kondi - 2005 - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2016
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Kondi #4

©   Haszprus   |   kondi
Ez a kondi dolog igen jól esik, és kezd rendbejönni az izomzatom, kezdek terhelhető lenni. Ráadásul végre nem izomlázasan mentem
Haszprus

Kondi #2

©   Haszprus   |   történelem kondi
Szétkondiztam az agyam. Egyre brutálabb állapotban jövök haza. Amúgy jó, tetszik. (Nem célom kigyúrt állattá válni, tképpen semmi célom az egésszel. Egyszerűen just for fun csinálom.)

Elgondolkodtató hogy ne vegyek-e az őszi félévre kondibérletet. Az ára nem gáz (5000 Ft 5 hónapra). A probléma annyi, hogy jelen pillanatban itthon átöltözöm, átmegyek, visszajövök, nincs semmi macera az egésszel. Az őszi félév viszont nagyrészt megakadályozza ezt a rossz időjárással (esetleg elviselhetetlen lenne rövidgatyában meg pólóban az a rövid séta is, vagy koszos lenne a cipőm, és akkó azt már cserélni illene -> macera). És egész biztos vagyok benne hogy durván terheltebb a terem, mint most, amikor halál se lakik a sch-ben, csak turisták, akiknek bizonyára van jobb dolguk is mint hogy kondizzanak, főleg hogy szerintem ők nem is használhatják a termet. Természetesen további probléma az is, hogy ősszel nem lesz annyi időm, mint amennyi most van.

Ma este én nyitottam a termet és később is csak egy csávó jött le. Határozottan jobb érzés volt mint egymás hegyén-hátán kondizni. Persze más amikor az ember már olyan szinten van hogy ő a konditerem királya, de esetemben ehhez még gyúrni kell

Haszprus

Kresz, kondi, Velencei-tó, Sch

©   Haszprus   |   life történelem túra kondi
Kondiztam egy minimálisat a sch-ben (teljes mozgáselvonáson vagyok egy éve), remegés a karokban megvan. Hazafelé rájöttem hogy maradhattam volna még egy kicsit, csak szünetet kellett volna tartsak, de jobb ez így, legalább meg bírok holnap mozdulni. Bár megvan a karjaimban ez a merevség, remélem hamar elmúlik. (Különben gáz lesz a fotózás.) A sch konditerme elég gáz amúgy, konkrétan nagyon kicsi és nem jár benne a levegő. Az a néhány ember aki benne van, már kapásból tömegérzetet kelt.

Voltam kétszer kreszórán is (tegnap és ma délután), hihetetlen, mennyit lecsíp belőle az oktató, de mindegy, nem nagyon izgat, tudom hogy átmegyek majd és kész.

Megyünk majd Velencei-tóra július végén. Fényképezőt nem merem vinni.

Holnap viszont megmászom a Sch-et és lövök egy panorámafotót, vagy ha azt nem, hát valamit biztosan.

Haszprus

Sporttalanság

©   Haszprus   |   life történelem úszás kondi
Időnként rámjön az, hogy valamit sportolnék. Most 7 hónapja a bkv-zás sem tart edzésben (eltűnt), és szinte sehova nem mozdulok ki. Se diszkó, se semmi, még a kötelező tesi tantárgyakat is halogatom (eddig a tesi-A-m van meg oszt ennyi). Utoljára egy éve voltam úszni.

Ma (tegnap, 13-án) fekvőtámaszoztam elég sokat itthon, just for fun, egészen addig míg már ki se bírtam emelni magam És még utána is. Hát kellően fáj most a karom, és fekvőzás után a mellkasomat mintha begipszelték volna (roppant furcsa ).

Remélem a KDO-mmal a következő félévben néha átmegyek majd a SCH-be kondizni, ill. újra felvettem az úszást (már negyedszer), hát arra vagy bejárok majd, vagy nem, meglátjuk. Igazából rossz időpontban van, úgyhogy utálom, ugyanakkor egyéb sportot nem szívesen választanék, ráadásul az úszás orvosilag is javallott nekem.

Még gondoltam egyszerű futásra is, de azt este kéne tolni amikor nyugi van, meg low noise, kevesebb por & szmog, meg kevés ember, de akkor meg ugye a közbiztonság hiányos. Hát ez van. És a testőreimet azért mégse szeretném magammal vinni, ugyanakkor várhatóan a kapuban tolongó autogrammkéregetők egész addig követnének amíg lehet, meg aztán ott van a paparazzik problémája is.

Egyébként most azért foglalkoztat így a téma, mert borzalmasan kezdek elhízni (némi túlzással), azt hiszem, de sajnos az elmúlt 7 hónapban mérleghez sem fértem, hogy erről meg is bizonyosodhassak.

Update 2005. jan. 15. 03:06: de rohadtul fáj a karom

Update 2005. jan. 15. 16:22: aaa, rágyúrtam még tudományos alapon, de nem kellett volna, vááá, poklok pokla Í Teljesen lesérültem ettől a fekvőzéstől, hamarosan gipszbe raknak