» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


7 megfelelő bejegyzés.

Átlagok

©   Haszprus   |   bme

Jó átlagra menni, és biztos átlagra menni, két teljesen eltérő stratégiát követel. Megpróbálok tavasszal jó átlagra menni. Kevesebb bejárás, több olvasgatás, nagyobb kipihentség.


Sörözzek-e?

©   Haszprus   |   bme, barátok

A szituáció: még nem készültem rá szinte semmire semmit, és holnap után szghálók zh. (Tegyük hozzá hogy holnap 18 körül jövök haza) Vasárnap egy kérdéses sörözés a jedlik2002e-vel. Jövő csütörtökön algel zh (bár van aláírásom, de egyrészt for fun, másrészt átlagolják a vizsgával a zh-eredményt, ha jobb a zh), pénteken MI zh, szombaton tanítás, utána keddre assembly progi mérés2-ből pedig nem nagyon esett le hogy hogy is van ez az asm. Szóval a kérdés hogy befér-e az a sörözés. Komoly aggályaim vannak, nem tudom, és amúgy sem élek-halok az ilyen zárt, füstös helyiségben töltött sörözésekért, őszintén szólva.

Ma eddig 47 komment a blogon. Killer.

Digitszig elnapolva II?

©   Haszprus   |   bme
Erősen azon gondolkodom, hogy nem ebben a félévben kéne a digit rendszerek szigót lenyomni. A következő félévem ha minden jól megy, úgy fog kinézni, hogy lesz egy adatbázisok és tömegkiszolgálás még a szakiránykövetelményekből, nomeg a digit és számelm szigó. Ezeket kell lenyomni, éspedig államin, tehát a többi tantárgy úgymond bukható.


» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.