiért mégis parázok.


Eképpen lehetne jellemezni az éjszakát: (21:47:22) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli) (01:21:07) —› nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus) (01:39:31) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli) (02:23:58) —› nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus) (04:37:16) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpSLP) (05:47:16) —› nick: (HaszpSLP) is now known as (Haszprus)Megdöbbentő, hogy mekkora tömeg van a Rio/ZP szórakoztatóipari kombinát körül, illetve odabenn. Konkrétan mindkét helyen tömegnyomor. Végülis nem gáz, csak ha az ember mozogni akar

Shrek 2

©   Haszprus   |   buli, film
Meg kell mondjam, tegnap nem voltam a helyzet magaslatán, kicsit megviselt a kedd esti italozgatás, mert nem edzettem ilyen téren már kőkemény fél éve, és nem vettem figyelembe ezt a tényezőt.

Most teljesen jól vagyok.

Úgy rémlik, mintha valami filmet nem blogoltam volna le, de már nem tudom, mi volt az. Minden esetre, ami tuti, hogy megnéztem a Shrek 2-t tegnap este (magyar szinkronnal). A várakozásaimon alul maradt ugyan, de azért nem rossz, első fél óra nem jött be, aztán nemtom talán ráhangolódtam, vagy a Csizmás Pandúr megjelenése javított a helyzeten. Természetesen ajánlható film.

Genre: Adventure / Animation / Family / Comedy / Fantasy

Plot Outline: Princess Fiona's parents invite her and Shrek to dinner to celebrate her marriage. If only they knew the newlyweds were both ogres.

User Rating: 7.7/10 (9,631 votes)

Csak saját emlékeztetésem kedvéért, akik tegnap este ott voltak a 'Pazzában, ülésrendben: EE, SzZs, én, BZ, ZGy, VG, xK, SÁ. Akik előttem ott voltak: SzZs, BZ, SÁ. Akivel mentem: ZGy. Akik előbb húzták el a csíkot, mint én: SzZs, SÍ.

Logfájl frissítve.

Update 19:47: hoppáhoppá kihagytam TD-t a listából mert amikor ő megérkezett akkor már mindenféle folyékony dolog hatása alatt álltam és úgy tűnik őt kihagytam emlékeimből Ezen felül kiderítettem kérdezősködés útján hogy mi volt az a rejtélyes feljegyzés a telefonomban, és hogy ki írta bele Kiderült hogy én A tartalmát most nem fejtem ki.


05:18-kor ébredtem és meglehetősen fáradt vagyok. Nem valószínű, hogy kibírom ezt a mai napot ébren, de lehet, hogy mégis.

Erdély nem biztos hogy lesz, lehet hogy Balatonra megyünk helyette. Nem mondhatnám, hogy örülök a dolognak, mert Erdélyben még nem voltam és hát azért meg lehetne nézni ugye, a Balaton viszont nem kínál túl sok dolgot, úgy hallottam idén már annak örülni fognak, ha megközelítik a tavalyi látogatók számátÂ…


Este kis összeröffenés a Pizza Pazzában, Erdély-ügyileg. Előtte betolunk kis pezsgőt. Még nemtom vigyek-e fényképezőt. Igazából a kép jó dolog, meg tök rég láttam már a jó öreg haverokat, de cipelni kevésbé jó, mert úgy tervezem, nem viszek magammal semmi táskát. Dilemma.

Update 14:46: most pedig kidőlök, mert különben gázok lehetnek ebből.


Az éjjeli bulival kapcsolatban tisztázandónak tartom, hogy egyáltalán nem volt rossz, sőt, khirály volt, bár egy normális diszkóba szívesen átmentem volna. Gyuri mondta még buli előtt hogy majd lehet átnézünk egy másik helyre, de amikor ott voltunk, akkor már senki nem akart átmenni (csak én, aki előtte meg nem akartam . Mert nekem nem jött be annyira az a zene amit játszottak. (K szerint magyar trance, őszintén szólva nem emléxem hogy milyen zenék voltak, de jó volt a ritmusuk, csak éppen nem a kedvenceim, pláne magyar szöveggel)

Aztán történt hogy 2-kor Gyuri leugrott valami asztalról és megfájdult a lába, úgyhogy hazagyüttünk (Kata hozott kocsival). Én maradtam volna még, vagy még inkább mentem volna egyéb helyre, hát nem így lett, kár, mindegy, a buli jó volt, nem azért jöttünk haza korán, mert rossz volt.

