buli - 2004 július - 23 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Társasjáték-parti/1

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás történelem 12e game coolpix
A beígért társasjáték-parti megtörtént, most jöttem onnan. 18-kor találkoztunk a Camponánál, Tescoban rendeztünk egy kis ámokfutást, aztán pardey reggel 5-ig, első busszal pedig haza. A 10 résztvevő: SzZs, ZGy, KK, VG, KB, V, SÍ, IR, BZ, nomeg én. A hangulatról gondoskodott a vodka-narancs meg mittoménmi, nekem csak előbbi, abból se sok, valamint karaoke-show [ami királyzsír dolog], palacsintázás, medencében pancsolás - bár ezt csak hárman vállalták be -, etc.

Társasjáték-parti 2004. július 24-25.

Update 2004. aug. 31. 12:47: itt található még egy rakás kép a buliról ami D70-nel készült

Aztán lehet hogy lesz ilyen vidéki telki jellegű nomád pardey is, de ez is még egyelőre elég homályban van, kérdés ugye hogy vajon bevállalja-e az esetleges házigazda azt a felfordulást, amivel egy ilyen jár (sár bemászik a padlószőnyegre, stb), és hogy a résztvevők bevállalják-e az újabb napokon át tartó nemfürdés projectet.
Lehet, hogy nyár vége felé majd lesz egy ilyen kis lanparti is, meglássuk, kérdés hogy lesz-e elég jelentkező rá. Felvetődött a wlanparti, de ahogy megláttuk az árakat, nevezetesen hogy egyetlen wlan csatlakozási pont annyiba kerül mint egy 8-as switch, hát inkább maradunk a kábeles megoldásnál Ha egyáltalán sikerül összehozni a dolgot. Lowcost rulez.
Na holnap-holnapután lesz ilyen délután 18-kor kezdődő IHB [iszunk hányunk belefekszünk] buli, na jó nem, hanem kis társasjáték pardey, a következő népek részvételével: SÍ, IR, SzZs, KK, VG, BZ. Persze jómagam is jelen leszek. Ja és feltehetően ott lesz ZGy is, de VG telefonos listájából kimaradt.

Mivel ma panasz érkezett, hogy átalakult a blogom filmajánlóvá, ezért szorítok helyet a régebben megszokott kontentnek is: ma betoltam 3 sajtburgert a McDonald'sban, egy 1 literes kóla felét, aztán még 4 deci kólát, jártam a nagykörúton, valamint a gettóban, stb. Megtapasztaltam hogy elég meleg van, és hogy a metrópótló volvó buszokon azért hasznos a légkondi.

Holnap elvisszük Maszatot és beolttatjuk jól.

Ma viszont nagy nap van, mert lehet hogy este megejtem a havi fürdést, de még egyelőre hezitálok a dolgon.

Update 21:54: tegnap megkóstoltam a környék egy másik kajáldájának is a gyrosát. Nem jött be. Tök kicsi adag volt. Többféle cuccot raktak bele, de nem olyan jó, mint amit kedd hajnalban burkoltam. Igazából akkor az sem jött be annyira, inkább amolyan semleges cucc volt, és úgy gondoltam, nem folyamodok újabb gyrosért egyhamar, de az azutáni 2 napban megjött hozzá a kedvem.

Haszprus

Tisza-tó 2004 július

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás túra 12e
Tisza-tó 2004.07.16 péntek délután - 2004.07.18. vasárnap délután

Résztvevők: KK, SzZs, VG, ZGy, jómagam


Az utazás


Az érkezés


A márka (na ilyet ne vegyetek)


Puffanás a házban, berohanás, az első törött pezsgős üveg, együttérző pillantások


A hangulat


Részegen nem fogok vezetni
Azt a villogót nem szabad kitenni a kocsira


Pedig csak alkoholmentes sört ittál...!


Duma


Falu feeling



Activity


Szakadt az eső


A zaj forrása


Mire jó ez a gép ha ennyi idő vele egy fényképet elkészíteni?! (Nikon D70)


Horgászás


Dugisör


Naplemente, a Nikon Coolpix 885 szemével


Naplemente, a Nikon D70 szemével



Elindultunk a nagy semmi közepébe, de kezdett parássá válni, amikor tőlünk nem is oly' messze felcsillant egy szempár... Ideglelés


Duma


Játék a fényképezőgéppel


Party people


Punnyadás


Virsli


Punnyadás


A székhez sem árt némi egyensúlyérzék


A nagy semmi közepén


Leszámolás a punnyadással

Haszprus

Duna Beach pardey log

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás történelem

Duna Beach pardey:

IRCQuote fight! In the ring:

