fejlesztés - 2004 július - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

IR tanítónéni lett, és úgy szólítják a…

©   Haszprus   |   barátok fejlesztés life
IR tanítónéni lett, és úgy szólítják a gyerekek, hogy R Tanítónéni, tök poén.

Emléxem mikor még alsó négy osztályba jártam, eszetlen magasak voltak hozzám képest a felsőbb osztályba járók Nem tudom, hittem-e, hogy valaha akkora leszek, mint ők

Imént kreáltam egy minimálblogot valakinek, kérésre. 4,6 kilobájtot tesz ki mindenestül. Elég minimál
Haszprus

Fejlesztettem egy kicsit az adminon, írtam egy ú…

©   Haszprus   |   fejlesztés
Fejlesztettem egy kicsit az adminon, írtam egy újabb scriptet, ami ezúttal azt teszi lehetővé, hogy 4-6-8 karakterből akár több soros html kód generálódjon.

Azt már írtam, hogy a p01-05 jelölésből 5 db kép html kódja generálódik le, azonban eddig nem nézte meg a cucc, hogy a képek milyen szélesek és magasak. No, ez most az egyik újítás. A másik pedig az, hogy megnézi a fájlrendszeren, hogy tartozik-e vajon a képhez nagyobb kép, azaz a megjelenítendő kép csak egy thumbnail-e, s ha igen, akkor belinkeli a nagyot minden plusz utasítás nélkül.

Példának okául… kód előtte:

{p02*}

Kód utána:

<div class="pix_section"> <a href="/pic/2004h2/2004-0704-02-big.jpg" target=_blank> <img loading='lazy' src="/pix/2004h2/2004-0704-02.jpg" width=550 height=174></a> </div><p> Rulz.
Haszprus

Újabb privmsg frissítés

©   Haszprus   |   fejlesztés
Újabb privmsg frissítés. Tegnap előtt megoldottam, hogy lehessen ún. áttekintés nézetet használni, most pedig azt, hogy a megjelenítendő üzenetek számát is lehessen limitálni. Több üzenet megjelenítése több idő. Főleg azoknak, akiknek számos üzenetük van (pl. nekem