A hely is egész korrekt volt, eddigi helyek közül talán itt volt a legkorrektebb a klozet, beleértve a nyilvános diszkókat és a bérelt garázsos szilveszteri partit (ahol katasztrófa volt a budi... illetve eredetileg nem volt az de pár óra alatt horrorrá vált a helyzet, hadd ne részletezzem .Egyébként K a túrán meghívott a szombati buliba Halásztelekre, és mivel ez ma van, olyan 20 környékén el is tűnök itthonról, át, ZG-hez, kicsit alkoholizálni, aztán buley. Kiváncsi vagyok milyen hely lesz ez, annyi infóm van, hogy egy kibérelt diszkóféleség, van benne bár, meg zene, meg ruhatár. A zenéről annyit hogy trance/funky, hasonló a stílus mint az E-Klub nagytermében, de több a magyar szám. Azért remélem nem sokkal több mert utálom a magyar zenék nagyrészét. Mert bénák. Asszem viszem magammal a múltkor beszerzett likőrök egyikét (mármint ZG-hez), de a fényképezőmet nem tartom valószínűnek, mert annyira azért nem bízom meg a ruhatárban. Bár jó lenne most már készíteni pár bulis fotót, csomó ismerős arc lesz ott merthogy a volt gimnáziumom bérli mára a helyet.

Na, 17-re mentem ma Gyurihoz kicsit dumcsizni még szalagavató előtt, úgy volt, hogy onnan megyünk a Pizza Pazzába kicsit sörözgetni, aztán onnan a szalagavatóra. Csepelen járunk ahol mindenki mindenkit ismer feeling köszönti az embert. Először is a buszon találkoztam Misivel, aztán a Szent Imre téren Bencével. Király dolog azért az ilyesmi, hogy csak úgy összetalálkoznak emberek. Emiatt irigylem csepelt kicsit, mert ott csomó ismerősöm van, sokszor összefutnak az emberek, tartják a kapcsolatot, stb.

Pizza Pazzára azonban nem került sor, hiszen ahogy sejtettem, nem is kerülhet rá sor, hát hogy a francba kerülhetne, ha 17-kor talizunk Gyurinál, és 18-kor kezdődik az avató? Elég érdekes volna. Na nem ez a lényeg. Vettünk egy pezsgőt út közben, és meg is iszogattuk, hárman egy üveggel, szóval nem volt túl sok de azért volt egy kevéske hatása, épp annyi hogy kicsit lelassult a beszédem

Az avatón aztán rögtön érkezéskor találkoztam sok régi haverral/baráttal, István, Norby, Misi, Sz Zsolt, stb. Norby egy régi legjobb barátom volt, nagyon jól megvoltunk, viszont mióta nem egy suliba járunk, azóta eléggé elszakadtunk, szép lassan csökkent az sms-váltások száma, főleg hogy megszüntették a 777sms-t is. No, utoljára a Matrix Reloaded vetítésén találkoztunk, és asszem akkor is beszéltünk utoljára. Annak ellenére, hogy tartozik 13 CD-vel Mindegy, most találkoztunk, azt hittem nem fogunk tudni dumálni, de óóóriásit tévedtem, oltári jót beszélgettünk a táncok közben, végigdumáltuk az egész műsort, aztán neki el kellett húznia mert a népligethez kellett mennie, én meg úgy döntöttem, hogy mivel úgyis dumálni jöttem az avatóra a régi haverokkal, ezért fogom magam és lépek vele, dumálni még út közben. Rohadt jót dumáltunk, ő is meglepődött, s aszonta hogy kell még ilyeneket szervezni. Na jah. Bár megmondtam, hogy én kissé realistábban állok a dologhoz, és mivel a város két pont tök ellentétes végében lakunk, ezért erre valszeg nem nagyon fog sor kerülni.

