buli - 2004 október - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Most voltunk Pizza-Pazzában. Lesz miről írni

Update 02:11: Na szóval találkoztam Norbyval a Boráros-téren, onnan mentünk a célállomásra. Egy darabig négyen voltunk, aztán még beszállingózott egy-két ember. Neveket most nem, képek amúgy a Private Galleryben, megfelelő jogosultságok esetén�

Én betoltam egy Songoku pizzát, amiről kiderült, hogy azért ez a neve, mert SONka GOmba KUkorica� Óriási Pizza után csocsóztunk is egyet.

Alkoholt vagy egyéb tudatmódosítót természetesen nem fogyasztott egyikünk sem, de ez nem akadályozott meg abban, hogy jó kis balesetet szenvedjünk, melynek következménye az én esetemben némi fejfájás - nem túl súlyos -, nyakhorzsolás, két helyen bedagadt a lábam, és lejött egy minimális bőrrész a kézfejemről. Az adott pillanatban és az elkövetkezendő 1 órában bizony igencsak boldog voltam hogy be volt kapcsolva a biztonsági övem.

A biztonsági öv jó, értem? (Én mindig bekötöm, még ha nem is vagyok magamnál, gyerekek, tegyetek ti is így.)

Ebben a kocsiban volt módom ülni, amíg kocsi volt:

BKV-n folytattuk utunkat, ahol különös dolgok történtek.

Kapcsolatot létesítettem egy adag audiokazettával-szalaggal (józanul még mindig).

Úgy alakult, hogy elkísértem a velem tartó két embert az üllői úti villamosmegállóhoz, jobban mondva ott valamilyen buszhoz, melynek számára nem emléxem. A lényeg, hogy mihelyt ők felkászálódtak, rögtön felém jött egy részeg csávó és elkezdett részegen/barátságosan, jól rámakaszkodva szövegelni, hogy ugye a bárból jöttünk, mondom nem, próbáltam lerázni, de szinte lerázhatatlan volt. Nem különösebben örültem a dolognak, de végül megszabadultam tőle mert fél perc alatt megunta a dolgot.

Később vettem észre, hogy ha lett volna a hátizsákom alsó külső rekeszében valami érték, akkor attól elbúcsúzhattam volna, mert átkutatta, jól. Ezzel is vigyázzatok.

Taxi ezresér hozott volna haza, úgyhogy azt inkább kihagytam (biztonsági okokból választottam volna a taxizást, egyébként, de már a sofőr is eleve úgy nézett ki hogy nem biztos hogy az utcán kevésbé lettem volna biztonságban )

Update 02:55: most látom ez a nyaki horzsolás nem is olyan lájtos, aszittem csak fájt, de tiszta véraláfutás az egész

Haszprus

Csocsóparti @ Szóda udvar

©   Haszprus   |   barátok buli történelem 12e
Most jövök egy kis lájtos csocsópartiról, tali a Borároson, aztán onnan valahogy elvergődtünk a Szóda udvarba, ami nem is olyan gáz hely. Tulajdonképpen csocsózni meg dumálgatni tökéletesen megfelel. Bár ezt előre is sejtettem. Főleg most, hogy hűvösebb van, és nincsenek sokan (egyébként egy pulcsi elég volt).

Csocsó rulz, csak jó helyen kell játszani, ami annyit tesz, hogy szabadtéren.

Partiarcok: Giorgio19, Kicsi, Tyütyü, Schloddi, ScoobyZoli, Niki, Zso, és persze Haszprus.

Jövő héten lenne egy karaoke-party, csütörtökön, nem is messze tőlem, csak egy a probléma, éspedig az, hogy csütörtökön. Másnap suli. Úgyhogy felejtős a dolog, viszont ahova mennénk, ott csak csak csütörtökönként van karaoke

Update 2004. okt. 05. 01:40: a fogyasztás: 0,5 dl becherovka. Nem jött be.