fáradtság - 2005 - 25 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Láz sukz

©   Haszprus   |   fáradtság
Na ez a láz most marhára nem hiányzott így valszám gyakiv előtt. Ítaludtam az egész napot, olyan vagyok mint egy zsák, fáj mindenem és megfagyok. Pedig holnap akartam megtanulni a féléves anyag nehezebbik 2/3-át
Haszprus

Rettenetes assembly-házi

©   Haszprus   |   350d bme fáradtság
Nem lenne olyan szar assemblyben programozni, ha lenne hozzá valami normális leírásunk.

Phase one, 1 óra körül. Kipihent arc, rendezett asztal, adsl modemet kilőttem a halálba, nincs net.

Phase two, kicsit később, zene be, kávé be, telefonkábel ki, maszat az asztalon. Reláció az nincs.

Phase three, reggel 6 körül, doksi megírva, szemem alatt 10 év öregedés nyomai.

Phase four, megyek 8-ra beadni, pedig kész sincs, noha ez a beugrója a mérésnek, de ez most mellékes. Megyek. Meglátjuk.

Haszprus

Fincsi, mi?

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Jelek és rendszerek éjjel 3.30-ig, fincsi mi?
6.50-kor kelek, fincsi mi?
19-ig suli, fincsi mi?
Utána megin jelek és rendszerek, fincsi mi?
Haszprus

insomnia 2

©   Haszprus   |   fáradtság
az álommanó még csak közelemben sem jár. elherdált idő. akárcsak a félév első négy hete. nemtok tanulni.
Haszprus

Torokfáj

©   Haszprus   |   fáradtság
Múlt hétfőn rövidujjúban cirkáltam esőben egész nap az egyetemi épületek közt, és ez nem volt jó. Azóta egyre szarabbul vagyok, és hiába tolom a strepsilst ezerrel, egyre jobban fáj a torkom, fejem, durvábban köhögök, stb. Ma éjjel alvás helyett pl. végig köhögtem. Immunrendszerem elpárologhatott valahova, a nyomorult 37,2-es hőemelkedést se bírom megszűntetni. Az órák felét kihagyom, dokit nem látogatok. Nem voltam még ennél a dokinál, és be is kell jelentkezni ráadásul.
Haszprus

Korszop, fáradtság, kreditek

©   Haszprus   |   bme fáradtság

Volt Korszerű oprendszerek órám, illetve igazából csak valami eligazítás jellegű órát hallhattunk, amire a 30-ból 2-en meg is jelentünk mire a tanár megérkezett, pedig késett kicsit Na jó ez így ferdítés, mert nem ma volt az első óra, és a többiek tudták hogy ma nem kell jönni, mint később számunkra is kiderült. Egy marha kellemes teremben leszünk, I épület (már ez eleve jó), és egy olyan labor, ahol forgószékek vannak, optikai egér, meg tft. Talán 17 colosak, de nem esküszöm. Igaz, a fókuszt szarul állítják be automatán, úgyhogy azt manuálisan korrigáltam. (Acer márka egyébként, úgyhogy vigyázzatok.)

Egész nap a fáradtság vezérelte tetteimet, nem volt ez másként hazaérkezésemkor sem, átaludtam az egész délutánt, jól.

Tavaly év elején két ember mondta, hogy felvett eszetlen kreditmennyiséget, egyikőjük 49-et, másik 63-mat. (Mindkettő államis) Utóbbi 15 kreditet teljesített, előbbi nem tudom, csak azt a hosszú listát hallottam hogy mikből lett kereszt, kb. a feléből Ez itt a bme, itt a sok kredit felvételéből nem következik a sok kredit teljesítése. BME propagandaszöveget hallottak.

Haszprus

Fáradt vok + eü donez + valszám

©   Haszprus   |   bme fáradtság life történelem

Így csütörtök tájékára már totál hulla vagyok. A helyzet az, hogy szúnyog-invázió van, és amikor éjjel 1-3 körül lefekszem, kivétel nélkül mindig elalvásomat akadályozandó van egy szúnyog a szobában. Lámpa fel, várakozás, szúnyog nem látható, lámpa le. Majdnem elalvás, szúnyog megin megjelenés, csapkodás/leszarás, elaludni próbálás. Maszat egész éjjel falat/ajtót/dobozt kaparás, zajcsinálás, felébredés óránként. Reggel totál kómásnak levés, negyedik napon délután bealvás.

Elsősegélynyújtó vizsgát 15-kor letettem sikeresen, de az órarendem nem teszi lehetővé a petzvál ill. okmányiroda meglátogatását egészen keddig. Nem mintha számítana bármit is hogy mikortól vagyok egy fölösleges plasztikkártya tulajdonosa.

