bme - 2008 november - 4 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mainframe

Scientology alert

©   mainframe   |   bme life

Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika, Lronhubbard, ami csak kell. Szóval mielőtt még akármilyen okból is megáll ott akárki, gondolkodjon el jó-e az ha kapcsolatba kerül a szcientológiával (=nem).

Hívjátok fel erre barátaitok, ismerőseitek, vagy bárki figyelmét, aki úgy érzitek, erre rászorul (pl. épp ott áll a bódéjuknál), mert a szcientológia veszélyes.

dec. 01. 21:37: Van backtrack-ünk egy kontra-szcientológia blogon, nézzétek meg, ott képek is vannak. (Igen, én csináltam, még ma... Már félek is hogy milyen szörnyű haraggal sújtanak majd le rám a hubbardiánusok. )

Haszprus

Mitévő leszek, ha nem lesz több órám a bme-n?

©   Haszprus   |   bme

Mit akarok kezdeni magammal?

lakástuning, bringa, kondi, új dolgok (új sportok), utazás, munkahelyen előrejutás, webes jelenlétem felfrissítése (design, publikus cv, blog alatt kódfrissítés stb), tanulás (képzések, könyvek, idegen nyelvek felfrissítése)

Haszprus

Backstreet's back, alright

©   Haszprus   |   bme történelem

Ma lesz nálam egy megbeszélés a Szoftverfejlesztés mobil platformra című tárgy kapcsán, holnap (kedden) pedig a Rendszerintegráció labor kapcsán. Ma meg kell csinálnom a Szoftvertesztelés kiselőadásomat csütörtökre, szerdán Környezetmenedzsment házit írok, csütörtökön a kiselőadást tartom meg. Elkezdtem pörgetni a dolgokat. Az önálló labort szerintem buktam. Mondjuk ettől még felkereshetném a konzulensemet, hogy mizu…