art - 2004 július - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Franciaország 2003 augusztus-szeptember

©   Haszprus   |   art coolpix fotózás franciaország külföld túra
Franciaország, 2003. augusztus-szeptember. Nos, tettünk egy kirándulást Monacoba is, de annak megtekintéséről inkább egy külön galéria gondoskodik, tekintve hogy a kettőből együtt nem nagyon tudtam 92 alá vinni a kiválasztott képek számát. Viszont ennek közel a felét Monaco teszi ki. Gyönyörű szép az az ország [az építészete miatt], eszetlen gazdagság, stb.

Az eredetileg itt következő monacoi képek egy külön galériában találhatók, mivel arról az egy napról 40 képet válogattam be a franciaországi utamról szóló képgalériába.

Haszprus

Svájc 2002

©   Haszprus   |   art coolpix fotózás külföld túra
Svájc, 2002, 8 nap. Igazán remek időt fogtunk ki, csak az utolsó 2 napon esett, de akkorra már nem olyan tájakon jártunk, hogy zavaró lett volna. Köd se volt, csak kevés. Így készíthettem néhány pompás képet, amiből egy válogatást itten leblogolok minden különösebb kommentár nélkül.

Ennek a scriptnek köszönhetően most igen egyszerűen lehetőségem nyílik hogy egy rakás képet közzétegyek egy hozzászólásban. Annyit kell beírjak, hogy {p03-45}, valamint még egy csillagot bele (amit ide nem írhatok, mert akkor ez a kód is képekké alakulna), és máris terem egy linkekkel, képméretekkel megáldott html kód a 03-astól a 45-ös képig.