élelmezés - 2004 április - 6 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Megérte felkelni. Először is elmentem a…

©   Haszprus   |   barátok bme élelmezés fáradtság fotózás life
Megérte felkelni. Először is elmentem a topsecret helyre, azután 8:30-tól 10:00-ig egy remekbeszabott BSZ gyakorlaton vettem részt, idén másodszor. Ugyanis az első nem nyerte el a tetszésemet, és utána átvándoroltam más BSZ gyakvezérhez. Nemtom, lehet hogy hiba volt.

Ezután elslattyogtunk a K épület mellé, mert mainframe valami cseresznyefa-virágot akart fotózni, de mókás módon rögtön le is merült az újratölthető elem a fényképezőgépében. Miközben vándoroltunk a HSZK felé, találkoztam a Most Beautiful Girl Of BME-vel (MBGOBME#1). HSZK-ban gyaktam némi BSZ-t mf utasításainak alárendelve. Úgy néz ki hogy a tavalyi ZH-t elég jól meg tudnám jelenleg írni. Ez a gráfelmélet ilyen lájtos kis téma. Az első ZH-t húzósabb lesz pótolni, a másodikat lehet hogy nem fog kelleni.

Ezen a ponton megemlíteném, hogy tévedtem, és fizikából ZH-k alapján nem kapunk vizsgára megajánlott jegyet. FAKK. Elszomorodtam. Teher, stb.

HSZK-ból I épület felé újabb Most Beautiful Girl Of BME-t láttam (MBGOBME#2).

I épületben pedig volt alkalmam végigülni egy Jóféle Digitet, megin mindent elhibázott amit lehet, és lehurrogta az egyik usert aki szólt neki hogy valamit rosszul írt fel, és fel se fogta hogy rosszul írta fel. A többiek feladták, de én jeleztem újra hogy rosszul írta fel. Megértette. Elismerő pillantásokat fogadhattam.

Nem vittem ma kaját magammal, úgyhogy kénytelen voltam beténferegni a McDonaldsba és elfogyasztani egy Sajtos McRoyal menüt. Nem volt ellenemre. Amúgy is leadtam kilókat, most szedhetek fel újra
Szóval 2-kor lefeküdtem, próbáltam aludni, nem ment, végülis 4-ig tanultam meg gépezgettem, összeállítottam Digit kérdéseket VD-nek, magyarán hogy mi az ami homály. Elaludni nem tudom mikor tudtam, de azt tudom, hogy nagyon nehezen ment. Vélhetően a vasárnapi fél 7-kor történő lefekvés és 16-kor történő kelés, ami bekavart. 8-kor keltem, apám beszállított BME-re. Szállítás közben tűnt fel a dolog, hogy otthonfelejtettem a szemüvegemet. A dologban az a probléma, hogy 0,75-ös, mégpedig távolra, tehát a projektor olvashatósága Analízisen számomra megközelítette a 0-t.

Benyomtam egy kávét, és találkoztam VVA-val, aki egy volt osztálytársam és most a villanykarra jár, villamosmérnök szakra, egy évvel felettem. Ismét kifejtette, hogy utálja ezt a rohadt helyet, mert mindenki kocka. Mondtam neki, hogy de azért vannak jó arcok. Õ aszonta h vannak, de több a rossz arc

Saját véleményem a témában: számomra a kocka definíciója magába foglalja azt is, hogy az illető tökéletesen kommunikáció- és életképtelen [bátortalan, nem találja fel magát, nincs humora, már a kinézete is kocka (értsd: szerény igénytelen visszahúzódó megjelenés) stb]. Ismerek ilyet, de velük/vele nem haverkodok. Félreértés elkerülése végett számomra az a kocka, akiben ez így mind teljesül. Ha olyasvalakire mondom, hogy kocka, akiben ezek nincsenek meg, akkor az csak poén, természetesen nem valóság-alap vagy apropó nélkül.

További napi események:

  • Az I épületben nem volt víz. A WC-ben sem. Szerencsére nem mindenhol.
  • Az I épületről megtudtam a portán [recepción], hogy központilag állítják hogy a légkondi éppen fűtsön vagy hűtsön, valamint központilag le tudják kapcsolni egyes termek hűtését/fűtését, továbbá a recepciós arc egy számítógépen maga előtt megtekintheti az épület alaprajzát is, vagy nemtom mit. Sajnos nem láttam a monitorát, pedig kiváncsi lettem volna, hogy milyen szoftvert nyüstöl az épület információinak kiderítéséhez. Update 18:33: most így eszembe jutott a gimink portása. Hát az picit no komment kategória volt ehhez képest (Bár már akkoriban is no komment kategória volt, ühh, van róla pár durva sztori)
14:30 körül ellátogattam tehát VD-hez egy kis Digit magánkonzira. Kipróbáltam az új (?) Schönherz liftet is. Iszonyat gyors. Ha memóriám nem csal, akkor 3,8 métert tesz meg másodpercenként, függőlegesen. Gondoljatok bele, az kurva gyors. Mérjétek le panelban vagy akárhol, hogy milyen gyorsan juttok fel a tizedikre a földszintről (lifttel . Ezzel a lifttel kb. 8 másodperc lenne. Ûűűűűűűűber. (Aki panelban vagy téglában nyomja ahol van lift, meg sok emelet, az nyomjon már kommentbe egy lift-benchmarkot plz, thx

