hwsw - 2008 április - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Nokia 5310

©   Haszprus   |   hwsw mobilfotó történelem

Kurvára örülök neki! Outlookkal sync! Az Outlook meg Google Calendarral sync! Eszméletlen überfasza! 71 gramm, mp3 gyorsgombok, valami ócska fényképező (1,2 mpixel, de kritikán aluli, mondjuk tudtam előre, és nem érdekel, nem szempont - fényképeket a fényképező készít).

Canon EOS 350D vs. Nokia 5310, átméretezés nélküli képek (nem árulom el, hogy melyik melyik)

Update máj. 06. 20:32: tévedtem, 2 megapixeles a kamerája, és a fentinél jelentősen jobb képeket csinál (amik persze még mindig elég szarok )

Ez a bejegyzés nem biztos, hogy trusted marad.

Haszprus

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000

©   Haszprus   |   hwsw

Nice. I like. Régóta szemeztem vele.

Kicsit szokni kell, félreütögetek (ezek a sorok az elsők, amiket írok vele). Nagyon jó, hogy tök halkak a billentyűk, és marha fura, hogy a billentyűzet ezúttal nem lejt felém, hanem pont hogy emelkedik. Majd meglátjuk, jó-e ez nekem, ofkorsz le lehet szedni az alján levő állványt, és a hátán meg ki lehet húzni kis támaszokat.

Mondjuk az kicsit idegesített, amikor kibontottam, hogy az Extreme Digital magyar billentyűzetként hirdeti (még direkt bele is írtam a megrendelésbe hogy csak magyar kiosztással érdekel), ehhez képest a magyarsága annyiból áll, hogy felcímkéztek egy angol billentyűzetet, de az í ugyanúgy hiányzik... Mindegy, eddig is angolon toltam, és a munkahelyi magyar billentyűzetet is úgy használom, mintha nem lenne rajta í