hwsw - 2008 június - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Firefox 3

©   Haszprus   |   hwsw

Sajnos elszállt a hosszú bejegyzés amit arról írtam hogy a firefox egy bugos szar, így a hármas verziója is. Úgyhogy csak röviden: a fenti képet itthon már kétszer megkaptam, odabent pedig a telepítés utáni 5 perc alatt 20x lefagyott.

Firefox 2 telepítőt pedig a távozásom előtti percekben nem sikerült találnom már neten, de hétfőn tovább keresek asszem.

Én komolyan sajnálom hogy pillanatnyilag ez a legjobb böngésző ami a piacon létezik. Az IE6 a maga idejében istencsászár volt, és _SOHA_ nem fagyott, vmint a felhasználói felülete nem volt egy bughalmaz. A firefox, nos az más tészta… Cserébe sajnos ez az egyetlen böngésző ami rendesen bővíthető és lépést tart a web fejlődésével.

Az egésszel az a problémám, hogy a firefox messze nem annyira minőségi cucc, mint amilyennek reklámozzák, meg amekkora hájpot csapnak körülötte.

Hirtelenfelindult poszt, mert Mf unalmában beleolvasott egy villamoson utazó néni válla fölött a sztármagazinjába (fujjnemszabad), és két egymást követő oldalon két olyan személlyel találkozott, mint XY, a Fábry Show-ban bemutatott vécésnéni (sic!), illetve YX, az M1 Telesportjának az egyik műsorvezetőnője (aki terhes, ez a hír). A mi sztárjaink, kéremszépen....

A kommentek között pedig olvashattok egy kezdeményezést a női pólus kiegyensúlyozására itt a blogon.