Ja és hazafelé benyomtam egy Tavaszi McRoyal Menüt SuperSize-ban, Kólával, Helyben Fogyasztva. Ez is atomfinom volt. Megkérik viszont az árát, kereken egy ezrös Ha nem tévedek, idén ez volt az ötödik McDonald's-látogatásom, ami nem vészes.

Vegyük sorra a mai napot.

Úgy terveztem hogy bemegyek a pénteki bsz gyakra, ami 08.30-kor van, hogy megnézzem a zh-mat. A dolog meghiúsult, ugyanis a bme-re menet a cipőmön valószínűleg egy utcai kutyától származó ojjektumra lettem figyelmes. Az ojjektumnak nem volt egyértelműsítő paramétere a szaga, attól még akár sár is lehetett volna.

BME I épület előtt megint összefutottam R-rel, aki megkérdezte tőlem, hogy szerintem mit lehet csinálni a BME körül 4 órányi szabadidővel. Hát igen, a messziről bejáróknak legnagyobb szopása ez, a lyukas óra. Ajánlottam neki a HSZK-t, majd megtárgyaltuk, hogy nem megfelelő az ötlet, mert a HSZK-ban az ember 20 perc alatt leellenőrzi ötször a leveleit és egyszerűen már nem tud mit kezdeni magával utána.

A beljebb húzott részt csakis edzett gyomrúaknak ajánlom, mert kitérek az előzőekben említett ojjektumra.

Update 2004. ápr. 11. 00:54 ez a rész a továbbiakban inkább a privát archívumomat gazdagítja.
A dolgon eléggé felidegesítettem magam - én ilyen idegeskedő vagyok -, úgyhogy inkább nem is mentem be BSZ-re, hanem más program után néztem. Először bennem is a 'mi a francot lehet csinálni egy órán át' kérdés fogalmazódott meg, de végülis sétáltam egy jót az info-parkban elhelyezkedő BME és ELTE épületek körül. Ezek az épületek meglehetősen szépek, modernek, nekem nagyon tetszenek. Most végre megnéztem őket alaposabban. A két ELTE épület között szépen karban van tartva a fű, míg az ELTE és a BME között csak gaz nő.

Végül leültem az I épület előtti padokra, felnyomtam az orromra a napszemüveget, és királyul éreztem magam. Sütkéreztem vagy negyed órát, baromi kellemes volt.

Megérkezett BB, átvonultunk a HSZK-ba Prog magánkonzira. Namost BB ahelyett hogy komolyan vette volna a dolgot, kb. 45 percen át a leveleit olvasgatta meg böngészett. Jó, nekem aztán elvileg mindegy hogy tanítok-e neki progot vagy sem, de ha azért mentem oda, akkor végezni akarom a feladatomat. Amúgy is vannak dolgok amikben szívesen segítek.

Kapitány a hajónaplónak: 2004.04.09. BB egyelőre nem figyel oda a programkód strukturálására. Ez nem yo. Próbálom megtéríteni.

Térítés után Digit, egyre elborultabb feladatokkal, de mindegy. Digit után Analízis 2 gyógy fakt gyak, előtte a jó tapasztalataimra alapozva ismét süttettem magam az I előtt, igaz ekkor már nem volt olyan jó a nap. A fakt gyakon volt benn egy srác, aki fullra nem vágott semmit, ellenben mindenre rákérdezett. Érdekes volt. Ment rajta a röhögés ezerrel. Önkritika. Na az nem volt neki. Droidzónába való helyzet volt. Megemlíteném azért, hogy aki az órát leadta [valami felsőbbéves] az sem volt éppen a helyzet magaslatán. Mondjuk úgy, hogy voltak homályos foltjai az Analízist illetően Pedig gondolom hogy akiket beküldenek ide a felsőbbévesek közül az Analízis tanszékről órát tartani, azok biztos elég penge emberek. A múlt heti srác pl. mondta hogy hogy szoktak ZH-kat javítani stb, pedig csak másodéves. Nem gyenge.

Igaz, nálunk már gimiben is volt egy csaj [osztálytársunk] aki a spanyol ZH-inkat javítgatta

A nap hátralevő részéből csak annyit tudok megemlíteni, hogy betoltam egy tavaszi baconös McRoyalt, és 21:00-re értem haza.

Update izé... spanyol ZH?? gimiben? Azok csak dolgozatok voltak…

Update 2 valami külföldi diák megkérdezte első félév elején, szótárban való hosszas keresgélés után, hogy mi az a doga. Hát igen, aki nem anyanyelvi, …