film - 2005 január - 8 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Equilibrium

©   Haszprus   |   film
Equilibrium (Equilibrium - 2002). Ilyen gagyi szar filmet még életemben nem láttam, mélységesen felháborít hogy ilyet ki mer adni bármely filmgyár. Először is teljes egészében az 1984 film koppintása (már az is szar volt), csak itt nem gondolatrendőrség van hanem az érzelmeket irtják (hogy ne legyen több háború, amiket az érzelmek tesznek lehetővé), és a népet egy szer tartja érzelemmentesen. Arról nem kapunk beszámolót hogy így mi a manó tartja egyben a családokat (sőt, mi hozza létre őket) meg úgy egyáltalán honnan gyün az utánpótlás. Érdekes módon az érzelemmentesített szereplők 90%-a képes mosolyogni és egyéb hasonló nem túl érzelemmentes dolgokat produkálni. Ettől már úgy alapból iszonyat gagyi érzése van az embernek minden 20. másodpercben. Node amit sikerült 'lencsevégre kapnom' a film vége felé, hát az már az überlowcostság netovábbja:

[[[ Itt korábban egy kép volt, most már nincs ]]]
Emberünkben nem kicsit látványosan törik meg a kard, teccikérteni??

Genre: Action / Sci-Fi / Thriller

Tagline: In a future where freedom is outlawed outlaws will become heroes.

Plot Outline: In a fascist future where all forms of feeling are illegal, a man charged with enforcing the law rises to overthrow the system.

User Rating: 7.6/10 (15,599 votes)

Update 2005. nov. 30. 20:58: Igen, tudom, tévedtem a kardos teóriával kapcsolatban. Részletek a kommentek közt.

Haszprus

Fűrész

©   Haszprus   |   film
Saw - 2004. Szerintem túlértékelt. Unalmas. Bár okoz némi feszültséget, mégsem aggódunk igazán a főszereplőkért, pedig szerintem egy ilyen helyzetben ezt ki kéne váltania a filmnek, s mivel ez nem sikerül, ezért úgy gondolom, kudarcot vall.

Genre: Thriller / Horror / Crime

Tagline: Every piece has a puzzle.

Plot Outline: With a dead body laying between them, two men (Whannell and Elwes) wake up in the secure lair of a serial killer who's been nicknamed "Jigsaw" by the police because of his unusual calling card.

User Rating: 7.5/10 (7,541 votes)
Haszprus

Collateral - A halál záloga

©   Haszprus   |   film
Collateral - A halál záloga (Collateral - 2004). Elég izgalmas, jó szereplőkkel akikért aggódhatunk. Ajánlott megtekintésre.

Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, Bruce McGill

Genre: Action / Thriller / Crime / Drama

Plot Outline: A cab driver finds himself the hostage of an engaging contract killer as he makes his rounds from hit to hit during one night in LA. He must find a way to save both himself and one last victim.

User Rating: 7.6/10 (17,355 votes)
Amerika kommandó: Világrendőrség (Team America: World Police - 2004). Ok, újszerű, bábfilm, egyedi, a south park készítőitől, de amúgy ratyi, erőltetett, és nem ajánlott a megtekintése.

Genre: Action / Adventure / Comedy / Musical / Animation / War

Tagline: Putting the "F" back in Freedom.

Plot Outline: Marionette superheroes fight to end terrorism and put tired celebrities out of their misery.

User Rating: 7.4/10 (8,625 votes)
Haszprus

Batman visszatér

©   Haszprus   |   film
Batman visszatér (Batman Returns - 1992). Fura volt 20 évesen ezt megnézni. Mármint kb. másodszor. Először láttam moziban amikor bemutatták, úgy tűnik az 12 éve volt. Iszonyat gagyi. Nem is igazán értem, miféle korosztálynak készítették. Kicsiknek túl felnőttes, felnőtteknek pedig túl gyerekes és felületes. Na jó, tény hogy anno tetszett. Ez a bóhocos dolog, meg cirkuszi soundtrack, hááát…

Kiváncsi vagyok, milyen lesz a Batman begins, amit moziban idén mutatnak be, bár nemtom pontosan mikor, minden esetre emiatt néztem újra a két első batman filmet. A harmadik és negyedik epizódot nem nagyon vagyok hajlamos újra megnézni, tekintve hogy übergáz volt már elsőre is mindkettő. A Batman & Robint (schwarzenegger, mr. freeze) az rtl klubon láttam pár éve, és jól be is aludtam rajta.

Update 02:20: lecsekkoltam a Batman begins trailerét. Június 17-én lesz a premier.
Haszprus

Mátrix Forradalmak

©   Haszprus   |   film
No, megnéztem a Matrix Revolutionst a maga teljes valójában. Eddig csak részleteket láttam belőle, és nem is nagyon akartam teljes egészében megnézni, a Matrix Reloaded annyira elkedvetlenített. A Revolutions nem rossz, szerencsére az effektek elég jól elviszik a filmet a hátukon.

Genre: Action / Thriller / Sci-Fi

Tagline: Everything that has a beginning has an end.

Plot Outline: The human city of Zion defends itself against the massive invasion of the machines as Neo fights to end the war at another front while also opposing the rogue Agent Smith.

User Rating: 6.4/10 (35,881 votes)