zene - 2005 november - 2 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Kedvenc muzakok?

©   Haszprus   |   zene

Melyviz kérdésére ha most így meg kellene neveznem kedvenc zenéimet a "dallamos trance" világából, akkor a következő albumokkal állnék elő. Az első kettő mix (és marha régi, épp ezért kicsit kopott is - sosem hallgatom őket de ezek jelentik az 'nosztalgia' kategóriát nálam).

DJ Sterbinszky - The Trance Sound of Dance Tuning Disco
Paul Oakenfold - Tranceport
Benny Benassi - Phobia
Benny Benassi - Pumphonia

Futottak még: sokminden. Nem részletezem. (Haszprus @ Last.fm) Mostanság nem hallgatok zenét, időkímélésből kifolyólag. Épp ezért a last.fm nem jellemzi jól a zenehallgatási szokásaimat (csak egy nagyon kis szeletét mutatja).

Haszprus

Exception Handler

©   Haszprus   |   zene

DJ Bolivia - Exception Handler

Lehet hogy sounds like cube de ez egy kurvajó szám! (Illetve állítólag mix de kb. végig (60 percen keresztül) ugyanaz a zene megy, még az én mércémmel is

Update 20:33: utánanéztem, Miss Kittin - Professional Disortion [Subsky In Your Face Mix] ami marha jó.

jah kurvaidegesítő ha egy zeneajánlóhoz nem írják oda hogy milyen genre. nálam ez általában nem kérdés de for novices: genre: trance. prog/tribal house, konkrétan 131 bpm ha valaki e szerint osztályozza a zenéket - tudom hogy vannak köztetek effélék

Update 20:45: utánanéztem ennek a miss kittinnek, hogy mégis mit produkál, ilyen mixre leltem, hogy Miss Kittin - Dot Net vol. 2, no ez nem semmi kockaság, beszerezzük jól. Micsoda durva szubkulturális számokra lelek, komolyan, programozói zene, hihetetlen.