» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


30 megfelelő bejegyzés.

Na elkészült az érveléstechnika vizsgadolgozatom, 14600 karakter. Ha tudnám hogy nyitva van a Stoczek épület, akkor most bevinném. Ja és másoltatni is kéne 2 oldalt, úgyhogy mégse jó. De nemtom mikor nyitnak a másolók.

Kettes tuti meglesz, és ezzel részemről vége a vizsgaidőszaknak.

Update 13:05: leadva.No hát megvolt a BSZ vizsga, kitűnően ment, egészen odáig hogy előkerült a 19-es tétel, amiből egy szót nem tudtam, de még azt se hogy egyáltalán vettük ezt az anyagot év közben. Aszonta a csávó (sajnos nemtomki - Update 10:17: ja de mégis tom), hogy amúgy 4-5 lett volna odáig.

A tétel amit alapból húztam: 16. Amiből még kérdezett: 3, 5, 8, 18. Aztán jött a 19-es. Kurvaélet. Azt egyszer se olvastam el. Két tétel van ilyen, amit nem olvastam el (19-20). Nem volt jó taktika, úgy tűnik.

Update 10:39: ja igen, bsz-ből minden tételt és definíciót kell tudni, ez a kettes alapfeltétele, ergo jövő héten újra próbálkozom Még mindig hátra van egy érveléstechnika házi, meg a bsz, újra, ezúttal még nagyobb téttel.

Update 10:45: ha valakit érdekel, itt a tételsor.
Hogyan is működik a Műegyetem? :-))

A lényeg

Tanév kezdete van, leküldi Isten Szent Pétert a Földre, nézze meg, mit csinálnak az egyetemi hallgatók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy kérdi tőle Isten, mit látott.
- Hát, az orvosi egyetemen tanulnak, a jogon úgyszintén , közgázra inkább be sem mentem.
De a Műegyetemen... csak buliznak.
Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri, mondja el mit látott.
- Az orvosi egyetemen szakadtak bele a tanulásba, a jogon ugyanúgy. De a Műegyetemen buliznak, lógnak, szórakoznak.

Év végéig többször megismétlődik a helyzet, mikor is vizsgaidőszak előtt megint lemegy Szent Péter, mikor visszajött, kérdi Isten tőle:
- Nos, mit láttál?
- Az orvosin reggeltől estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a jogon szintén.
- Hát a Műegyetemen?
- Ott már csak imádkoztak...
- Imádkoznak? Jó! Ezeket átengedjük!

Forrás: duma2003


Ílmomban betűtípusokat válogattam valami szöveghez, viszont fél négyig tartó lineáris algebra olvasgatás után nem bírtam hajnali fél 12-kor felkelni még a gázleolvasó kedvéért sem, noha 10 óta csörgött pár percenként az ébresztőm. És most úgy néz ki teljesen ki vagyok ütve, mert nyitottam egy új ablakot a blogomon való kereséshez, ez eddig oké, de url-nek blog.haszprus.hu helyett a google-t ütöttem beÂ…

Órarend a harmadik félévre

©   Haszprus   |   bme
A jövőre betervezett lájtos 25 kredites hawaii egyelőre úgy tűnik, a múlté, mert most 33 kreditnél járok, kötelezőkbőlÂ… Kérdés hogy mit kezdek ezzel, valamit tovább halogatok vagy bevállalok 33 kreditet. (Ugye amit felveszek, mindet teljesítenem kéne, úgy éri meg felvenni.)

Jelenleg órarend-tervezetem:A valszámot csak azért írtam be hogy látszódjék hogy órarendileg éppen felvehetném, de persze az már 38 kredit volna

Ha az előtanulmányi rendet veszem alapul, elképzelhető hogy még át kéne variálni ezt az órarendet, nemtom. A FONY-t nem vehetem fel az órarendemből kifolyólag, a valszámot viszont igen. Ezekre pedig épülnek negyedik féléves tárgyak, míg pl. a MaLo-ra nem, Szglab3-ra nem. Mondjuk utóbbit nyilván nem érdemes a PT utáni félévre hagyni, ergo azt nem tolhatom, Malo helyébe meg nem vehetek valszámot hiszen az 3 helyett 5 kredit => 33 => 35 kredit, az meg csak púp a hátam közepére.

Nem BME-infósok, és leendő BME-infósok figyelmébe: mik ezek a tárgyak? FAQ:
ptprogramozás technológiája
szglab3számítógép-labor 3
bsz2bevezetés a számításelméletbe 2
anal2analízis 2
valszámvalószínűség-számítás
fiz2fizika c2i
digit2digitális technika 2
malomatematikai logika
fonyformális nyelvek
» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.