bme - 2005 április - 10 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

ZH javítási sebesség @ HM

©   Haszprus   |   bme
Én komolyan nem értem, hogy a 21-én írt analízis zh-k miért nincsenek még mindig kijavítva ebben a csoportban (kb. 150 embert érint). Sőt, a gyakvezérem szerint már csütörtökön ki voltak javítva, csak nincsenek a pontszámok összegezve (mondta is nekem óra elején - persze nem lelkendezve -, hogy ha nagyon nagyon érdekel (hogy a f#szba ne érdekelne?!) akkor átmegy a zh-mért és megnézi. most erre mit mondhattam volna, küldjem át érte másik épületbe?). A másik két csoport már 25. óta tudja az eredményeit. Vérlázító. Mármint a különbség hozzájuk képest.
Haszprus

Blog postüberlimiter

©   Haszprus   |   fejlesztés bme történelem
A megszokottnál jelentősen ritkábban fogok jelentkezni. Egy meglehetősen kiterjedt szabályrendszert kreáltam arra vonatkozólag, hogy mikor publikálhatok új bejegyzéseket (ez volt az oka, hogy hétfő óta nem írtam), és mikor érhetem el a blog júzerfelületét. A hozzászólásokról értesítő emaileket a mai nappal kezdődően letiltottam. Mindezek célja, hogy több időt tudjak fordítani azon dolgokra, amikre szükséges.

Azon felül hogy a hétnek számos napján hazaérkezésem után egyszerűen bealszom és így csonkítom saját időmet, sajnos irdatlan időmennyiséget b#szok el mindenféle dolgokra a monitor túloldalán is, ezek egyike a blog, a többit pedig nem áll módomban szabályokkal kontrollálni, marad tehát a bloglimitáció.

Tegnap Anal2 ZH2 volt, szerintem nem sikerült olyan rosszul, mint ahogy a ZH előtt gondoltam (persze majd csak jövő héten derül ki ténylegesen). Volt fony kiszh is, ahol a feladatot sikeresen megint félreértelmeztem, mint a másik két kiszh esetén is, kib#szottul idegesítő hogy az összes kiszh alapján lamzor vagyok, a nagyzh alapján pedig nem. Végül most depo zh-ról jövök, amire kőkemény 3 órát készültem a keddi konzultációval együtt, ennek megfelelő lesz a zh-eredmény is. Bár szerintem a prolog rész nem lett rossz, de mivel mindkét témából 40% kell, ezért a prologgal kitörölhetem.

Haszprus

Fony ZH

©   Haszprus   |   bme
Az első fony zh feladatot mocskosul elszartam (3 pont a 7,5-ből), valszeg sajnáltam rá az időt, akárcsak a többi feladatra (szerencsére a másodiknál _ennyire_ nem sajnáltam, visszaellenőriztem, és így kibukott hogy útközben elszúrtam valahol, és kijavítottam), így csak három pontot kaptam rá. Pedig ez egy könnyű példa volt, típusfeladat, nem csoda hogy a ZH-t író 84 emberből így 75. lettem ezzel a feladattal (akinek a többi feladata csupa nulla lett, még az is simán megírt 7 pontot erre baze). Összpontszám tekintetében (mármint a nagyZH-kat nézve) így a 12. hely jutott nekem, amivel picit elégedett vagyok, ugyanakkor kurvára dühítő hogy pont a legkönnyebb típuspéldát szartam el

Az is dühítő, hogy a kisZH-im 3 pontosak, ami elég szar eredmény, és a nagyZH-ra ehhez képest nem készültem szinte semmi pluszt (nem volt rá időm), ebből mi következik? Nem írnám le. Csak annyit, hogy f#szkivan, de azt is csak így cenzúrázva.

Most mi jött le ebből a bejegyzésből? Nemtom, tökmind1, viszont 12. lettem fony nagyzh-n és az jó baze, akármi is van. Ja és ezzel megvan az aláírásom, viszont ötös már csak akkor lehetek, ha innentől 3 kisZH-n és a vizsgán össz-vissz egy pontot vesztek Ez roppant szomorkás, tekintve hogy a vizsgát senki se írja maxpontra, ebből következően nyilván megközelíteni is csak távolról szokás. Istenverte kisZH-k, istenverte típusfeladat. Ilyeneket elcseszni.

Kurvára nem vagyok boldog, rohadt élet.