Valszámot V@rga K@talinnál vettem fel, ill. nemcsak én, hanem Mf meg még jópár ember is, és marhára örülünk, mert úgy néz ki, nem tekint mindent trivialitásnak. Ez az első órán inkább nyűg volt mint előny, de reményeim szerint későbbre is megtartja ezt a jó szokását. A siránkózókat pedig tájékoztatom hogy mostantól nem átlagolják a sikertelen zh-t a pótzh-val és a gyakiv-vel, hanem a jobbik számít. Sikeres zh esetén továbbra is lehet javítani (meg rontani) a pzh időpontjában, átlagolós módszerrel.

Egyúttal döntöttem a csütörtöki hármas ütközésemről: webprg valszám és szghálók közül valszámra fogok bejárni. Szghálókból van valami jegyzet, webprogból felrakja a kivetített anyagot netre, a valszámra pedig mivel egy szakiránykövetelmény töki is épül, ezért egyértelműen a három közül a legnagyobb jelentőségű.

Haszprus

Velencei-tó

©   Haszprus   |   12e barátok buli fáradtság strand túra

Mentem aludni.

Update 2005. júl. 31. 01:52: Sikerült két nap ébrenlét, azon belül egy elég intenzív testmozgással járó nap után aludnom nem kevesebb, mint 3,5 órát. Jessz. WTF? Igazán örültem volna ha legalább 8 órát sikerül aludni. Viszont az elalvás, nos, igen, az mindig így kéne menjen.

Nem tudom ráncolni a homlokom, pontosabban tudom, de olyan fájdalommal jár, hogy nem éri meg.


Az egész ott kezdődött hogy 18-án, hétfőn, felkerestem Norbyt hogy szerinte mit lehetne csinálni. Ugorjunk az időben 31-ére, szombatra. 7:50-re hirdettem meg a találkozót a Déli pu jegypénztárához. A sorokat nem fotóztam le, de lehet hogy érdemes lett volna. 31-ére ill. a környező napokra melegrekordot ígértek, valami ehhez hasonlót kaptunk is, marha jó idő volt, és a nép is kitódult a strandra. Annyian voltak hogy eszem-faszom megáll. A Velencei-tó strandját (Velence vasútállomás) durván alulméretezték ehhez a terheléshez képest. Nemtom máskor mi a helyzet, de egy nyomorult sörért, gyrosért, vagy éppen jégkásáért minden egyes alkalommal fél órát álltunk sorba.
30-an állnak a sorba,
mindegyiknek egyenként a kurva anyja
(Belga - Kalauz 2)
Überbrutál. Egyik ilyen alkalommal el is kezdtünk focizni a gumilabdánkkal, amivel a vízben szórakoztunk elég sokat. Nem kellett sok idő, bevontuk a környékünkön állókat is a játékba, lyukas lábainknak köszönhetően

Pénztárhoz érvén itt vettünk két sört, amihez ajándékba adtak egy adag sós mogyorót. Ha azt megeszed, garantáltan állhatsz is be a sorba újból, sweet lépés.

Ami azt illeti, elméletileg 9-en voltunk lenn, gyakorlatilag a társaság két csoportban ment le: 4 fő kocsival (Daneex + Marcsi, Giorgio19, Ben's), 5-en vonattal (Norby, Gandalf + Zsófi, Mike, Haszprus), és az eltérő érkezés és egyebek miatt két külön helyre táboroztunk le, aztán ez a két csoport nagyjából egész nap megmaradt. Nem mondom, hogy sajna, mert ennek, és kialvatlanságom ellenére atomjó volt az egész nap.

Még ilyet, sokat. Már el is kezdtünk dumálni a következőről.

Haszprus

Zombi rutinvizsga donez

©   Haszprus   |   fáradtság kocsi life történelem
Erős szemváladékozás közepette azért nem volt különösebb para, eltekintve hogy rossz helyen szálltam le a buszról ami ráadásul késett a menetrendhez képest, és utána egy olyan felüljárón jöttem át ahol kiderült hogy a túloldalon a járda egyszerűen egy kertesházba torkollik tehát szépen vissza, nagy futás, aztán végül azt választottam hogy átjövök hat sávnyi autópályán, which was a nice trick de otthon ne próbálja ki senki.

Oktatómnak minden esetre volt képe elkérni 30 percért 2500 Ft-ot (előre), és hiába mondtam hogy hát én azé még gyakorolnék egy kicsit (50 perces órát fizettem mivel annyi egy óra), ezt elintézte annyival hogy ő most elmegy a vizsgáztatóért. Miközben a vizsgáig volt még a hátralevő 20 perc és ott ültem először abban a kocsiban és életembe' először voltam oktatóval rutinpályán.

