élelmezés - 2004 szeptember - 4 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Don Pepe: Hús hússal

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
Don Pepe Hús hússal című pizzája.

Íllítólag ez van rajta: pizzaparadicsom, füstölt bélszín, bacon, szalámi, csirkemell, tarja.

Finom és tápláló. Eléggé kiadós, és ez a súlyában is érezhetően megmutatkozik.

Update 2004. szep. 29. 01:08: Végül ezen a napon ennek a pizzának a 2/3-át ettem meg, valamint reggel két virslit. Nem vagyok éhes.

Update 2004. szep. 29. 02:54: Még most sem. Viszont álmos igen.

Haszprus

Super Size Me

©   Haszprus   |   élelmezés film
Megnéztem a Super Size Me-t és rendeltem egy pizzát. Kb. 3 hónapja nincs mérlegünk, sajnos nem tudom, hol járok, pedig érdekelne. (Mint emlékezetes, januárban azt tapasztaltam, hogy 1-2 hónap alatt felszedtem 8 kilót. Utána rögtön fogyóztam egyet, de nem tudom, hogy azóta hol járok, mert nem hordom azokat a ruháimat, amik felhívták a jelenségre a figyelmemet.)
Haszprus

Kicsi @ Boráros-tér

©   Haszprus   |   12e barátok élelmezés történelem
Ja, rég volt már mekis sztori. Következő a helyzet. Pénteken Kicsivel eldzsaltunk a Bojájos-téji mekibe, de mivel még csak 10.15 volt, ezért csak reggeli kajákat lehetett kérni. Ehhez azonban nem sok kedvünk volt, úgyhogy Kicsi bedobott egy teát, de ezen kívül abban állapodtunk meg, hogy majd 10:30 után normálisan belakmározunk.

Kicsi közben elmesélte, hogy jártak nemrég a camponai McDonald's-ban, ahol a pultos csaj azt mesélte nekik, hogy ha 3 percen belül nem szolgálnak ki - amit ők talán mérnek is, feltehetően -, akkor jogában áll a vevőnek valami ajándékot kérnie, úgy mint fagyi, vagy kóla, asszem.

Kicsi nagyon rá volt állva a dologra, úgyhogy 10:30 után ilyen 2 perces szócsatát le is vágott a helyi pultos csajjal, aki nem adta könnyen magát, Kicsi pedig már kezdte feladni. A pultos elmagyarázta hogy hát az csak nagyon különleges helyzetekben áll, meg minden, mindkét fél győzködte a másikat, hogy kinek is van igaza, a végső aduja pedig az volt a csajnak, hogy vagy 10x megkérdezte, de tényleg nagyon szeretnéd azt az ajándékot? de tényleg? szeretnéd? igen?, itt Kicsinek kezdett elfogyni a bátorsága úgyhogy kénytelen voltam besegíteni néhány olyan beszólással mint Szerintem szeretné, igen… Úgyhogy legnagyobb meglepetésemre végül mindketten egy-egy fagyival távozhattunk, ja és mellesleg véletlenül supersize menüt adtak normál pénzért

Vajon legközelebb beengednek minket még abba a mekibe?