történelem - 2006 - WiZARD bejegyzései - 1 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére. WiZARD ezekben a témákban írt:


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
WiZARD

Üdv

©   WiZARD   |   barátok fejlesztés történelem

Én is egy újonc vagyok (nem tudom hányan vagyunk/leszünk, szám szerint a harmadik beköszönő vagyok). Eddig nem sokat látogattam a blogot (más blogokat sem), és blog ellenes voltam, értelmetlen dolognak tartottam. Most picit emiatt gondban is vagyok, mert Haszprus kérte (najó, felajánlotta), hogy írhatok ide, ha akarok, és egyfelől akarok, másfelől picit az eddigi gondolataimnak ellentmondok ezzel. Szóval nem ígérem 100%-ra hogy rendszeresen írogatni fogok, de első lépésnek ez jó . (ja és a html dolgokkal nem vagyok teljesen tisztában, szóval lehet hogy néha vicces dolgokat fogok alkotni)

Magamról néhány szót: pár éve a BMF-en kezdtem informatikát tanulni, sikerült ezzel-azzal elcsúszni, így egy ideje ott tanulok, és egy ideig még várat magára a diploma . Mellesleg időközben rájöttem hogy az informatika mégsem érdekel annyira, mint ahogy régen gondoltam, és főleg nem akarok egész életemben gép előtt görnyedve informatikusként dolgozni, így valami mást is kellene tanulni. Lövésem se volt, hogy mit tanuljak, alapvetően semmi sincs, ami nagyon érdekelne, illetve ami olyan lenne, abból nem feltétlen lehet jól megélni, én elég pénzorientált vagyok, így ez fontos volt. Végül a BGF-Külkernél (angol KG) kötöttem ki, mint jó hírü iskola, egy jól hangzó képzéssel, ami még számomra elvégezhetőnek is tünt. A BMF-en ez a negyedik évem, Külkeren pedig az első, eddig elégedett vagyok a döntésemmel.

Szabadidőmben sok extrát nem csinálok, alszok, számítógépezek, mozizok, ilyesmi. Dolgozok is (már amennyire ezt munkának lehet nevezni), egy ismerős cégénél rendszergazda vagyok (haha), valamint a Mellesleg.hu-nak fotózok bulikban, meg kattintgatok pénzért bárkinek bárhol bármit . Hogy miről fogok írni, az jó kérdés. Filmek (+házimozi), fotózás, sulikról, néha pc, meg ami épp eszembejut.