élelmezés - 2005 március - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Szar zh, sztárok, gyros

©   Haszprus   |   bme élelmezés
Megvolt a szar zh1, nemtom hogy történik ennek az értékelése, adnak-e rá valami jegyet, pontszámot, vagy csak megfelelt/nem felelt kategóriák vannak. Minden esetre megíráskor jobbnak gondoltam, mint utána pár perccel, amikor is utána néztem, hogy vajon miket felejtettem ki és miket írtam másként

Szar után beruháztam egy gyrosba az Egry J u és a Karinthy F u metszéspontjánál lévő üzletben, ahol egyébként a fony sztárgyakvezérünket szolgálták ki éppen, szintén egy gyrossal és valami becsomagolt stuffal.

A gyrosról annyit, hogy kép nincs, maga az entitás eléggé kicsi volt, és szerintem a benne leledző uborka kifejezetten gusztustalanná tette a gyros végét, de összegezve nem volt rossz. A Bartók Béla úti viszont jobb. Persze nyilván szubjektív.

Most eldzsalok a Kaisersbe tortilláért.

Igazából valamikor be kéne térjek valami helyre egy kontakt lencse konzultációra is, de lusta vagyok. Talán a westendben meglátogatok valami ilyesmi üzletet ha elkészülnek a media marktos képeim. Eddig 1 tasak a 3-ból.

Ja, és kurvajó idő van, sunshine, napszemcsi, happyness.

Update 13:05: Tortilla beszerezve, de nem volt hozzá öntet Frankó. Amúgy mondtam már hogy kurvajó idő van? Még mindig!
Haszprus

McDonald is back

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság
Voltam mekiben Imoval. Rossz volt. Siettünk és nem is ízlett.

Most először eljöttem Depo előadásról. Egyrészt elaludtam rajta, másrészt ez is rossz volt. Kb. feleannyian voltunk, mint szombaton. Vicces. Vagy inkább nem.

A nyomorult depo jegyzetet csak tizesével összetársulva lehet átvenni. Gáz.

Algel ma a ch max-ban volt (asszem eddig semmilyen előadásunk nem volt ott tartva, csak zh-k), hátranéztem a székek sorszámozására, 540 férőhely bázel, nem gyenge. Pedig amikor beléptünk a terembe, tök picinek tűnt. Amikor zh-t írunk ott, valahogy nagyobbnak érződik. Furcsa.

Halálosan fáradt vagyok, akár el is aludhatnék.

Update 21:20: el is aludtam jól, nemrég keltem. Amúgy kurva szarul aludtam.
Haszprus

Gyros

©   Haszprus   |   élelmezés life
Jártam ma bme után a Skála körül, eredetileg az volt a terv, hogy vegyek egy adag tortilla chipset, de miután nem volt nálam százas - erre a skála előtt jöttem rá -, így inkább elkerültem a helyet, nehogy bevásárlókocsi hiányában megin valami lopást próbáljanak rámbizonyítani (igen, szeretem azt a helyet).

Jó volt az idő, úgyhogy elcammogtam a Móriczra, ahol található egy fényképezőbolt, de még sosem jártam ott. Hát, kellemetlen meglepetés volt hogy a bolt kb. másfél méter széles területen ér ki az utcára és a kirakatába 1-2 fényképeződoboz van kirakva, ez úgy kb. elég előítéletet halmozott fel bennem ahhoz hogy új cél felé vegyem az irányt rögvest. Következő cél a Móricztól nem messze lévő gyrosos volt, aminek az eredménye jobb oldalon szemlélhető. Finom.
Haszprus

Tanárkomparátor

©   Haszprus   |   bme élelmezés fotózás
Opre két fele közti szünetben belekezdtem egy olyan mondatba, hogy "Tisztára olyan mint", és be sem kellett fejezzem, (privacy power) magától vágta rá, hogy mint S.E! Itt a nagy tanárkomparátor leleplező képsorozat:


Természetesen ebben semmi negatívum nincs.


Ez itt ilyen tiszteletadós game (amivel a harmadik héten nyilván már semmi gondom nincs, ki ne tudna beleszokni egy ilyen helyzetbe? mindenbe bele lehet szokni)
Vegyük észre hogy a terem felső (jóval nagyobb kapacitású) részében alig vannak már emberek, szvsz az 517 tárgy-hallgatóból 200-nál többen már nem voltunk jelen, bár ezt csak így tippre mondom a terem teltsége alapján. Az is látszik hogy akik benn vannak azok alapvetően minél előrébb koncentrálódnak (kihangosítás hiánya ugye). Egyébként kihangosítás hiányának ellenére kurvanagy alapzaj volt ma. Ja, és annak ellenére, hogy csak a hallgatók harmada volt benn.

Az első sorban ülők szünetről hotdogokkal és hasonló stuffokkal tértek vissza, amit az előadó ofkorsz nem díjazott, és ezen véleményét igen hosszan kifejtette. Hát első sorban mondjuk én egyetlen órán sem ennék, szóval ez ilyen dolog, a tanárnak igaza volt, meg kell hagyni. Minden esetre az egyik csaj azért 45 perc kemény, kitartó munkával megette a hotdog kb. kétharmadát.

Azt javasoltam hogy flashmob gyanánt meg kéne játszani hogy egyik órán kezdjen mindenki enni


Depón ilyen dolgok voltak…


Tegnap ilyet kajáltam, iszonyat jó volt.


Találkoztam ma MDanival is (volt oszt.társam) az E épületben depo előtt, alig ismertem meg, igaz, ez inkább a remek látásomnak köszönhető. Természetesen ő sem hisz a 48 kreditben Na majd meglássuk.

Betolok én is egy hotdogot aztán goto algel, szaron nem hiszem hogy maradok, de majd meglássuk. Holnap tanítási szünet, halleluja, egész nap tanulhatok, végre!