(23:04:20)@Haszprus is away: Szombat esti láz
(23:04:21) -> nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli)
(00:33:10)@HaszpBuli is back after 1h28m: Szombat esti láz
(00:33:10) -> nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus)
(00:33:14) (Haszprus) re
(00:33:21) (Haszprus) hoztam gyrost úgyhogy no typing
(00:35:11) (Balage) jó buli vót
(00:35:11) (Balage)
(00:42:27) (Haszprus) ...
(00:45:49) (Haszprus) na vok
(00:45:55) (Haszprus) odamentem 23.10-re
(00:46:00) (Haszprus) nézelődök, merre vannak
(00:46:05) (Haszprus) tárcsázom [censored]-t..
(00:46:07) (Haszprus) nem veszi fel
(00:46:21) (Haszprus) végigmentem beachen, tárcsa újra, nem veszi. visszajöttem, fotóztam ~2-t, újra tárcsa, nem veszi
(00:46:31) (Haszprus) má bme k épületnél jártam [közgázzal szemben], mikó felvette
(00:46:33) (Haszprus) tök álmosan
(00:46:35) (Haszprus) mondom hol vannak
(00:46:44) (Haszprus) mondja szar volt a buli és hazajöttek 23.15 körül...
(00:46:45) (Haszprus) hmm
(00:47:51) (Haszprus) úgyhogy elmentem gellért térig, onnan bartókon móriczhoz, útközben vettem [censored] gyrost, [censored]
(00:48:16) (Haszprus) különleges, érdekes íz, de nem hiszem hogy gyakori kajám lesz nem volt rossz csak nem tudnám ezt naponta enni
(00:48:41) (Balage) tehát jó buli volt
(00:48:41) (Balage)
(00:48:52) (Haszprus) igen fergeteges
(00:50:02) (Haszprus) bartók béla elég kellemes kis séta így este, meg a rakpart is
Duna Beach, Duna Beach, BME, Közgáz
Haszprus

Vettem egy frankó kis elemlámpát, meg 8 db aaa…

©   Haszprus   |   buli life
Vettem egy frankó kis elemlámpát, meg 8 db aaa elemet 3 távirányítóba. Mert az nekem jó.

Emellett eltört a napszemüvegem hétfőn, ma ellátogattam 1-2 helyre venni újat, de pl. a westendben az a kis "utcai" avanglionos kocsi teljesen szar kínálatot nyomat idén. Úgyhogy most nincs napszemüvegem, meg fogok vakulni meg minden.

Megemlítendő még, hogy a hétvégi Tisza-tói buli szervezője nem elérhető és káosz van.
Eddig nem szervezgettem kirándulást vagy tábort, na jó, tavaly én foglaltam le egy szállást, ill. érdeklődtem meg, hogy milyen, de most szervezgetek. Konkrétan a mogyoródi Aquarénát néztem ki, és a hajdúszoboszlói Aquaparkot. Meglássuk többiek mit szólnak, szerintem nem fogják visszautasítani, mindkettő remek hely elvileg.

www.vendegvaro.hu rulez. Internet rulez (& power).

Ja, olvasóimtól várok javaslatokat hogy hova érdemes menni, hol van olcsó, de elfogadható szállás, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
  • Íramellátás, min. 1 konnektor
  • Fa/kő/egyéb különálló objektum, legalább 4 ággyal, és ilyenből egymás mellett vagy összeépítve kettő
  • Nyugis környék
  • Nem tömegnyomor
  • Tömegközlekedéssel vagy gyalog megközelíthető kirándulóhely, vagy strand
  • Maga a szállás is legyen Bp-ről tömegközlekedéssel elérhető
  • További előny ha a szálláshelyen elérhető pl. csocsó, biliárd…
Eddig a következők merültek fel: győr, sopron, székesfehérvár, mór, hollókő, miskolc, encs, szolnok, nádudvar, dombóvár, kecskemét, visegrád, nagykőrös, balatonlelle.
Erdély helyett feltehetően Tisza-tó lesz most, aztán majd valamikor lehet, hogy lesz külföld is - talán regisztrációs héten? -, bár jelen pillanatban látok egy tényezőt ami ezt kissé gátolja. Sux. Hungary sux, unalmas. Külföldet akarok már. Mégpedig nyugatot. Tökjó lenne kimenni így privát szervezésben, haverokkal.
Haszprus

Nemsoká négy nap Erdély, most már tuti. A…

©   Haszprus   |   buli life túra külföld
Nemsoká négy nap Erdély, most már tuti. A vonat itthon 1500 huf diákkedvezménnyel, a határon kívülre pedig 4000, ráadásul 8 óra az út. A szállás elméletileg 1600 huf éjszakánként, kajával együtt. Bár van ismerősöm aki szerint a kajából nem ajánlott enni, hacsak nem akarunk hazafelé 10* megállni budinál, ami elvileg olyan állapotban lesz hogy inkább mögé fogunk menni

Hatan leszünk, vagy heten, ebből egyikünk már alapból kinn fog ránk várni. Remélem, a vonaton nem lesz gáz (tömegnyomor, stb). Kicsit félünk mindannyian, mert állítólag vannak problémák a hellyel, olyan értelemben, hogy tőlünk keletre van, és…

Hello!
##-tol ##-ig nincs kedved Balcsira jonni? Jedlikes osztalytalalkozo-szeruseg lesz. Lehet hogy egy kicsit zsufoltan leszunk, de ez gondolom senkit nem zavar :-). Olyan 10-15 ember lenne akit hivok, tavaly voltunk osszesen 5-en vagy 6-an, szoval annyira nem gaz :-).
Written by LS, aka K.

