barátok - 2006 április - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Üzleti terv

©   Haszprus   |   barátok biznisz

IRCQuote fight! In the ring:

(privacy power) arukeszlet, stb.
(privacy power) amit te fillerekert siman leprogramozol
(privacy power) en pedig meggazdagszom
(privacy power) konkretan ez lenne az elkepzelesem
Haszprus
érthető végülis
Haszprus
biztos beszéltem már neked az ukránokról
(privacy power)
Haszprus
általában a beszélgetésnek ezen pontján szoktam megemlíteni őket
(privacy power) ja, mar emlitetted parszor
(privacy power)
Haszprus

Gajdos Sándor sztárvendég + Adatbázisok zh

©   Haszprus   |   bme

176-ból 10. legjobb zh pedig be se jártam (3 v 4 előadáson voltam ott). Igaz voltam 3 adatb gyakon amit az évfolyamtársaink tartottak for free (gigarespect & gigathx), abból egyiken az alapfogalmak ismeretének híján semmit se értettem, zh-ra készültem éjjel 3 órát, kb. 24 órás ébrenlét után írtam meg, zh utolsó fél órájában aludtam a papíromon. Szóval aki aszonta hogy nem előny hogy foglalkoztam már adatbázisokkal a gyakorlatban, annak most nem jött be (Többen voltak így.)

WiZARD

Üdv

©   WiZARD   |   barátok fejlesztés történelem

Én is egy újonc vagyok (nem tudom hányan vagyunk/leszünk, szám szerint a harmadik beköszönő vagyok). Eddig nem sokat látogattam a blogot (más blogokat sem), és blog ellenes voltam, értelmetlen dolognak tartottam. Most picit emiatt gondban is vagyok, mert Haszprus kérte (najó, felajánlotta), hogy írhatok ide, ha akarok, és egyfelől akarok, másfelől picit az eddigi gondolataimnak ellentmondok ezzel. Szóval nem ígérem 100%-ra hogy rendszeresen írogatni fogok, de első lépésnek ez jó . (ja és a html dolgokkal nem vagyok teljesen tisztában, szóval lehet hogy néha vicces dolgokat fogok alkotni)

Magamról néhány szót: pár éve a BMF-en kezdtem informatikát tanulni, sikerült ezzel-azzal elcsúszni, így egy ideje ott tanulok, és egy ideig még várat magára a diploma . Mellesleg időközben rájöttem hogy az informatika mégsem érdekel annyira, mint ahogy régen gondoltam, és főleg nem akarok egész életemben gép előtt görnyedve informatikusként dolgozni, így valami mást is kellene tanulni. Lövésem se volt, hogy mit tanuljak, alapvetően semmi sincs, ami nagyon érdekelne, illetve ami olyan lenne, abból nem feltétlen lehet jól megélni, én elég pénzorientált vagyok, így ez fontos volt. Végül a BGF-Külkernél (angol KG) kötöttem ki, mint jó hírü iskola, egy jól hangzó képzéssel, ami még számomra elvégezhetőnek is tünt. A BMF-en ez a negyedik évem, Külkeren pedig az első, eddig elégedett vagyok a döntésemmel.

Szabadidőmben sok extrát nem csinálok, alszok, számítógépezek, mozizok, ilyesmi. Dolgozok is (már amennyire ezt munkának lehet nevezni), egy ismerős cégénél rendszergazda vagyok (haha), valamint a Mellesleg.hu-nak fotózok bulikban, meg kattintgatok pénzért bárkinek bárhol bármit . Hogy miről fogok írni, az jó kérdés. Filmek (+házimozi), fotózás, sulikról, néha pc, meg ami épp eszembejut.

Haszprus

myVIP meghívó

©   Haszprus   |   barátok hwsw iwiw

Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez. Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se.

Útjára indult a myVIP. A site az iwiw konkurenciája óhajt lenni, hasonló elven müködik (gyüjtsél ismerősöket, hívd meg őket, stb). 4 napja nyitottak, ez alatt nem kevesebb, mint 30 ezer júzer regisztrálta be magát. Büszkén jelentem, hogy a rendszerben kétjegyü azonosítóm van
Thx 2 WiZARD

A kérdés, hogy vajon fel tud-e futni annyira, mint az iwiw, vagy meg fog rekedni néhány hardkór netezőnél akiknek jó fun két helyre is regisztrálnia magát. Én először úgy gondoltam, hogy nem tud alternatíva lenni, de 4 nap alatt 30e user azért mégiscsak valami, még ha ez feltehetően a netes keménymagból tevődik össze, akkor is.

Személy szerint pillanatnyilag nem nagyon érzek késztetést, hogy egy második helyen is kialakítsam többé-kevésbé ugyanazt a partnerlistát.

A myvip egyébként ezekben a percekben éppen döglődik, noha legjobb értesüléseim szerint elég kellemes géppark van mögötte

Update 20:22: Na a döglődés nem lesz mindig így