fejlesztés - 2005 január - 4 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Látogatottság az egekben

©   Haszprus   |   fejlesztés
Ha a jan 5-i mediahack projectet nem számítjuk akkor tegnap mediahack project nélkül látogatottsági rekord volt. 180 egyedi elérés a WebStats szerint, 365 sites a belső webalizer szerint. Utóbbi egyébként is rekord, legalábbis augusztus óta (előtte nem volt webalizer).

Nem mondom, hogy nem örülök neki.

Lehet hogy a splash screennek köszönhető? (Az nem növeli a webstats semmiféle számlálóját egyébként mert nem volt kinn a splash screenen a webstats logó)

Egyébként idegesítő volt a splash screen?
Haszprus

PT Splash

©   Haszprus   |   fejlesztés
Na most már a Haszprus überblogját is megtámadta a splash mánia. Igazából a hónap egy korábbi részében is kísérleteztem egy PT splashscreen kirakásával, de végül nem, mert .htaccess-ben azt hiszem le van tiltva a DirectoryIndex megváltoztatása. Most ezt a problémát megkerültem némi php kóddal.


A splash screen ugye egy usability hiba.
Haszprus

Bloggertevékenység

©   Haszprus   |   fejlesztés life történelem

A blog kezdete óta

Megj. fenti adatok nem igazán állnak túl sok dologgal összefüggésben. A mennyiség nemcsak az életbeli események mennyiségének függvénye. Pl. év vége felé bevezettem egy napi 4 bejegyzéses bloglimitet, és a gépemet is többször kitiltottam a szobámból. Továbbá a régi bejegyzések kategóriái csak utólag lettek létrehozva, és a grafikonról lemaradt még jónéhány egyéb bejegyzés-kategória is, úgymint pl. life, hwsw, …