buli - 2007 - 8 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Konkurencia

©   Haszprus   |   akvárium maszat

Legnagyobb meglepetésemre kaptam szerdán névnapra egy gömbakváriumot - az se szúrt szemet, hogy előtte napokig állt több palack víz felhalmozva a fürdőszobában. A helyszínt három nőstény betta vette használatba, azonban úgy alakult, hogy helyettük most egy guppi felügyeli a víztározó rendjét (bár meg kell mondjam, egymaga nagyobb partit csap benne, mint a három betta együtt ).

A képek viszont nem a guppiról szólnak, hanem Maszatról, aki érdeklődve (féltékenykedve?) figyeli az új jövevény(ek)et

Haszprus

Osztálytalálkozó

©   Haszprus   |   barátok buli élelmezés 12e 350d

Szóval lenyomtunk Schumival meg Tibivel egy Solymár-kört, kb. 6 óra volt, téptem egy kis kurvajó alapozó before-partyra, aztán a gimi (jedlik) elé közös talira (ahol örültem egy csomó rég látott arcnak), ahonnan végül a Nagy Levinben kötöttünk ki.

A képek jórészéért thx 2 Norby.

Haszprus

Adatlabor pizzaparti

©   Haszprus   |   barátok bme buli labvez történelem sch

Képek © . Starring: Gajdos Sándor, Erős Levente, Szigeti János, Gáthy Lajos, Bendefy Zsófia, Golda Bence, Urbanics Gábor, Szabó Gergely, Szatmári Zoltán, valamint jómagam és még sokan mások.

Ez kibiri kib* jó volt! Évről évre az szglab5 adatbázis labor lebonyolításában közreműködő labvezérek összeülnek egy-egy félévzáró pizzázásra, így történt ez most is. Ha minden igaz, kb. 28-an voltunk, 18-kor tali néhány ismerős arccal a SCH-nél, és 0-kor végeztünk (nem gondoltam hogy eddig el fog húzódni ). A hangulatra asszem jellemző, hogy a hely 23-ig volt nyitva, végül 23:30-kor szabályosan ki kellett dobniuk minket, legalábbis azt a keménymagot akik még ott maradtunk átdumálgatni többek között Gajdos Sándor (SEO*) javaslatait a hallgatók brutális terrorizálását apróbb TVSZ-módosításokat illetően

Gajdos Sándor keresőkifejezésre pillanatnyilag másodikak vagyunk guglin (40e-ből).

Haszprus

Geronimo & ddh

©   Haszprus   |   barátok bringa buli 12e normafa

Volt este egy Geronimo, ScoobyZoli, Schloddi, Kicsi és Pedro társaságában. For the record. Mikor megérkeztem, Schloddi már fejre volt állva fél sörtől

Napközben meg Orcával nyomtunk egy normafa classic + ddh-t, ahol Orca taknyolt egyet lejövet közben, de csak bokrokon át láttam, így nem volt teljes az élmény Majdnem fejlődtem is egy kicsit, de végül lebeszéltem magam róla, mondván hogy ej ráérek arra még. És valóban. Így ugyan lassabban jutok egyről a kettőre, de egyrészt biztonságosabb, másrészt végülis nem sietek sehova.

A mai labveztali ismét q yo volt.

ScoobyZoli

Angol Hölgy

©   ScoobyZoli   |   barátok buli élelmezés life bringa

Pénteken egy kissé öreg, sokat látott valamikori angol úrnővel randiztam. A hölgy barátja (tulajdonosa) megkért, hogy foglaljak helyet az angol felsőházban.

Kissé furcsa volt számomra a jobb, hiszen alapvetően baloldali beállítottságú vagyok. De érdekes volt (meg)vezetni a hölgyet, az első váltásoknál az ajtókárpiton kerestem a váltókart, meg elég furcsa a kanyarodás és az út közepének a megtalálása. A vezetést némi baráti összejövetel követte, ahol kevés alkohol és virslinek nevezett undormány is előkerült.