élelmezés - 2004 május - 10 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Eddig Don Pepétől rendeltem, de mivel ezek a…

©   Haszprus   |   élelmezés
Eddig Don Pepétől rendeltem, de mivel ezek a balfékek zárva vannak ünnepkor, ezért most kipróbálom a PizzaVonalat a netpincéren keresztül. 11-kor nyitnak, és állítólag 50-60 perc a futár kiérkezése. 11.20-kor ébresztem magam. Már csorog a nyálam egyébként.

Titeket sem hagylak békén, itt van egy idegeket borzoló kép:

Haszprus

Kénytelen vagyok leblogolni azt a paranormális…

©   Haszprus   |   élelmezés fáradtság life
Kénytelen vagyok leblogolni azt a paranormális tényt, hogy ma nem voltam mekiben és pizzát se rendeltem. Ettem viszont 3 virslit meg 3 lágytojást. És baromira ízlett.

Megosztom veletek azt is, hogy mint köztudott, kicsit keveset alszom. De rajta vagyok hogy pótoljam. Például ma 15 körül bealudtam a wc-n (ülve).

18 és 21 között viszont újra alváshoz folyamodtam, de kivételesen ágyban! Ez is nagyon jó volt.
Haszprus

Mai McDonald's-os tapasztalat

©   Haszprus   |   élelmezés
Mai McDonald's-os tapasztalat:

Bementem, nem volt kész semmi nagyburger, rendeltem, kihozták, megkérdeztem pultost: óra? (közben hanyagul rámutattam az órára, melyet 'elfelejtett' működésbe hozni). Ilyet szól: jaa öö az? Aztán hozta a cuccokat…

Ja. Az.
Haszprus

22-kor értem haza és lejártam a lábamat, de…

©   Haszprus   |   élelmezés life
22-kor értem haza és lejártam a lábamat, de az esti pizza legalább 20 perc alatt itt volt. Amúgy egész nap nem ettem semmit ezen kívül, csak egy sajtos zsömlét, és mégis csak fél pizzát tudtam letolni. Ki érti ezt? Ja és nem is éreztem éhséget. De ez biztos azért volt mert máson járt az eszem.
Haszprus

Voltam ma McDonald's-ban. Talán emlékeztek a ré…

©   Haszprus   |   élelmezés
Voltam ma McDonald's-ban. Talán emlékeztek a régi 60 mp-es akcióra, és hogy írtam róla ezt-azt, miként próbálják meg átverni a vevőket, stb.

Nos felelevenítették ezt a kis gesztust, csak előtte tartottak is egy 1-2 hetes bemelegítést. Ettem ma 4 sajtburgert (kivételesen), és arra lettem figyelmes, hogy másként áll az időtábla, és hogy valamiért nem indította el a csaj az órát, noha eddig mindig elindították, hisz direkt gyakorlásnak volt ott nekik. A tábláját lefelé állították, hogy ne a vevőre nézzen, kivéve ha az egy 100 centi körüli példány. Minden esetre bekukkantottam a tábla alá, és arra lettem figyelmes, hogy már nincs próbaidőszak, most már élesben megy a dolog. Mindegy, ekkor még nem voltam biztos a dolgomban. Beültem egy asztalhoz, ami mellé ki volt plakátolva az akció minden részlete (az a törzsasztalom), és elolvasgattam, hogy már május 15 óta megy, mindennap 12-től 18-ig, asszem (vagy 10-től?).

Miért csinálnak egy ilyen akciót, ha aztán direkt sorozatosan megszegik, direkt trükköznek hogy a vevő ne vegye észre hogy átverik, stb? Legjobb tudomásom szerint ezt a 60 mp-es dolgot nem hirdetik se óriásplakáton, se tévében. Ergo nem masszív vevőcsalogatónak szánják. Akkor minek kell ez az akció? Vagy miért nem tartják be?
Haszprus

Kidőltem valamikor estefelé és ott is maradtam

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság
Kidőltem valamikor estefelé és ott is maradtam. Most meg 4-kor felébredtem. Hát igen, nem bírja a szervezetem a túlalvást és felébreszt egy álom-megszakításon keresztül

Utána megnéztem a tükörben az orromon levő hatalmas pattanást, de kiderült hogy azt csak álmodtam

8-tól Prog ZH. Amúgy meg 19.30-ig tartanak ma az óráim. Sukz, ntom mi lesz, lehet inkább haza kéne jönnöm bsz-ezni holnapi ZH2-re.

Tegnapi össz energiabevitelem egy McRoyal menü volt, és most éhes vok. [Azér van megin több McRoyal menü az étlapon, mer mostanság nincs itthon készkaja, vesződni kellene vele, de utóbbi időben nem viszek szendót suliba se, és tök éhesen jövök haza, ergo nincs kedvem főzőcskézni. Főleg mer elvileg időm sincs rá. Az más kérdés hogy így sem azzal töltöm az időt, amivel kéne.]