Látom már nagyon szépen ki fogunk jönni egymással. (Nem kell mindent szó szerint venni, vigyetek bele egy kis fantáziát.)

Haszprus

Vizsga előtt bealvás

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Reggel Hajnalban egy marha szar anal konzi volt. A tanár először rosszul írt fel 4 képletet a táblára az eleje felé, aztán a vége felé is kiderült hogy valami hülye teóriája van a körintegrál bizonyos eseteiről, azt hiszi róluk hogy ha többszörös szingularitási pont van bennük, akkor a körintegrál értéke nulla. Csakhát lófa#zt, ez nem így van. Hogy lehet ilyen embert küldeni analkonzit tartani?? (Meg bizonyára gyakot is tart.) Mikor elmagyarázták neki a helyes képletet (ez eltartott legalább 5 percig), utána azt mondta: "Még mindig nem értem hol hibázik az érvelésem." Jó, nem érted, de nem úgy van, ne is égesd magad ezzel.

Anal konzi után hazajöttem, kicsit neteztem, aztán bealudtam. Mostanáig.

Holnap anal, algel. Utóbbira a vizsgaidőszakban elnyomtam 8,5 órát (igaz ebből 5 óra tömegkonzi volt), de nemtok semmit. Ja, hát épp ezért, most jövök rá. Tömegkonziból nem lehet megtanulni az algelt, hiába nagy az áttanult órák száma. Elbukom, de lehet hogy bemegyek. A depó pedig max 4-es lehet (mert a vizsgából 15 pont a nagyházi lett volna, mint kiderült). Innentől kezdve valszeg nem lesz meg a 4,0-m. Persze megint pesszimista vagyok, de mint minden pesszimista, realistának tartom magam.
Haszprus

Elektro

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Szóval van itt nekünk egy Elektronika nevű tárgyunk. Ez két részből áll. Az különbözteti meg őket, hogy az egyik része baromi érdekes, gyártási technológiák meg mindenféle, a csávó szombaton pl. elmondta a fényképezőgépek CCD-jének működési elvét, amit eléggé tudtam értékelni, ma meg a tanárnő mutogatott pl. Intel gyárat meg ilyesmi. A másik része pedig fizika, nem kommentálnám.

Az opre jegyzetemet szerencsére leadta valaki a portán, thx.

Sunshine, happyness.

Az szglab4 probléma nemcsak engem érint, egyik laborkolléga ma újságolta hogy tegnap a szobatársai felbontották a csapatukat, és majd jövőre újra próbálkoznak

Update 19:06: aludtam 3 órát.

Picsábaaa, benn hagytam az opre jegyzetemet a padban (tudtam h ez egyszer be fog következni vmelyik jegyzetemmel). Reggel irány a porta és a terem, remélem senki sem ejtette tuszul az én dváágaszáágomat.

Más. Ma kipróbáltam egy másik algel gyakot azon okból kifolyólag, hogy ahova alapból járok, ott gondolkodni kell aztán körbemegy és megkérdezi mire jutottá. Ez teljesen jó olyankor, ha az ember vág mindent, de akkor szerintem otthon is elgondolkodhat a dolgokon, főleg hogy hátul van megoldókulcs. Na. Az új gyakon hátulról beszólt az egyik feladatnál egy srác, ránézésre lehet hogy sokkeresztes már az alábbi szöveggel:

Srác hátulról: Az összes csé tanszékes tárgy ilyen… hogy vagy van az embernek ötlete vagy agyalhat a feladaton 45 percet hogy jusson valamire…

Gyakvez, azt se tudja mit mondjon hirtelen: hmm mintha némi negatív felhangot éreznék ebben…

Srác lehet hogy most intézte el magának a következő keresztjét

Más. Voltam benn szaron (17-től 19-ig), ie220-ban. Sötétség, kivetítés, jegyzetelés nem szükséges, naná hogy átaludtam a kétharmadát.

Más. Már depón is elaludtam egyébként (10-től 12-ig), de olyan szinten, hogy a végén a tapsra ébredtem, vetítés után szintén félhomály volt, körülöttem nem ült senki, hirtelen azt se tudtam hol vagyok De télleg, ilyen se volt még.

Nagyon durván fáradt vagyok mostanság, reggelente bedagadt szemekkel ébredek, pedig egyáltalán nem éjszakázom (magamhoz mérten). (Ami annyit tesz, hogy 24 és 02 között fekszem, 6:50-kor kelek, és kb. minden délután elalszom itthon.) Nem feküdhetek korábban, mert a késői órákban szoktam tanulni. Na majd ebben a témakörben is próbálok gyúrni valamit. Kezdetként ma lefekszem 23:30 és 23:59 között, megígérem.

