film - 2005 december - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Filmek 2005 december

©   Haszprus   |   film
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Na most már ezt is láttam. Jó volt, jó volt, többre számítottam. Lehet hogy majd 1-2 év múlva ez is közelebb kerül hozzám, mint a Blöff
The Skeleton Key
Heheh, atom, hihető, meglepő. Ajánlott.
High School High
Lol lol lol. Atom, bár a végére kicsit lehal.
Snatch
Asszem harmadszor nézem, ez mindent elmond. Pörgős, vicces, mindenki látta. Aki nem, az pótolja.
Fortress 2
Jajj jajj jajj Borzalmas.
The Negotiator
Több helyen túl kiszámítható, amúgy nem rossz.
21 Grams
Vontatott, unalmas, iszonyat, kerülendő.
Saw 2
Azon kevés folytatások egyike, amelyek jól sikerülnek. 93 percen át nagyon durván feszítő thriller elnézhető logikai hiányosságokkal.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Volt sajnos alkalmam nemrégiben látni néhány részt az 1981-es tv-sorozatból. Megrázó élményt nyújtott, roppant gyér humorral. Ez is úgy indult (konkrétan a régi cuccokat új szereplőkkel egész parányit felgyorsítva), úgyhogy az első negyed fél óra után ki is lőttem. Most folytattam, és megérte, egészen elképesztő a film hátralévő része, remekül hasznosított cgi-vel, jó poénokkal. Érdemes megnézni.
update: megnéztem még egyszer (kb. 0:40-től). Atom!
Land of the Dead
Szánalmas. Csak ha nincs igényed többre mint másfél órányi húscsócsáló zombira teljesen valószerűtlen környezetben.
The Firm
Unalmas.
The Island
Nekem az első fele nagyon bejött, aztán már végignéztem ugye…
Haszprus

A filmfika vége

©   Haszprus   |   fejlesztés film

Film kategóriájú bejegyzéseket a továbbiakban nem lehet regisztráció nélkül kommentálni. A tököm tele van azzal a stílussal, amelyben egyesek elpanaszolják, hogy nem értenek egyet valamely filmről alkotott véleményemmel.

Filmekhez nem szólhatsz regisztrálatlanul, mert meguntam a névtelen mocskolódásokat. Minden filmről a véleményemet írom le. Lehet hogy nekem nem tetszik egy film, neked meg igen. És akkor mi van?

A másik újdonság, hogy most már csak akkor értesülök arról, hogy van engedélyezendő hozzászólás, ha közűlük legalább egy az az előző nap keletkezett. Így tehát éjjel 0 és 1 óra között általában lesz 1-2 frissen megjelenő komment a blogon, ill. ekkor dől el hogy mi az, ami megjelenhet, és mi az, amit nyomdafestéket nem tűrő mivolta miatt legfeljebb az adatbázisszerver szorgos rutinjai olvasgathatnak a továbbiakban.

Egyébként jelenleg engedélyezéskor megmarad a hozzászólás eredeti időpontja, ami azt jelenti, hogy esetleg észrevétlenül beolvad a régi kommentek közé. Mi lenne a helyes, megtartani a régi időpontot, vagy újradátumozni a megjelenés időpontjának megfelelően?

Update 2005. dec. 29. 16:45: az időpont update-elődni fog.