pizza - 2005 - 7 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Koli Pizza

©   Haszprus   |   élelmezés koli pizza pizza
Rendeltem egy songokut a Koli Pizzától. 800 Ft + jatt a díjazás, ami lényegesen jobb, mint a Don Pepe féle 1120 + jatt. A Don Pepe pizzája viszont finomabb. A Koli Pizza itt volt 20 perc alatt és olyannyira forró volt hogy kicsit meg is fájdult tőle az ujjam Gyaníthatólag nem kerül nekik 2-3 percnél többe a kiszállítás Tesznek rá valami fincsi fűszert, ami nem rossz, de maga a tészta elég kemény, ropogós. A feltét is kevesebb rajta, mint a Pepéjén, de ez nem feltétlenül hátrány, legutóbb már kényelmetlenül sokat raktak rá (hullott le róla). Gondolom azért, hogy a fogyasztó érezze hogy nem olyan rossz ez az áremelés, amit el merészeltek követni.
Haszprus

Rucola

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
Rendeltem egy olyat, hogy Rucola (pizzaparadicsom, 4 sajt, rucola levél). Nem tudtam mi az a rucola levél, de valami petrezselyem-szerű dologra gondoltam amit díszítésként itt-ott ráhintenek minimálmennyiségben a pizzára. De a nagy fenét! Rátelepítettek a pizza tetejére egy kisebb bokrot baze!
(A képen már egy lelaposított rucola-bokor látható, mert kicsit féloldalasan osztották el {vagy a futár ahogy hozta, elmásztak a növények a helyükről}, úgyhogy átlapátoltam erről a feléről a már beburkolt felére egy adagot.)

Alapvetően nem rossz amúgy, de az is biztos h q éhes voltam. '1x kipróbálható' kategória.

Haszprus

Emberi természet - a pizzás

©   Haszprus   |   élelmezés pizza

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
emberi természet: pizzás csávó (maffiózó/security kinézet) undorodva vette elő táskájából a pizzámat amíg az ezrest látta a kezemben (pizza 990ft)

ideadta, én odaadtam zsét, látta h van még mellette egy százas

immáron sokkal vidámabban: ó, köszii, köszi kösziiii

ja és jóétvágyat is kívánt

Nos A 3 pizzástól rendeltem a netpincéren keresztül, ez az étterem számomra szintén eddig ki nem próbált volt. Különlegességét az adja, hogy 990 Ft-ért akármilyen pizzát állíthat össze magának az ember, nincsenek is gyári sablonjaik. Én egy ilyet teszteltem le magamnak: Sajtmártás, Bacon, Csirkemell, Sonka, Mozzarella, Roquefort, Trapista, Gomba, Kukorica. A cucc 30 perc alatt itt volt, mint a legtöbb más pizzéria esetén is, szóval ezzel nem volt gond, noha a netpincéren 73 percet írnak átlagos kiszállítási időnek. Lehet hogy vasárnap kevesebb rendelésük van, vagy mittu domain. Igazából azt sem lehet tudni hogy hol van ez a 3 pizzás, a netpincér nem tünteti fel az éttermek fizikai koordinátáit.

Maga a pizza? Hát az rossz volt. A tésztája szinte porzott a rengeteg liszttől. Az egész eléggé száraz volt. Nem tudom ajánlani pedig a kép eléggé tetszetős.

Haszprus

Remiz Fokhagymás

©   Haszprus   |   élelmezés pizza remiz
Tegnap igen lassan töltődött be a donpepe.hu, olyannyira, hogy elvetődtem a netpincer.hu-ra ahol hosszasan elemeztem a kínálatot. Van egy Remíz nevű pizzéria, ahol ilyen nevű pizzákat készítenek:
  • BKV
  • Büntetés
  • Maffiózó
  • Végszükség
Érdekes. Akárcsak a 50 minutes három pizzája
  • Sírsz, olyan
  • Zokogsz
  • Agyvérzés
Végül a Remíznél kipróbáltam egy Fokhagymásat. Nem kedvencem a fokhagyma de egy életem egy halálom. Nem volt rossz amúgy, asszem teszek náluk majd egy-két újabb próbát.

Tanulság: a szervered megbízhatatlansága vagy lassúsága rendszeres ügyfeleid elvesztéséhez vezethet.

Amúgy továbbra is informatikai kőkorszakban élünk, simán képesek voltak rossz házszámra kifutni a pizzával annak ellenére hogy neten jól adtam meg az adatokat.

Haszprus

Sajt trió pizza

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza
Kipróbáltam a Sajt trió pizzát amihez a don pepénél most 2 dl ajándék vörösbort adnak. medvesajtos alapon, póréhagymás camambert sajt és pannónia sajt + ajándékba 2dl vörösbor, 18 éven felülieknek

Nem tudom van-e összefüggés az alkohol elfogyasztása és aközött, hogy egyszercsak azon kaptam magam hogy a késsel kis lyukakat vájok a sajtba. Hmm.

a borokat utálom, ez is szar volt, a pizza jóízű, tképpen ajánlható. egyébként eddig fonyt olvasgattam de most hogy ennyire szétcsaptam magam nem biztos hogy képes vagyok folytatni. lehet hogy kárt tennék a fony könyvben vagy mittu domain.