Update 16:15: felmerült bennem a javítózh gondolata, de 18 pontot nem akarom megkockáztatni hogy lerontom, mert ugye benne van a pakliban. Ez az egyik. A másik, hogy elég dolgom van enélkül is. Ígyhát gyaníthatóan nem írok javítót. Pedig az átlagomnak kéne nagyon. Hát... {nagy sóhajok}
Haszprus

Fony, algel, mérés, szemcsi

©   Haszprus   |   life bme történelem
10-kor elővettem zsebemből a telómat és aszonta, kell neki a puk kódom. Ami egy ~5 éves papírra van felírva. Fogalmam sincs, hogy hol van, és hogy egyáltalán megvan-e. Ami egészen biztos, hogy nem a kurrens lakhelyemen tartózkodik a papír. Nemtom most mi lesz.

A FONY ZH javítása folyamatban van. Négy feladat ugye. Tegnap a harmadikat javították ki, így 144 júzerből a 13. voltam a ranglétrán (5 of 7,5 pointz). Mára a negyediket is kijavították, így most 8. vagyok (9 of 15 pointz). A jelenlegi listavezető pontszáma 14, a második helyezetté pedig 11,5. Ha 144 júzerre nézzük, az átlag-összpontszám a két feladatra 1,93. Ha 85 júzerre nézzük (ennyien írták meg a zh-t), akkor 3,26, de tessék hozzászámolni hogy a 30. júzer után mindenki 3 pontot vagy annál kevesebbet kapott . Jövő hétre meglesz az első két feladat is. Nézek elébe.

Algel ZH-t is kijavították. 26 pointz. Ezzel a versenyzők létszámának pontosan egyharmadánál vagyok a pont szerinti rendezésben. Lehetne jobb is, de nem rossz ez se.

Szerdán megvolt a kettes mérésem. Érdemjegy: 5, és másfél órával hamarabb végeztünk. Pedig a hármas mérés anyagából készültem. Szerencsére a 2-esét már egy hónapja elolvastam, igaz, csak kevéssé rémlett. Nah legalább a hármas mérést illetően előre dolgoztam.

Sűrű a program és közeleg a depo, valszám, elektro. Ezektől félek, nem kicsit. PótZH, gyakiv, kereszt, mindezek elképzelhetők.

Szerdán pedig szert tettem egy überállat szemüvegre. Jessz.

Diszkópatkányok soundtrack rulez.

Vizsgaidőszakban 3 kurva tárgyból kizárólag csütörtökönként tartanak vizsgát, bakker

Haszprus

Depo prolog könyv

©   Haszprus   |   bme
Megvettem. Ocsmány kötése volt. Ha az ember leszorította a két oldalát addig oké volt, de ha elengedte, irdatlan erővel csapódott össze. Kisebb állatokat simán meg lehetett volna ölni az összecsapódás erejével, a könyvbe szoruló végtagok is veszélyben érezhették magukat. Döntöttem tehát. Megcsonkoltam. Ilyen lett.

Inkább megvettem volna kétszer annyiért, ha normális formában kirakhatom a polcomra. Mert azért mégiscsak.
Haszprus

Ráng

©   Haszprus   |   life bme történelem
Szerda óta folyamatosan ráng a bal szemem. Alatt, fölött. Pedig most már túl vagyok az algel zh-n. Igaz ez nem jelent semmit, kedden fony, szerdán mérés, és ez akkor az utolsó "lájtosnak" tekinthető hét. Hát, überbrutál időszak áll előttem.

Update 13:11:


A dolgok heti bontásban. Napi sorrendezés nincs, csak heti, hetin belül oszlopokba szedve a számonkérések típusuk szerint. Az utolsó 3 fony kiszh dátuma csak tipp, hasraütősen.
Haszprus

BME insider :)

©   Haszprus   |   bme
- Elromlott a PenDrive-om… Az ötös mérés laborra azon vittem a programomat, és azóta rossz.

- Lehet, hogy az iMPACT az FPGA helyett a PenDrive-odat programozta át…
  • Nem voltam valszámon
  • Nem voltam depón
  • Voltam fodrásznál
  • Voltam kiegyenesíttetni a szemüvegem szárát
  • Voltam pólót venni (ezzel célszerű lesz leállni)
  • Voltam a deák téri Megapixelben
Utóbbi helyen össze akartam komparálni a 20D-t és a 350D-t, már ami a keresőjüket illeti, tekintve hogy állítólag a 350D-nek kisebb, kevésbé látható. Két boltossal beszéltem. Az első hozzáállása a témához az volt, hogy ők nem egy tesztbolt hanem vevős bolt, a második viszont némileg készségesebb volt, hozott is egy 20D-t, 350D nem volt a boltban. De ha lett volna se bontják ki, és különben is lemerülve szállítják az akksikat. Ígyhát fogtam egy obi- és akksimentes 20D vázat a kezemben. Nem sokra mentem vele. Remek kis gép egyébként, művészi kivitelű.