buli - 2005 - 6 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Sör @ pizza-pazza

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás 12e 350d

Na, egy kurvajó sörözésen vagyok túl. Kb. minden évben rendezünk valami összejövetelt a pizza-pazzában, legutóbb 2004. október 30-án, azaz pont egy évvel ezelőtt voltunk. Spooky. Node, szerintem mind közül ezen éreztem magam legjobban, istencsászár volt, talán azért is mert még abban sem voltam biztos hogy egyáltalán menjek-e, és kellemesen csalódtam, pláne annak ellenére, hogy valaki pont a parti előtt 2 órával mondta vissza a megjelenést.

Haszprus

Jedlik-pardey

©   Haszprus   |   buli

Lélekben egy hete készülök arra, hogy holnap lesz egy összeröffenés a gimnáziumomban, erre kiderül hogy összesen 1 osztálytársam lesz jelen. Na fasza. Asszem ezt kihagyom.

(Összetartó osztály, mint azt a nyári túraszervezés is bizonyította.)

Haszprus

Velencei-tó

©   Haszprus   |   barátok buli fáradtság túra 12e strand

Mentem aludni.

Update 2005. júl. 31. 01:52: Sikerült két nap ébrenlét, azon belül egy elég intenzív testmozgással járó nap után aludnom nem kevesebb, mint 3,5 órát. Jessz. WTF? Igazán örültem volna ha legalább 8 órát sikerül aludni. Viszont az elalvás, nos, igen, az mindig így kéne menjen.

Nem tudom ráncolni a homlokom, pontosabban tudom, de olyan fájdalommal jár, hogy nem éri meg.


Az egész ott kezdődött hogy 18-án, hétfőn, felkerestem Norbyt hogy szerinte mit lehetne csinálni. Ugorjunk az időben 31-ére, szombatra. 7:50-re hirdettem meg a találkozót a Déli pu jegypénztárához. A sorokat nem fotóztam le, de lehet hogy érdemes lett volna. 31-ére ill. a környező napokra melegrekordot ígértek, valami ehhez hasonlót kaptunk is, marha jó idő volt, és a nép is kitódult a strandra. Annyian voltak hogy eszem-faszom megáll. A Velencei-tó strandját (Velence vasútállomás) durván alulméretezték ehhez a terheléshez képest. Nemtom máskor mi a helyzet, de egy nyomorult sörért, gyrosért, vagy éppen jégkásáért minden egyes alkalommal fél órát álltunk sorba.
30-an állnak a sorba,
mindegyiknek egyenként a kurva anyja
(Belga - Kalauz 2)
Überbrutál. Egyik ilyen alkalommal el is kezdtünk focizni a gumilabdánkkal, amivel a vízben szórakoztunk elég sokat. Nem kellett sok idő, bevontuk a környékünkön állókat is a játékba, lyukas lábainknak köszönhetően

Pénztárhoz érvén itt vettünk két sört, amihez ajándékba adtak egy adag sós mogyorót. Ha azt megeszed, garantáltan állhatsz is be a sorba újból, sweet lépés.

Ami azt illeti, elméletileg 9-en voltunk lenn, gyakorlatilag a társaság két csoportban ment le: 4 fő kocsival (Daneex + Marcsi, Giorgio19, Ben's), 5-en vonattal (Norby, Gandalf + Zsófi, Mike, Haszprus), és az eltérő érkezés és egyebek miatt két külön helyre táboroztunk le, aztán ez a két csoport nagyjából egész nap megmaradt. Nem mondom, hogy sajna, mert ennek, és kialvatlanságom ellenére atomjó volt az egész nap.

Még ilyet, sokat. Már el is kezdtünk dumálni a következőről.

Haszprus

Este buli a Geronimoban

©   Haszprus   |   barátok bme buli
No time for such things, which is pretty sad, however I was the one who chose bme instead of life. Bizonyára van grammar error is mert ezer éve nem gyakorlom az angolt sem passzív, sem aktív formában.

65p lett az anal zh-m ami kellemes, ha azt vesszük alapul hogy mennyi időt fordítottam rá és hogy a készülés utolsó fázisa előtt meg is betegedtem szóval nem fejeztem be (abból az anyagrészből írtam is egy szép 1/18 pontos feladatot). Persze mondhatnánk hogy harmadjára ez elvárható, de igazából nem, és amúgy is egy extrém helyzet ez a harmadik menet… (ld. akkreditáció = legnagyobb fasság a földön, bizonyos helyzetekben) Mindenféle további mentegetőzést elhagyva azt mondom hogy 75 ponttal elégedett lettem volna, de ez is sokkal jobb mint az aláírás által defaultból nyújtott 40 pont. Kell a jó átlag, nagyon.

[16:35]<Haszprus> buli van ma a geronimoban (old schoolmatez). kedvem is lenne. következtetés => nem megyek mert bme rulez. [16:41]<Balage> következtetés => gáz Felhívtak a sofőriskolától, hogy be akarom-e fejezni a vezetői tanfolyamomat, és menjek be konzultálni a központjukba ha igen. "Sajnos" ugyanazt az oktatót már nem tudják adni akinél anno voltam. Hát, a probléma ott rejlik, hogy nem igazán érek rá erre se, pedig ebben mondjuk már benne van a teljes zseton szal nem kéne bebukni. Ugyanakkor ha mérlegeljük hogy a bme vagy ez, és mondjuk nem fér be mindkettő, akkor nyilván bme. De lehet hogy péntekenként vezetgetnem kéne. Hát meglátjuk. Így is hulla vagyok, lemaradásaim vannak mindenből, ott a probléma, és a hardcore zh-időszak még el se kezdődött…