úszás - 2005 - 2 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Státuszszimbólum

©   Haszprus   |   bme úszás
Felvettem kb. 120 kreditet vaze, most akkor menő vagyok?

Az a baj egyébként hogy az a 20-25 kreditnyi választható amit fel akartam venni, mind ugyanabban az időpontban van. F#########asza.



just for fun, az óráim 3/4-e még be sincs rajzolva ide

Na mi az értelme ennek. Hát csak annyi hogy össze tudjak majd válogatni egy olyan órarendet ami optimális lesz időbeosztás, kreditek, lájtosság, meg mindenféle szempontból, és ez nem megy anélkül hogy tudnám hogy melyik előadás mikor van. Szerencsére a KTH portálon megtekinthető 3-nál több óra is egy időpontban. Ofkorsz a legvégén majd ilyen 40-50 közötti kreditet veszek fel.

Ja figyelmes szemlélő megpillanthatja az idei tárgyaimat is a listában, ez azért van mert semmit se bízok a véletlenre

No még annyit hogy nemtom milyen tesit vegyek fel. Eddig 4 féléven át az úszást vettem, de csak első félévben teljesítettem. Most megin felvettem de igazából asszem ez nem egy bölcs dolog. Mondjuk valszeg szarni fogok rá nagy ívben, akármit is vennék fel, mert nem igazán high priority a dolog.

Haszprus

Sporttalanság

©   Haszprus   |   kondi life történelem úszás
Időnként rámjön az, hogy valamit sportolnék. Most 7 hónapja a bkv-zás sem tart edzésben (eltűnt), és szinte sehova nem mozdulok ki. Se diszkó, se semmi, még a kötelező tesi tantárgyakat is halogatom (eddig a tesi-A-m van meg oszt ennyi). Utoljára egy éve voltam úszni.

Ma (tegnap, 13-án) fekvőtámaszoztam elég sokat itthon, just for fun, egészen addig míg már ki se bírtam emelni magam És még utána is. Hát kellően fáj most a karom, és fekvőzás után a mellkasomat mintha begipszelték volna (roppant furcsa ).

Remélem a KDO-mmal a következő félévben néha átmegyek majd a SCH-be kondizni, ill. újra felvettem az úszást (már negyedszer), hát arra vagy bejárok majd, vagy nem, meglátjuk. Igazából rossz időpontban van, úgyhogy utálom, ugyanakkor egyéb sportot nem szívesen választanék, ráadásul az úszás orvosilag is javallott nekem.

Még gondoltam egyszerű futásra is, de azt este kéne tolni amikor nyugi van, meg low noise, kevesebb por & szmog, meg kevés ember, de akkor meg ugye a közbiztonság hiányos. Hát ez van. És a testőreimet azért mégse szeretném magammal vinni, ugyanakkor várhatóan a kapuban tolongó autogrammkéregetők egész addig követnének amíg lehet, meg aztán ott van a paparazzik problémája is.

Egyébként most azért foglalkoztat így a téma, mert borzalmasan kezdek elhízni (némi túlzással), azt hiszem, de sajnos az elmúlt 7 hónapban mérleghez sem fértem, hogy erről meg is bizonyosodhassak.

Update 2005. jan. 15. 03:06: de rohadtul fáj a karom

Update 2005. jan. 15. 16:22: aaa, rágyúrtam még tudományos alapon, de nem kellett volna, vááá, poklok pokla Í Teljesen lesérültem ettől a fekvőzéstől, hamarosan gipszbe raknak