» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


5 megfelelő bejegyzés.

MI pzh donez!

©   Haszprus   |   bme

Megvan az MI-m, geccc!!!! ááááááááááháháááááááááááááááá

Érdekesség: 1 órát tanultam a zh után a pótzh-ra, és a pótzh-n háromszor annyi pontot értem el mint a zh-n. ÉÉÉÉrdekesssÂ…

És én még azon gondolkodtam hogy ne menjek be pzh-raÂ… Örök pesszimizmus mondjon le.


Elvonó

©   Haszprus   |   bme, life

Az elvonóból blogolok. Az elvonó a következőképpen néz ki. Beállítottam a hosts fájlban (tippért thx Cséfi & Balázs) hogy mely domaineket nem látogathatom. Javarészt blogok, index, origo, netvibes, ilyesmi. Rengeteg időt tudtam eltölteni ezekre kattintgatva, a sok közül valamelyik mindig frissült, vagy ha nem is, hát akkor is jó volt nézni akár éjjel 1-2-ig (függőség). A hosts fájlt már néhány napja alkalmazom, és azóta már képes voltam lefeküdni - és elaludni - sorban 20-kor, 23-kor, 1-kor, 23-kor. Ez elég jó eredmény. A probléma az volt, hogy a hostsot bármikor átírhattam, ha meg akartam nézni egy lapot.

Van a gépen két júzer (meg az administrator). A másik júzer rendszergazda, én a hosts átszerkeszthetetlenné tétele érdekében már nem vagyok az. A másik júzernek nem tudom a jelszavát. A hostshoz a továbbiakban nincs hozzáférésem.

A hosts nem tartalmazza a blogom valamint az osztályfórumom domainjeit. Ellenben írtam mindkettőbe még korábban egy scriptet, ami adott napszakra bekorlátozza a hozzáférésemet. Igaz, ez csak akkor működik, ha be vagyok jelentkezve, magyarán a cookie-k törlésével kijátszható a dolog. De nem játszom ki. A scriptet már át sem tudom írni, mert az ftp domainjét is letiltottam. Korábban napjában többször átírtam a scriptet, hogy feljöhessek a blogra

Szóval ez van, és én ennek nagyon örvendek, mert az idei hetente tanulásra fordított idő egyelőre a tavalyinak 40%-a, sajnos, ami elég súlyos visszaesés, és ez az adat már nem is nagyon fog változni, tekintve hogy a 11. héten járunk.


Nem lenne olyan szar assemblyben programozni, ha lenne hozzá valami normális leírásunk.

Phase one, 1 óra körül. Kipihent arc, rendezett asztal, adsl modemet kilőttem a halálba, nincs net.

Phase two, kicsit később, zene be, kávé be, telefonkábel ki, maszat az asztalon. Reláció az nincs.

Phase three, reggel 6 körül, doksi megírva, szemem alatt 10 év öregedés nyomai.

Phase four, megyek 8-ra beadni, pedig kész sincs, noha ez a beugrója a mérésnek, de ez most mellékes. Megyek. Meglátjuk.


ZH-k

©   Haszprus   |   bme

Na megérkezett a kijózanító szghálók zh eredmény, amihez nem ártott volna még egy pontÂ… Tegnapi MI zh is elég tré lett, asszem. Mérésekről még nem számoltam be idén, azokkal okés a dolog, bár nem megy mint a karikacsapás. Szóval ellezserkedem a dolgokat, és ez nem jó, okés? Nemtom ménem tom rávenni magam hogy tanuljak má. Kéne.

Update 16:23: na leiratkoztam 1-2 levlistáról (duma2002 duma2003 info2001 info2002 poen) és kivettem a kedvencekből a websudokut, egy IE7 blogot és egy Office12 blogot.» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.