» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


5 megfelelő bejegyzés.
Na, 17-re mentem ma Gyurihoz kicsit dumcsizni még szalagavató előtt, úgy volt, hogy onnan megyünk a Pizza Pazzába kicsit sörözgetni, aztán onnan a szalagavatóra. Csepelen járunk ahol mindenki mindenkit ismer feeling köszönti az embert. Először is a buszon találkoztam Misivel, aztán a Szent Imre téren Bencével. Király dolog azért az ilyesmi, hogy csak úgy összetalálkoznak emberek. Emiatt irigylem csepelt kicsit, mert ott csomó ismerősöm van, sokszor összefutnak az emberek, tartják a kapcsolatot, stb.

Pizza Pazzára azonban nem került sor, hiszen ahogy sejtettem, nem is kerülhet rá sor, hát hogy a francba kerülhetne, ha 17-kor talizunk Gyurinál, és 18-kor kezdődik az avató? Elég érdekes volna. Na nem ez a lényeg. Vettünk egy pezsgőt út közben, és meg is iszogattuk, hárman egy üveggel, szóval nem volt túl sok de azért volt egy kevéske hatása, épp annyi hogy kicsit lelassult a beszédem

Az avatón aztán rögtön érkezéskor találkoztam sok régi haverral/baráttal, István, Norby, Misi, Sz Zsolt, stb. Norby egy régi legjobb barátom volt, nagyon jól megvoltunk, viszont mióta nem egy suliba járunk, azóta eléggé elszakadtunk, szép lassan csökkent az sms-váltások száma, főleg hogy megszüntették a 777sms-t is. No, utoljára a Matrix Reloaded vetítésén találkoztunk, és asszem akkor is beszéltünk utoljára. Annak ellenére, hogy tartozik 13 CD-vel Mindegy, most találkoztunk, azt hittem nem fogunk tudni dumálni, de óóóriásit tévedtem, oltári jót beszélgettünk a táncok közben, végigdumáltuk az egész műsort, aztán neki el kellett húznia mert a népligethez kellett mennie, én meg úgy döntöttem, hogy mivel úgyis dumálni jöttem az avatóra a régi haverokkal, ezért fogom magam és lépek vele, dumálni még út közben. Rohadt jót dumáltunk, ő is meglepődött, s aszonta hogy kell még ilyeneket szervezni. Na jah. Bár megmondtam, hogy én kissé realistábban állok a dologhoz, és mivel a város két pont tök ellentétes végében lakunk, ezért erre valszeg nem nagyon fog sor kerülni.

Nah mindegy ez a találkozás nagyon feldobott, aztán elindultam hazafelé, vettem smart kártyáról egy mcroyal szendót mert korgott a gyomrom, és egy óra alatt itthon voltam. Nem is volt olyan tragikus.

Itthon aztán két idióta primitív ember várt neten, egyikőjük a marhaságaival zaklatott emailben, másikójuk ICQ-n baszta fel az agyam. Emailt dobtam az archívumba [semmit se szokásom törölni a spamet leszámítva], ICQ-n meg aszontam az arcnak - aki egyébként haverom - hogy ignore listre raktam, úgyhogy szakadjon le, a többi reakcióját már nem fogom látni. No innentől szerencsére mexűnt létezni számomra. Valszeg ez vissza fog egyik olvasómon keresztül jutni a fülébe, tehát megtudja hogy nincs ignore-on, de tökmindegy, nem lényeg.

Kerüljétek a primitív akaratos embereket mert nincs rosszabb annál mint amikor valaki primitív életfelfogását kívánja ráderőltetni. Ne fecséreljétek rájuk az energiátokat.

Kicsit - nemkicsit - boldogít, hogy az egyik embert ismeri egy haverom, és aszondja, hogy az egész Schönherz kolesz max szánalomból áll szóba vele, meg mert nem akarnak akkora taplók lenni hogy elküldjék a halálba, de amúgy mindenki rühelli. Megéri ilyen embernek lenni? Szánalmas. És az arc annak örül, attól boldog, hogy felbaszta az agyam (bevallotta). Ez viszont engem tesz boldoggá. Hogy valaki aki nekem rosszat akar, igazából ekkora nyomorék.

Megjegyzem, szalagavatóra a csajok elég jól kikupálódtak.


Na hát a holnap éjszakai buli meghiúsult, mert minden haverom lemondta. Nem zavar különösebben, mert úgyis készülnöm kell a hétfői meg azutáni vizsgára, meg ráadásul a kontakt lencsémet se sikerült bekalibrálni úgy hogy jó legyen Erről ejtenék még néhány szót. Ma 17 órakor betettem a kontakt lencsét, 20-ra meg már zavaróan homályos "képet adott", most 22 óra van és pokoli zavaró a lencse. Hunyorgok tőle meg ilyenek. Ha van olvasóim között lencseszakértő, elmondhatná hogy ez mitől lehet. A koszos lencsét talán kizárnám mert alig hordtam és elég alaposan meg is tisztogattam felvevés előtt...

Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah, utoljára nov 25-én voltam fodrásznál, azaz ~52 napja), vettem tescóban 2 * 0,5 lityó pityókát – amit gazdaságosan karácsonyról rájukmaradt Boldog karácsonyt feliratú zacsiba csomagoltak* –, egyiket családi felhasználásra [anyámnak], másikat meg a péntek-szombat éjszakai buliba, amit már igencsak várok. Sajna valami bérelt helységben lesz a dolog, ez kissé beparáztat, de majd meglássuk, reménykedem hogy jó lesz.

Mielőtt valaki megkérdezi hogy miért likőrt kortyolgatok: azért mert finom és mert van hatása is. Ez a két dolog elég kevés piában egyesül, tulajdonképpen nem tudok egyetlen más piát sem mondani likőrökön kívül, ami finom és hatása is van.

* semmi bajom a gazdaságossággal, gazdaságosság rulz, sőt, inkább azt kéne kiemelni a mondatból hogy zacsiba csomagoltak, ahol ki kell érezni a mondatból hogy a pénztáros csomagolta be a zacskóba, nem pedig én. Kiszolgálás rulz.Bank Dance Hall

©   Haszprus   |   buli
Nézegettem Bank Dance Hall-os képeket (Teleport Proval rángatom le őket a tar.hu-ról), ésÂ… milyen alacsony már az átlagkorosztály?! Lehet, idén már kinéznének a diszkóból?

BTW* itt nézelődök: http://kep.tar.hu/partyfotok/

* BTW = By the way = mellesleg Tanuljatok, tanuljatok.» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.