Nah mindegy ez a találkozás nagyon feldobott, aztán elindultam hazafelé, vettem smart kártyáról egy mcroyal szendót mert korgott a gyomrom, és egy óra alatt itthon voltam. Nem is volt olyan tragikus.

Itthon aztán két idióta primitív ember várt neten, egyikőjük a marhaságaival zaklatott emailben, másikójuk ICQ-n baszta fel az agyam. Emailt dobtam az archívumba [semmit se szokásom törölni a spamet leszámítva], ICQ-n meg aszontam az arcnak - aki egyébként haverom - hogy ignore listre raktam, úgyhogy szakadjon le, a többi reakcióját már nem fogom látni. No innentől szerencsére mexűnt létezni számomra. Valszeg ez vissza fog egyik olvasómon keresztül jutni a fülébe, tehát megtudja hogy nincs ignore-on, de tökmindegy, nem lényeg.

Kerüljétek a primitív akaratos embereket mert nincs rosszabb annál mint amikor valaki primitív életfelfogását kívánja ráderőltetni. Ne fecséreljétek rájuk az energiátokat.

Kicsit - nemkicsit - boldogít, hogy az egyik embert ismeri egy haverom, és aszondja, hogy az egész Schönherz kolesz max szánalomból áll szóba vele, meg mert nem akarnak akkora taplók lenni hogy elküldjék a halálba, de amúgy mindenki rühelli. Megéri ilyen embernek lenni? Szánalmas. És az arc annak örül, attól boldog, hogy felbaszta az agyam (bevallotta). Ez viszont engem tesz boldoggá. Hogy valaki aki nekem rosszat akar, igazából ekkora nyomorék.

Megjegyzem, szalagavatóra a csajok elég jól kikupálódtak.


Na hát a holnap éjszakai buli meghiúsult, mert minden haverom lemondta. Nem zavar különösebben, mert úgyis készülnöm kell a hétfői meg azutáni vizsgára, meg ráadásul a kontakt lencsémet se sikerült bekalibrálni úgy hogy jó legyen Erről ejtenék még néhány szót. Ma 17 órakor betettem a kontakt lencsét, 20-ra meg már zavaróan homályos "képet adott", most 22 óra van és pokoli zavaró a lencse. Hunyorgok tőle meg ilyenek. Ha van olvasóim között lencseszakértő, elmondhatná hogy ez mitől lehet. A koszos lencsét talán kizárnám mert alig hordtam és elég alaposan meg is tisztogattam felvevés előtt...

Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah, utoljára nov 25-én voltam fodrásznál, azaz ~52 napja), vettem tescóban 2 * 0,5 lityó pityókát – amit gazdaságosan karácsonyról rájukmaradt Boldog karácsonyt feliratú zacsiba csomagoltak* –, egyiket családi felhasználásra [anyámnak], másikat meg a péntek-szombat éjszakai buliba, amit már igencsak várok. Sajna valami bérelt helységben lesz a dolog, ez kissé beparáztat, de majd meglássuk, reménykedem hogy jó lesz.

Mielőtt valaki megkérdezi hogy miért likőrt kortyolgatok: azért mert finom és mert van hatása is. Ez a két dolog elég kevés piában egyesül, tulajdonképpen nem tudok egyetlen más piát sem mondani likőrökön kívül, ami finom és hatása is van.

* semmi bajom a gazdaságossággal, gazdaságosság rulz, sőt, inkább azt kéne kiemelni a mondatból hogy zacsiba csomagoltak, ahol ki kell érezni a mondatból hogy a pénztáros csomagolta be a zacskóba, nem pedig én. Kiszolgálás rulz.Bank Dance Hall

©   Haszprus   |   buli
Nézegettem Bank Dance Hall-os képeket (Teleport Proval rángatom le őket a tar.hu-ról), ésÂ… milyen alacsony már az átlagkorosztály?! Lehet, idén már kinéznének a diszkóból?

BTW* itt nézelődök: http://kep.tar.hu/partyfotok/

* BTW = By the way = mellesleg Tanuljatok, tanuljatok.» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.