fáradtság - 2007 - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Négykor kelés - első heti tapasztalatok

©   Haszprus   |   fáradtság life önmenedzsment

Hétfő óta hajnali négykor kelek. Ez a célkitűzés. A hajnali órákat valami hasznosra akarom fordítani. Meg félig-meddig öncélú kísérlet is, hogy megbírkózom-e a feladattal.

Mennyire sikerül betartani? Nos eddig napról napra kevésbé Mára eljutottam oda, hogy bár 4:20-kor csörgő nélkül magamtól megébredtem (!) (elfelejtettem este beállítani), mégis visszaaludtam kilencig (azaz hiányzott az erő ahhoz hogy fel is keljek). Általában egyébként 5-6 között sikerül az ágyból kikászálódnom (ismételt csörgő nélkül, ugyanis az első csörgés után nem kérek többet). Hogy ez mennyire tekinthető jó eredménynek, az végülis relatív, hiszen úgy általában nem rendelkezek önkontrollal elalvás ill. felkelés témakörében (Gyakran össze-vissza pörgök.)

Tapasztalatok: főleg a hét elején egyrészt délelőtt, másrészt olyan 15-től folyamatos fáradtság. Ahogy egyre jobban hozzászoktam a dologhoz, ez egyre kevésbé jelentkezett, és egyre tovább bírtam fent lenni. Ami egy bizonyos szinten túl már nem kívánatos, hiszen korán kéne elaludnom.

Folytatom a projektet további előrelépést remélve

Haszprus

Slp 11

©   Haszprus   |   fáradtság

Ma aludtam kb. 13 órát (olyan reggel 6-tól 20-ig, időnként felébredtem, de gyorsan visszaaludtam). Nice.

Haszprus

És akkor slp

©   Haszprus   |   fáradtság

De csak temporálisan. f1: (G(F(slp U wakeup)) AND X(slp). The assertion 'f1' located at [Context: uberblog, line(l), column(c)] is valid.

Haszprus

HHH - Solymár

©   Haszprus   |   barátok bringa fáradtság

Nyomtunk Tibivel egy HHH-t, ellátogattunk Solymárra, aztán a II. kerület külsőbb részein át jöttünk vissza. Egész elképesztő az a környék, mintha nem is Bp lenne, hanem valami üdülőtelep. Csak onnan tudod, hogy mégis Bp, hogy van bkv-s buszmegálló Nagyon kellemes. Solymár felé pedig van egy Alsó-Jegenye-völgy nevű hely, amiben egy patak kacskaringózik végig, atomszép az is. Lőttem pár mobilos képet, de majd egyszer kell normális géppel is fotózni ott. A mobilos képeket nemtom mennyi értelme van feltenni, akit mégis érdekel, az csekkolhatja őket.

Még pár érdekesség: enyhe izomláz a karomban; 1,3 kg fogyás a túrán; utána tápoltam aztán bealudtam egy pillanat alatt.

37 km, 13,1 km/h avg, 47,2 km/h max, 2:37 tiszta tekerés.

Haszprus

Kondi felfüggesztve

©   Haszprus   |   fáradtság kondi

Nemtom mi legyen. 7-én lejár a bérletem. Korábban azt terveztem hogy nyárig gyúrok ezerrel, de egyrészt hulla fáradt vagyok tőle (aznap garantáltan használhatatlan), másrészt elég sok feladatom van ebben a félévben, és úgy néz ki hogy a tavasz is igen kiváló lesz bringázáshoz, ami annyit tesz hogy interferálni fog a kondival, nem tudom azt megjátszani, mint novemberben. Szóval úgy néz ki, hogy a kondi ebben a formájában júliusig nem nagyon fog működni. Sajnálom, mert lenne kedvem hozzá, csak borzalmasan rabolja az időt. Lehet hogy egy lazább edzéstervvel működőképes lenne, ami nem fáraszt le ennyire, de azt meg ugye egyedül kéne nyomnom, ami no-go.