film - 2004 június - 14 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Váltságdíj

©   Haszprus   |   film
Váltságdíj (Ransom). Egy újabb Mel Gibson filmmel volt dolgom, ezúttal az 1996-os Váltságdíjjal. Remek. Izgalmas. Feszült. Mindvégig. Egyre jobban. Úgyhogy a végére totál kész lettem. 100%-ig rekommendált.

Benne: Mel Gibson, Rene Russo, Gary Sinise, Delroy Lindo, Lili Taylor.
Genre: Action / Drama / Thriller
User Rating: 6.6/10 (15,240 votes)
Haszprus

Überbrutál megatutirulez film: A…

©   Haszprus   |   film
Überbrutál megatutirulez film: A rettenthetetlen (Braveheart). Nem először látom, és valszeg nem is utoljára. Mel Gibson tud valamit. Magasan rekommendált.

Genre: Drama / War / Action
User Rating: 8.3/10 (78,135 votes) top 250: #84
Haszprus

Holes. Ítpörgetve azokat a részeket, melyeknél…

©   Haszprus   |   film
Holes. Ítpörgetve azokat a részeket, melyeknél egy néhány generációval ezelőtti sztorit láthatunk, egész tűrhető, bár egyértelműen nálam kisebbek a célközönség

Sigourney Weaver, Jon Voight, Tim Blake Nelson.
Genre: Drama / Family / Comedy / Adventure
User Rating: 7.3/10 (3,796 votes)
Haszprus

Eurotrip megnézve, törölve

©   Haszprus   |   film
Eurotrip megnézve, törölve. Nagyon primkó film volt, igazából néhol fájt is nézni, de azért akadt benne 1-2 igen jó poén.

Összességében nem merném rekommendálni.

Genre: Comedy
User Rating: 5.9/10 (2,591 votes)

Update 14:28: egyébként előszedtem ma Az Ítok c. filmet is (The Haunting) - Lili Taylor, Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson. Ez azért nem rossz, bár 1999-ben még simán elvitték a technikai bravúrok, melyek felett mára tán már eljárt az idő.
Haszprus

Háháááá, óriási! Most néztem meg a…

©   Haszprus   |   film
Háháááá, óriási! Most néztem meg a hatodik érzéket (The sixth sense). Úgy emlékeztem, hogy én ezt régebben már láttam, de ezek szerint csak a film közepe felé egy minimális részletet, mert az első 45 percből nem rémlett pl. semmi És a végére egy óriási meglepetéssel szolgált, úgyhogy... az legalább király volt. Amúgy eléggé vontatottan adták elő a sztorit, Bruce Willisnek pedig ez a szomorú összevont szemöldök nem áll jól.

Genre: Drama / Mystery / Thriller
User Rating: 8.2/10 (81,308 votes) top 250: #93
Haszprus

A hetedik

©   Haszprus   |   film
A hetedik. Se7en. Azt hittem jó lesz, de úgy tűnik túl sokat vártam tőle. A dagi gyilkossága és az egy évig kínzott fogoly érdekes volt, a többi kevésbé, maga a film pedig vontatott és unalmas volt. A végére szánt sokkolás pedig nem ütött be.

Genre: Thriller / Drama / Mystery / Crime
User Rating: 8.4/10 (72,145 votes) top 250: #55
Cast: Morgan Freeman, Brad Pitt, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow
Haszprus

Elmúlt napokban következő filmeket tekintettem…

©   Haszprus   |   film
Elmúlt napokban következő filmeket tekintettem meg:

Big Fish
Öregapó meséi a saját életéről, kicsit másként, kiszínezve, távol a valóságtól, de legalább érdekesen. Vége megható, etc.
IMDB szerint User Rating: 8.0/10 (16,348 votes) top 250: #206, hát szerintem azért ennyire nem jó, biztos hogy nem nézném újra.
Genre: Drama / Fantasy / Comedy / Adventure

50 First Dates
Adam Sandler, Drew Berrymore, Rob Schneider gondoskodik a szórakozásról. Én általában nem szeretem Adam Sandler alkotásait de ez most jól sikerült, bátran ajánlom mindenkinek.
User Rating: 6.8/10 (4,381 votes)
Genre: Comedy / Romance

Gosford Park
A grófok mulatozásába és házuk bonyolult szolgai ellátásába nyerhetünk betekintést. Probléma csupán annyi a filmmel, hogy valamiféle csavart és hosszas nyomozást várnánk a benne beígért haláleset kapcsán, azonban erre csak a film legvégén kerül sor, a csavart csak mintegy megemlítésként láthatjuk, nem fordít a film sztoriján semmit, nem helyezi új meglátásba a dolgokat.
User Rating: 7.3/10 (13,796 votes), de ismét azt kell mondjam hogy szerintem tévedés. Elképzelhetőnek tartom, hogy a népeket pusztán az fogta meg ebben a filmben, hogy láthattuk a szolgák és uraik kapcsolatát, de ha valaki nézte anno a "Csengetett, Mylord?" sorozatot, akkor semmiben nem mutat újat.
Genre: Comedy / Crime / Mystery / Drama

Starsky & Hutch
Ben Stiller & Owen Wilson a főszerepben, tőlük eddig középjó vígjátékokat láttam, ezúttal talán jobb volt mint középjó, egészen rekommendálható, annak ellenére hogy nem ismerem a sorozatot aminek ötlete nyomán most a filmet készítették.
User Rating: 6.3/10 (5,487 votes)
Genre: Action / Comedy / Crime.

Not Another Teen Movie (Már megint egy dilis amcsi film)
A közértékeléssel ellentétben szerintem ez egy remek vígjáték, simán azt mondom hogy az elmúlt évek legjobbika. Tegnap kétszer néztem meg, és korábban is megnéztem már párszor.
User Rating: 5.2/10 (7,548 votes)
Genre: Comedy.