Nos, valahogy parázok az ilyen osztálytaliktól (ez az 5-8 közötti osztályom, akiket otthagytam félúton és noha 9-12-ig is évfolyamtársa voltam valamennyiüknek, nem tartottam velük a kapcsolatot. Ami miatt most mégis felelevenedett a dolog, az az hogy pár emberrel újra összetalálkoztam a BME-n). Előfordult már 1-2 alkalom hogy K hívott talira, de eddig se vállaltam be. Pedig régen jól megvoltam velük és ma sincs semmi bajom, egyszerűen valamiért mégis parázok.

Haszprus

Eképpen lehetne jellemezni az éjszakát: (21:47…

©   Haszprus   |   buli történelem
Eképpen lehetne jellemezni az éjszakát: (21:47:22) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli) (01:21:07) —› nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus) (01:39:31) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpBuli) (02:23:58) —› nick: (HaszpBuli) is now known as (Haszprus) (04:37:16) —› nick: (Haszprus) is now known as (HaszpSLP) (05:47:16) —› nick: (HaszpSLP) is now known as (Haszprus)Megdöbbentő, hogy mekkora tömeg van a Rio/ZP szórakoztatóipari kombinát körül, illetve odabenn. Konkrétan mindkét helyen tömegnyomor. Végülis nem gáz, csak ha az ember mozogni akar
Haszprus

Shrek 2

©   Haszprus   |   buli film
Meg kell mondjam, tegnap nem voltam a helyzet magaslatán, kicsit megviselt a kedd esti italozgatás, mert nem edzettem ilyen téren már kőkemény fél éve, és nem vettem figyelembe ezt a tényezőt.

Most teljesen jól vagyok.

Úgy rémlik, mintha valami filmet nem blogoltam volna le, de már nem tudom, mi volt az. Minden esetre, ami tuti, hogy megnéztem a Shrek 2-t tegnap este (magyar szinkronnal). A várakozásaimon alul maradt ugyan, de azért nem rossz, első fél óra nem jött be, aztán nemtom talán ráhangolódtam, vagy a Csizmás Pandúr megjelenése javított a helyzeten. Természetesen ajánlható film.

Genre: Adventure / Animation / Family / Comedy / Fantasy

Plot Outline: Princess Fiona's parents invite her and Shrek to dinner to celebrate her marriage. If only they knew the newlyweds were both ogres.

User Rating: 7.7/10 (9,631 votes)
Haszprus

Pezsgő + vilmoskörte @ Pizza-Pazza

©   Haszprus   |   barátok buli történelem 12e

Csak saját emlékeztetésem kedvéért, akik tegnap este ott voltak a 'Pazzában, ülésrendben: EE, SzZs, én, BZ, ZGy, VG, xK, SÁ. Akik előttem ott voltak: SzZs, BZ, SÁ. Akivel mentem: ZGy. Akik előbb húzták el a csíkot, mint én: SzZs, SÍ.

Logfájl frissítve.

Update 19:47: hoppáhoppá kihagytam TD-t a listából mert amikor ő megérkezett akkor már mindenféle folyékony dolog hatása alatt álltam és úgy tűnik őt kihagytam emlékeimből Ezen felül kiderítettem kérdezősködés útján hogy mi volt az a rejtélyes feljegyzés a telefonomban, és hogy ki írta bele Kiderült hogy én A tartalmát most nem fejtem ki.

Haszprus

05:18-kor ébredtem és meglehetősen fáradt…

©   Haszprus   |   buli fáradtság túra
05:18-kor ébredtem és meglehetősen fáradt vagyok. Nem valószínű, hogy kibírom ezt a mai napot ébren, de lehet, hogy mégis.

Erdély nem biztos hogy lesz, lehet hogy Balatonra megyünk helyette. Nem mondhatnám, hogy örülök a dolognak, mert Erdélyben még nem voltam és hát azért meg lehetne nézni ugye, a Balaton viszont nem kínál túl sok dolgot, úgy hallottam idén már annak örülni fognak, ha megközelítik a tavalyi látogatók számát…
Este kis összeröffenés a Pizza Pazzában, Erdély-ügyileg. Előtte betolunk kis pezsgőt. Még nemtom vigyek-e fényképezőt. Igazából a kép jó dolog, meg tök rég láttam már a jó öreg haverokat, de cipelni kevésbé jó, mert úgy tervezem, nem viszek magammal semmi táskát. Dilemma.

Update 14:46: most pedig kidőlök, mert különben gázok lehetnek ebből.