úszás - 2006 március - 4 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Tajtékzó tenger

©   Haszprus   |   bme úszás

Ma reggel megint úszás volt, a MAFC-ban. Két alkalom Kondorosi feszített víztükör után a MAFC maga a tajtékzó tenger Vicces és egyben szomorú.

Haszprus

Úszás to the max

©   Haszprus   |   történelem úszás

Ma egy olyan kurvajó úszással indítottam a napot, hogy mindjárt megint ellátogatok a Kondorosiba és lesz*rom hogy mennyien vannak. Jövő héten pedig veszek egy MAFC bérletet, állítólag van időszak, amikor nincsenek olyan rengetegen.

Tegnap átvettem a sch-es kondibérletet, de azt még nem tudom mikor veszem használatba, mivel a teremnek egyszerűen nincs öltözője.

Update 17:59: két óra közel folyamatos úszás gecc, királysirály volt! Határozottan kell még ilyet

Haszprus

Kondorosi

©   Haszprus   |   life úszás

Voltam a Kondorosi uszodában. Azonban a projektet halasztottam, mert nem tetszett az embertömeg közt szórványosan előbukkanó vízfelszín. A pénztáros infója szerint a déli órákban vannak a legkevesebben, ami nálam hétfőn meg is felel. A probléma az, hogy 800 Ft egy kib*szott 3 órás belépő. 800 forint. 3 óra. Amiből kb. 1-et lennék bent. 800. Igaz hogy ez kevesebb, mint egy menü a McDonald's-ban, de az egy menü a McDonald's-ban, ez meg csak egy jegy a kondorosiba, ráadásul egy csomót kell utazni is (bkv-val!).

Nemtom mi legyen. Jövő hétfőn 10:30 körül újabb próbát teszek náluk. Vagy veszek egy bérletet a MAFC-ba. Vagy nem tudom. Minden nyomorult uszoda roskadásig van tömve úszókkal, bakter. A MAFC gondnoka vagy nemtomkije nem kertelt, kerek-perec megmondta hogy állandóan marha sokan vannak bent.

Magyarországnak új uszoda kell. Budapestnek új uszoda kell. Ha rám szavaztok, beüzemeljük az üvegsünt az I épület mellett, és persze 100 mbit für alles.

Haszprus

Úszás

©   Haszprus   |   bme úszás

Voltam megint úszni. Sokkal jobb volt, mint múltkor, alig fárasztott le. Viszont felemelték a bérlet árát 3500-ról 5000-re, asszem így talán jobban megéri, ha egy normális helyre megyek egyedi belépővel. Úgyse hiszem hogy túl sokszor csobbannék magamtól.