élelmezés - 2008 - 10 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Olasz + mostanság :)

©   Haszprus   |   állásinterjú élelmezés fotózás mobilfotó történelem

Kicsit összefolynak a napok… Rámjött valami vírusos cucc amitől rosszul voltam két napig, ettől függetlenül voltunk Beáéknál, megismertem a családját, meglátogattuk a nagyiját a kórházban (nővérével), sétáltattunk Bambit, vezettem Citroen Xsarát, jártunk az Árkádban és az Arénában (én most először), találkozott a szüleimmel, lecsekkoltuk az Olaszt, végül sikerült megint elkésni óráról és most irgalmatlan kialvatlan vagyok…

A kórházban hívott a fejvadász csávó (szeptember vége óta hívogat, hétfőn Bea bíztatására elküldtem nekik a házit amit kértek), hogy megnézték a házimat, és jövő hétre válasszak magamnak egy időpontot bármikorra, mert mindenképpen akarnak velem személyesen találkozni. Na, úgyhogy hétfő 15-re megyek is interjúra.

A mai nap fejleménye pedig az, hogy kiderült hogy egy teremmel melléjártam a szoftvertesztelés című órámnak, és integrált fejlesztés java platforma c. előadást sikerült hallgatnom helyette 5 héten át, és fel se tűnt, csak hogy elég szabadon értelmezik a tárgy címét.

Haszprus

Alakváltozás

©   Haszprus   |   bringa élelmezés energiablog idézet kondi life önmenedzsment power történelem

Kicsit a Development Processhez kiegészítőleg (de nem az ott levő két képpel kapcsolatban).

IRCQuote fight! In the ring:

Montana
látványos egyébként
Montana
nagyon durva, hogy hogy tudod alakítani magad...
Montana
hát, mit mondhatnék, respect
The GuNN
kurvajolcsinalod

És még egy idézet. Power.

Ez a bejegyzés és a Development Process is jóval többről szól, mint amennyi le van benne írva. Nem lehet mindent leírni.

Haszprus

Magasan képzett

©   Haszprus   |   élelmezés l0lzor life öltöny

Önlab szóbeli után bementem a drapp öltönyömben a mekibe, ahol egyébként közel naponta látnak, a pultos most azonban tanácstalanul és zavartan állt egy pár másodpercig, aztán kérdő pillantást vetett a munkatársára hogy most mi legyen, végül visszanézett rám, és jónapottal köszönt. Kibaszott vicces volt.

Haszprus

Subway

©   Haszprus   |   élelmezés

Áramszünet volt a mekiben, igaz, a subwayben is, de utóbbi helyen ettől függetlenül kiszolgáltak (vajon addigra már megromlottak a cuccok hűtés hiányában? ). Isteni finom a kenyerük, az édes húsuk, a zöldségeik, nomeg a sajtos cézár öntetük. Szóval a Subway 100% rekommendált, abszolút élményszámba menő, kellően megtömött és egészséges szendvicset sikerült összepakolnom náluk. Igaz, cserébe 950 Ft-tal lettem könnyebb, ami szendvics kategóriában, azt hiszem, nem mondható alacsony árfekvésűnek, emellett kénytelen vagyok arról is megemlékezni, hogy néhány óra múlva már korgott a gyomrom. Ezen negatívumokon felülemelkedve máskor is megyek Subwaybe

Haszprus

Pizzaboy Csibe pizza

©   Haszprus   |   élelmezés fotózás pizza pizzaboy

Csibe pizza (36 cm): pizzaszósz, csirkesonka, sajt.

Teljesen bejött, finom, csak ajánlani tudom. Egy kicsit lehetne kevésbé sós, de belefér. Valszeg fogok még ilyet rendelni.

Bónuszként kaptok két backstage fotót a műteremről.

Haszprus

Don Pepe Dagobert pizza

©   Haszprus   |   don pepe élelmezés pizza

Régen volt már pizzás post. Ez főleg annak köszönhető, hogy nem nagyon eszek már pizzát, részben meg hogy amennyiben mégis, akkor általában tartom magam a bevált ízekhez (ami leginkább a Georginát vagy Son-go-kut jelenti).

Dagobert: az étlap szerint prémium pizza, rajta fokhagymás besamelalap, kacsasült, szárított paradicsom, sajt, vargánya.

Na ennek a pizzának sem leszek visszatérő megrendelője. Kivételesen ott kezdődött a probléma, hogy a kinézete valami pocsék. Nem is fotóztam volna le, ha nem lőttem volna be előre nagy műgonddal az állványt a konyhában. Valszeg nem szeretem a kacsasültet és a vargányát, talán még a szárított paradicsomot sem, de erre csak utólag jöttem rá, és halvány lila gőzöm nincs, hogy melyik melyik volt a pizzán. Na jó, a képeimet megnézve és összevetve az összetevőkkel, lehet következtetni: a szárított paradicsom halál volt, azt a felétől kezdve inkább le is vakartam róla, és így a maradékkal már meg tudtam bírkózni, de sosem rendelek ilyet újra.

Étvágygerjesztőnek ajánlom inkább a régebbi fotókat a pizza címke alatt Ps. tudtok jó házhozszállítós pizzériákat? Esetleg konkrét kedvenc pizzát is megnevezve Nekem hosszútávon a Don Pepe és a Pizzaboy jött be. (Ezektől lehet rendelni neten is, plz ti is írjátok meg, hogy amit ajánlotok, azoktól lehet-e.)