fejlesztés - 2005 február - 7 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Csak régi felhasználóknak

©   Haszprus   |   fejlesztés
Privacy okokból a következő kis szöveghez értelemszerűen társítható feature-t implementáltam a blogba:
Ezen bejegyzéshez tartozó kommenteket csak egy hónaposnál régebbi regisztrált felhasználó olvashatja.
Haszprus

Komment-egybeolvasztás (todo)

©   Haszprus   |   fejlesztés
Azon gondolkodom régóta és tényleg meg kéne csinálni, csak nem ebben a félévben, bár nem egy bonyolult eljárás, szóval hogy ha egy adott topicban valaki rendelkezik az utolsó hozzászólással, és még valamit hozzászól, akkor egyszerűen egybe kéne olvasztani a két hozzászólást többféle okból. Egyrészt rövidebb lesz a komment oldal, ami mindig hasznos dolog, másrészt engem pl. idegesít hogy így csomagokban jön belőlem a mondandó és emiatt gyakorta 2-3 msg-ben mondom el amit akarok, egy helyett. Ilyenkor aztán sok esetben önmoderációt végzek, de ezt lehetne automatizálni a fenti módon.
Haszprus

RSS feed, admin megtagadás

©   Haszprus   |   fejlesztés történelem
Szóval azért nem rss-ezek mert én abban a designban akarom látni a contentet, amibe a készítője beleálmodta. Tudom ez így még nem jó érv arra hogy nekem miért nincs rss feedem, de ha úgy alakítjuk, hogy azt akarom hogy abban a designban lássátok a contentet, amiben én megálmodtam, akkor már igen.

A blogot átraktam szorgalmi időszak üzemmódba, melynek következményeként az admin felülettől el vagyok tiltva a nap nagyrészében. Haszon: nem nézegetem egész álló nap a belső statisztikákat.

Haszprus

Elmaradozó blogfejlesztések

©   Haszprus   |   fejlesztés
Meg kellene csináljam már az üzenőfal archívumot és a hozzászólások közti keresési lehetőséget is, ám tekintve a köv. félévi terveimet, ez valszeg nem fog megtörténni július előtt.

Egyébiránt a blogom egy kész osztálytársam.hu-vá vált, itt az ember megtalálhatja régi és jelenlegi osztálytársait/évfolyamtársait egyaránt, néha olyanok közt alakulnak ki beszélgetések, akik az avataruk ellenére sem jönnek rá hogy ismerik egymást irl, sőt, már beszéltek is egymással, vagy akár ültek is egymás mellett. Igen, ilyenre is volt példa. A múlt héten is két régi osztálytárs lelt egymásra a blogomon.

Haszprus überblog experience