fáradtság - 2005 szeptember - 4 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Torokfáj

©   Haszprus   |   fáradtság
Múlt hétfőn rövidujjúban cirkáltam esőben egész nap az egyetemi épületek közt, és ez nem volt jó. Azóta egyre szarabbul vagyok, és hiába tolom a strepsilst ezerrel, egyre jobban fáj a torkom, fejem, durvábban köhögök, stb. Ma éjjel alvás helyett pl. végig köhögtem. Immunrendszerem elpárologhatott valahova, a nyomorult 37,2-es hőemelkedést se bírom megszűntetni. Az órák felét kihagyom, dokit nem látogatok. Nem voltam még ennél a dokinál, és be is kell jelentkezni ráadásul.
Haszprus

Korszop, fáradtság, kreditek

©   Haszprus   |   bme fáradtság

Volt Korszerű oprendszerek órám, illetve igazából csak valami eligazítás jellegű órát hallhattunk, amire a 30-ból 2-en meg is jelentünk mire a tanár megérkezett, pedig késett kicsit Na jó ez így ferdítés, mert nem ma volt az első óra, és a többiek tudták hogy ma nem kell jönni, mint később számunkra is kiderült. Egy marha kellemes teremben leszünk, I épület (már ez eleve jó), és egy olyan labor, ahol forgószékek vannak, optikai egér, meg tft. Talán 17 colosak, de nem esküszöm. Igaz, a fókuszt szarul állítják be automatán, úgyhogy azt manuálisan korrigáltam. (Acer márka egyébként, úgyhogy vigyázzatok.)

Egész nap a fáradtság vezérelte tetteimet, nem volt ez másként hazaérkezésemkor sem, átaludtam az egész délutánt, jól.

Tavaly év elején két ember mondta, hogy felvett eszetlen kreditmennyiséget, egyikőjük 49-et, másik 63-mat. (Mindkettő államis) Utóbbi 15 kreditet teljesített, előbbi nem tudom, csak azt a hosszú listát hallottam hogy mikből lett kereszt, kb. a feléből Ez itt a bme, itt a sok kredit felvételéből nem következik a sok kredit teljesítése. BME propagandaszöveget hallottak.

Haszprus

Fáradt vok + eü donez + valszám

©   Haszprus   |   bme fáradtság life történelem

Így csütörtök tájékára már totál hulla vagyok. A helyzet az, hogy szúnyog-invázió van, és amikor éjjel 1-3 körül lefekszem, kivétel nélkül mindig elalvásomat akadályozandó van egy szúnyog a szobában. Lámpa fel, várakozás, szúnyog nem látható, lámpa le. Majdnem elalvás, szúnyog megin megjelenés, csapkodás/leszarás, elaludni próbálás. Maszat egész éjjel falat/ajtót/dobozt kaparás, zajcsinálás, felébredés óránként. Reggel totál kómásnak levés, negyedik napon délután bealvás.

Elsősegélynyújtó vizsgát 15-kor letettem sikeresen, de az órarendem nem teszi lehetővé a petzvál ill. okmányiroda meglátogatását egészen keddig. Nem mintha számítana bármit is hogy mikortól vagyok egy fölösleges plasztikkártya tulajdonosa.

Valszámot V@rga K@talinnál vettem fel, ill. nemcsak én, hanem Mf meg még jópár ember is, és marhára örülünk, mert úgy néz ki, nem tekint mindent trivialitásnak. Ez az első órán inkább nyűg volt mint előny, de reményeim szerint későbbre is megtartja ezt a jó szokását. A siránkózókat pedig tájékoztatom hogy mostantól nem átlagolják a sikertelen zh-t a pótzh-val és a gyakiv-vel, hanem a jobbik számít. Sikeres zh esetén továbbra is lehet javítani (meg rontani) a pzh időpontjában, átlagolós módszerrel.

Egyúttal döntöttem a csütörtöki hármas ütközésemről: webprg valszám és szghálók közül valszámra fogok bejárni. Szghálókból van valami jegyzet, webprogból felrakja a kivetített anyagot netre, a valszámra pedig mivel egy szakiránykövetelmény töki is épül, ezért egyértelműen a három közül a legnagyobb jelentőségű.