Más. Megkaptuk a depó első könyvet. Lapozhatatlan kötésmargómentes szar. Tépjem szét hogy el tudjam olvasni bazz?

Haszprus

McDonald is back

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság
Voltam mekiben Imoval. Rossz volt. Siettünk és nem is ízlett.

Most először eljöttem Depo előadásról. Egyrészt elaludtam rajta, másrészt ez is rossz volt. Kb. feleannyian voltunk, mint szombaton. Vicces. Vagy inkább nem.

A nyomorult depo jegyzetet csak tizesével összetársulva lehet átvenni. Gáz.

Algel ma a ch max-ban volt (asszem eddig semmilyen előadásunk nem volt ott tartva, csak zh-k), hátranéztem a székek sorszámozására, 540 férőhely bázel, nem gyenge. Pedig amikor beléptünk a terembe, tök picinek tűnt. Amikor zh-t írunk ott, valahogy nagyobbnak érződik. Furcsa.

Halálosan fáradt vagyok, akár el is aludhatnék.

Update 21:20: el is aludtam jól, nemrég keltem. Amúgy kurva szarul aludtam.
Haszprus

Kifáradtam

©   Haszprus   |   fáradtság
Azt hiszem kicsit kifáradtam. Pénteken 10-re mentem suliba, de alig bírtam felkelni. Késtem is. Odabent pusztán 90 percet kellett eltöltsek, de majdnem elaludtam. Hazaérvén délután aludtam kb. 5 órát. Éjjel 2-től ismét aludtam, 12-ig, amikor is két órán át csörgött az ébresztő, végül feladtam, lenyomtam. Aludtam 16:20-ig, kb.
Haszprus

röff-

©   Haszprus   |   fáradtság
-röff

most nem futja részletesebb helyzetelemzésre, de az a véleményem, hogy
  1. nightmare
    1. valszám
    2. elektro
    3. depo
    persze eltérő okokból.
  2. medium
    1. szglab4
    2. fony
    3. algel
    4. anal
  3. light
    1. mérés
    2. opre
    3. szar
Haszprus

Félév 4 harmadik nap

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság történelem
Bahh, egyre elviselhetetlenebb a fáradtságszint. Ezúttal elektrón aludtam olyan 10-15 percet (13:00-kor!), de végig hulla voltam. Előtte itthon akartam volna egy capuccinót főzni de gyaníthatóan valami megsavanyodott tejet használtam alapanyagnak, ami fogta magát és "felrobbant" a mikróban Persze ez élőben nem volt ilyen mókás mert tiszta dzsuva lett minden. Úgy képzeljétek az eseményt mintha valami gránát robbant volna a tej közepében

Benn voltam anal előadáson H-nál, szerintem inkább átmegyek K-ékhoz jövő héten, vagy majd meglátom. Kár hogy F emelt szintet tart idén, szerintem ő a legzsírabb anal előadó, jó tempóban tartja, jó stílusban, és egy szimpatikus ember alapvetően. Egyébként egy esetből kiindulva K is az, de nekem az órái nem jönnek be, iszonyat tempóban nyomja a rizsát meg a táblára írást. Kezdőbetűket meg azért használok rájuk mert nagyon szép hogy a google kidobja mindenre az oldalamat első találatnak, de nem akarom hogy az ő nevükre is így történjen. Itt jegyezzük meg hogy nem használok egyetlen kivételtől eltekintve olyan eljárásokat amiket direkt azért tennék hogy a page rankem feljebb menjen.

A mérés labor pedig a legszarabb. Egyrészt fasság (nem érdekel), másrészt nem voltam device közelében, oszt 2 méterről sasoltam hogy mit csinálnak a mellettem ülők, megin nem láttam sz#rt se, legalábbis a gombok feliratait ugye nem. Az info2003 levlistán volt egy kis méréshez kapcsolódó flame amin jót röhögtem, de annyit nem ér, hogy ide kipublikáljam, meg amúgy is gáz lenne és főleg csak belsősök értenék

Iszonyat fáj a fejem, fáradt vagyok, álmos vagyok, remélem hamarosan hozzászokok a szorgalmi időszak terhelési szintjéhez.

Ja és esett a hó. Reggel még szép volt, le is fotóztam.

Még a bejegyzés szerkesztése alatt beérkezett a fent említett flame-hez a második levél Királyság, kurvajól szórakozom rajta.

Haszprus

Íllva is bealudnék

©   Haszprus   |   fáradtság
Akár állva is bealudnék most. Már egy hete nem bírok 20 után fennmaradni, és éjjel 2-3 körül kelek. Nemtom mi a rák van. Nomeg ez a szemhomályosodás is eléggé betesz. Minden esetre ma sokat le volt pw-zve a gépem, és egész jól haladtam a PT-vel