fáradtság - 2004 március - 11 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Ilyen elb#szott fárasztó napom még nem volt. Fó…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Ilyen elb#szott fárasztó napom még nem volt. Fél ötig tanulgattam makroökonómiát, 6-kor fel lettem keltve hogy menjek suliba, de mondtam hogy Anal2 gyakra nem megyek be [pihenés végett]. 8-kor felkeltem újra, szerencsére apámnak útbaesett a BME úgyhogy ma nem kellett a BKV-val szopjak. Ellenben fizikát és bsz-t alig bírtam ki ébren, utána jött egy horror Közgáz ZH [tippmix style], majd egy Szglab2, ami azért valamelyest javított az egész napi feelingemen, kisZH ellenére, mer még az is jó volt
Haszprus

Tegnap 19 óra körül bealudtam és noha többszó…

©   Haszprus   |   bme fáradtság life
Tegnap 19 óra körül bealudtam és noha többször felébredtem közben, de alapvetően reggel 7-ig szunyáltam, bepótlandó a mostani alváshiányokat. De azért egy capuccino ma is elfért a bendőmben. A mai Érvelés és tárgyalástechnika órán szó volt az összeesküvés-elméletekről. Baromi jó. A témáról pár vázlatos szó:

Az összeesküvés-elmélet attól összeesküvés-elmélet, hogy nem cáfolható a benne hívő számára. Van-e olyan eset egyáltalán, amitől kiderülne, hogy nincs összeesküvés? Nincs, mert az összes cáfoló bizonyíték pont arra szolgál - az elmélet hívője szerint -, hogy elfedje a valóságot. A cáfoló bizonyítékok általában konkrét tények, az elmélet mellett szólóak azonban erősen indirektek legtöbbször. Az összeesküvés-elmélet nem lerombolható. Jellemző az is, hogy alternatív elméletek vannak, és mind ugyanazt bizonyítja. Előrejelző-képessége nulla. Nem kritizálható.
Haszprus

Na, most van az ötödik (kilencedik, ha úgy…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Na, most van az ötödik (kilencedik, ha úgy tetszik) órám a mai napon. Nem véletlen éreztem reggel hullának magam, egész nap pokoli fáradt voltam, a 3 óra alvás kicsit kevés volt, hiába dobtam be reggel két adag capuccinot. Most vár rám még másfél óra amit gép mellett tölthetek el, kedvenc C++-om társaságában, yeah.
Haszprus

Na tanultam 0 és 2 között 2 órát, elég haté…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Na tanultam 0 és 2 között 2 órát, elég hatékonyan, mert jó csönd volt, a gépem se ment, nappali zajok se voltak. Ilyenkor a legjobb tanulni. Pénteken lehet hogy megint lesz egy Analízis 2 korrepetáció/ismétlés by E, noha jövő héten Közgáz+BSZ+Fizika ZH-m lesz, szóval kemény. 6-kor kelek és még mindig nem végeztem a teendőimmel. Vááh.
Két kávé elég ahhoz hogy kisebb alvásokkal átvészeljem a csütörtöki (08.15 - 19.30-ig tartó, nagyszünet nélküli) napot.

Az Anal 2 kemény, az Anal 1 uncsi, a Tárgyalástechnika kurvajó (sok ilyen tárgyat akarnék, végre valami közel áll hozzám), a Prog 2 nem rossz, a Fizika megincsak suxor, annak ellenére hogy kb. triviális amit tanulunk

20.30-ra értem haza. Ergo nem láttam az egyetlen műsort sem amit nézni szoktam. (Egyet találhattok, hogy mi az…)

Holnap viszont elmarad a BSZ gyak, és ebből az következik hogy úszás után van 4 lyukas órám már megint amit sehogy se tudok értelmesen eltölteni. Ergo lehet hogy nem 7-re megyek be úszni, hanem 10-re. Igaz hogy a tanár szerint tumultus van olyankor, harmincvalahányan vannak a BME MAFC uszodában (ami pokoli sok), de lesz#rom, inkább megyek olyankor minthogy ennyi lyukasórám legyen… Max lesz még egy igazolatlanom, ha a szava ellenére nem engedi hogy bemenjek vagy ilyesmi (de aszonta engedni fogja).