life - 2006 - WiZARD bejegyzései - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére. WiZARD ezekben a témákban írt:


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
WiZARD

Vakságot is okozhat a kontaktlencse folyadék

©   WiZARD   |   life

A Fusarium keratitis egy ritka, gombás jellegű (Fusarium gomba által okozott szaruhártya gyulladás) szembetegség, amitől - megfelelő kezelés hiányában - akár meg is lehet vakulni. Ugyan mint írtam, ez egy ritka betegség, mégis hirtelen ezzel lett tele a világsajtó a Bausch & Lombnak köszönhetően. A B&L lágy kontaktlencse-ápoló folyadékcsaládja ReNu néven fut, elég régóta, USA-ban 30 millió kontaktlencse-viselőből 11 millió a régebbi ReNu Multiplust, 2,3 millióan pedig az újabb, modernebb (új generációs hidratáló és fertőtlenítő hatóanyagot tartalmazó) ReNu Moisture Loc fantázianevű, 2004 óta van a piacon lévő terméket használják. Állítólag csak az újabb, Moisture Loc termékkel van gond, bár jobban utánaolvasva annyira nem egyértelmű a helyzet.

WiZARD

Hétvége - meló

©   WiZARD   |   fotózás life

Folytatom a hétvégi élménybeszámolóm. Királyrétről dél körül el kellett jönni (amúgy se akartam tovább maradni), mert 15:30ra egy esküvőre kellett mennem fotózni. Polgári szertartás, egyházi, szabadban pár fotó, aztán este kaja+pia amíg bírjuk. Szimpatikus volt a pár, és az egész társaság, ennek örültem mert így jól éreztem magam végig, és asszem a képek is jobbak, amikor szívesen fotózok, mint ha csak muszájból.

Vasárnap az eredeti tervek szerint a Luxusautó kiállításra mentem volna fotózni, de reggel kitalálta a főnököm, hogy oda mégse kell menni, mert van elég kép, és inkább a Petőfi Csarnokba menjek a Devils Motor Show-ra. Haverommal mentem, mert őt is érdeklik a motorok, bár ő mondogatta, hogy nincs ott semmi, csak börze. Odaértünk, végül nekem lett igazam, nem csak börze volt, hanem Devils Motor Show (képek). Gyorsan körbefotóztam mindent, aztán átmentünk a Luxusautó kiállításra szétnézni. Ez eléggé csalódás volt, jobbra számítottam, több luxusautóra, elég sok hiányzott (Maybach, gyári Porsche-k, Ferrarit se vitték túlzásba, Bugatti Veyron is csak a csütörtöki VIP napon volt ott...), és nagy számban voltak olyan autók, amiknek köze sincs a luxushoz

Hétfőre is jutott meló, a Gumball 3000 verseny résztvevőit kellett fotóznom. Bécsből érkeztek, a Gresham Palotához, ott kipakolták a cuccokat, majd a Roosevelt téren a Magyar Tudományos Akadémia parkolójában álltak meg az autóikkal. Az autókat egész másnap reggelig itt meg lehetett csodálni, persze csak a kordonok túloldaláról. Természetesen a szerencsésebbek, akik rendelkeztek valamiféle VIP vagy PRESS belépővel, azok egész közelről megnézhették az autókat. Szerencsére nekem is volt ilyen belépőm (mind a kettő hehe), így egész délután az autók között mászkáltam, és persze fotóztam. Itt több, jobb járgányokat láthattam, mint a Luxusautó kiállításon... A Gumball 3000 képeim itt tekinthetők meg.