12e - 2009 - 11 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Daily log 2009.10.13. MÁV Szakmai nap & Sör

©   Haszprus   |   barátok

Tegnap 7-kor zúztunk el itthonról, én kondiba vettem az irányt, bicepsz, kardio. 13-kor Schloddi felhívott, nincs-e kedvem sörözni, naná hogy volt. Feljött, aztán átmentünk valami kocsmába, közben kiderült, hogy mindketten megyünk ugyanarra a MÁV Szakmai nap nevű előadásra a BME-n, amit a MÁV vezérigazgató-helyettese tartott. Kíváncsi voltam rá. Sikerült is bejutni 3 korsó után, majd egy meki, ahonnan haza és Imoval kondi, hát, tricepsz. Kiégetett leszívott ez a nap is.

A blogból mindig a legjobb részek maradnak ki.

Haszprus

Belga @ zp ScoobyZolival

©   Haszprus   |   barátok buli zene

No ma egy Belga koncertre csöppentünk be. A magam részéről a Zöld Pardonban utoljára kb. 4-5 éve voltam, ütött maga a hely és a közönség is rendesen, főleg nappali fényben józanul.

Nekem picit csalódást nyújtott a dolog, nagyon tré zenéket kevertek a számok alá, a szövegeket se tudták normálisan kiénekelni (nekem úgy tűnt hogy nem is akarják), ellenben benyomtak egy csomó mulatós zenét (még egy Sanyi nevű ficsúr is volt szintetizátorral), hát… A végére viszont jött egy Billie Jean zenéjére nyomott kalauz, na az nagy meglepetés és egyben királyság volt. Összességében amúgy jól éreztem magam, szvsz simán mennék Belgára máskor is.

A képre kattintva kapsz egy ízelítőt a magyar nemzeti rapből, amire eléggé rámozdult a nép.

Haszprus

Barátok

©   Haszprus   |   barátok

Amikor azt hittem hogy elnyírtam magam körül mindenkit azzal, hogy magam alá temettek az egyéb dolgaim (meló, bme, barátnő) és hanyagoltam őket, egy hétvége alatt kiderül, hogy akik számítanak, még mindig ott vannak körülöttem.

Ma biliárdoztam WiZARD-dal, meg taliztam ScoobyZoli-val (bowlingozni akartunk de nem volt a Camponában, hoppá), és úgy egyáltalán rengeteget kommunikáltam a többiekkel (Rita, TheGuNN, Mainframe, Montana, Tibi, MDani2, és még néhányan mások). Thx hogy vagytok!

20:52 most megyek Ritához.

jún. 22. 02:03 dumáltam Ritával meg vőlegényével, kibiri kib. jó volt!

Haszprus

Schloddi-búcsúztató :)

©   Haszprus   |   12e barátok buli fotózás w170

Szerveztünk egy kurvajó búcsúpartit Schloddinak aki most kimegy 8 hónapra Ausztráliába. Jó volt tényleg. Ezer éve nem látott arcok, mint pl. Kicsi. Várjuk a következőt.

2 gyömbér (naívan azt hittem kibírok egy alkoholmentes estét ), pina colada, flaming lamborghini, white russian.

Btw ScoobyZoli kérdezi hogy mi az esély egy blogos talira. Nos?