buli - 2009 - 22 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

38. Jómunkásember Sch Qpa nevezőtúra

©   Haszprus   |   barátok bme buli fotózás mátrix túra 350d normafa qpa idézet

Igazából kezdhetném úgy is a beszámolót hogy nesztek voltunk túrázni és itt vannak a képek, az olvasóim egy része még bőven értené is minden magyarázat nélkül hogy miről van szó, a másik felük viszont nem. Van nálunk a BME villanykaron egy Schönherz kollégium, és innen indult még 38 éve egy nagyszabású egyhetes évente megrendezésre kerülő rendezvénysorozat, a Sch Qpa. A dolog alapvetően a feelingről szól, bár vannak versenyfeladatok is. Az első nagyobb megmozdulás az idei qpa kapcsán a nevezőtúra volt a Normafán és környékén, erről hoztam most képeket.

A korábbi években a magam részéről nem qpáztam különféle okok miatt, most viszont úgy döntöttem hogy megnézem mi is ez, és nem döntöttem rosszul. A fixmask csapatban indulok, ami a Sch fotóskörének (SPOT) a csapata, bár én magam nem vagyok Spotos, de sokszor gondoltam már rá amúgy. Van köztük egy-két haver, mint pl. adams, ssophie és SzaMa, meg még néhány ismerős arc, pl. fincsi és zs (velük a 2008 dec 30-i Adams-bulin találkoztam).

A túrán belefutottam két volt kollégámba.


23:52 Haszprus: és már celebritás vagyok bazmeg
jön szembe egy fazon
aszondja, hé, te vagy a Haszprus!!!
mondom igen, honnan ismerjük egymást?
aszondja sehonnan, olvas
és hogy okvetlenül oda kell vigyen egy fazonhoz
meg csináljak vele képet
meg csináljak kettejükkel képet
és bemutatott a másiknak hogy hé ő a Haszprus
aztán lett közös fotó

Haszprus

'Tea' @ Morrison's 2

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás 350d tea

17-kor találkoztunk, elkezdtünk koktélozni (magam részéről 2 pina colada, 2 chocolate colada és 1 zombi - ez utóbbi viszont nem igazán volt finom sztem, 2-ből 1-et el is passzoltam), később lenéztünk a tánctérre, aztán javarészt szétszéledtünk. Meki, majd PAStheLoD-nál még dumálgattunk kicsit éjjel 1-ig.

Jó volt.

Haszprus

Negyedik jubileumi hatéves szülinapi blogtali @ instant & török

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás 350d blogtali idézet

Szóval hétfőn volt a negyedik blogtali, melyet a blog jubileumi hatéves fennállásának évfordulója alkalmából rendeztünk meg. Igazán megható volt hogy pillanatok alatt sikerült összehozni egy rakás embert, végülis 14-en jelentünk meg (adamo, Olthyer, Balage, Ditta, kittka, mainframe, Montana, nephlim, Orca, PAStheLoD, Szilvi, WiZARD, , valamint jómagam), 20-tól éjjel 1-ig tartott az instantból kiinduló, majd törökbe átgyűrűző dolog.

A helyszínen vártuk SzaMa, ScoobyZoli, VDavid, Tibi és TheGuNN feltűnését is (elképzelhetetlen 21 fő, omg!), ám ez elmaradt. Faszkorbács kiutalva.

IRCQuote fight! In the ring:

ScoobyZoli, 2009.09.22. 15:19:24
helloka
mi a helyzet?
melyik hétfőn lesz a blogtali?
Haszprus, 15:21:09
szia, tegnap volt
ScoobyZoli, 15:21:15
bazzz

te, az a két dj olyan szarul kevert h az kritikán aluli volt
jött a szám pörgős része, erre lenyomták nullára a hangerőt. 5mp szünet, és felhangosítottak egy másik számot. ez mi... magyaroknak jó lesz ez is, gondolhatták
viszont hajnalban amikor elhúztak, jött két tökjó arc helyettük, na azok tényleg beleéléssel kevertek és elég jó zenéket
amúgy voltak nagyon jó zenék végig
csak ez a keverés..

Haszprus

Belga @ zp ScoobyZolival

©   Haszprus   |   barátok buli zene

No ma egy Belga koncertre csöppentünk be. A magam részéről a Zöld Pardonban utoljára kb. 4-5 éve voltam, ütött maga a hely és a közönség is rendesen, főleg nappali fényben józanul.

Nekem picit csalódást nyújtott a dolog, nagyon tré zenéket kevertek a számok alá, a szövegeket se tudták normálisan kiénekelni (nekem úgy tűnt hogy nem is akarják), ellenben benyomtak egy csomó mulatós zenét (még egy Sanyi nevű ficsúr is volt szintetizátorral), hát… A végére viszont jött egy Billie Jean zenéjére nyomott kalauz, na az nagy meglepetés és egyben királyság volt. Összességében amúgy jól éreztem magam, szvsz simán mennék Belgára máskor is.

A képre kattintva kapsz egy ízelítőt a magyar nemzeti rapből, amire eléggé rámozdult a nép.

Haszprus

Blogtali 3 @ instant - the pix

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás blogtali w170

Nah megvolt a harmadik blogtali az instantban, új arcokkal, akiknek marhára örültem (PAStheLoD-ot most először láttam pl., de aston és WiZARD is új volt ebben a tárasságban). Utána WiZ-zel átmentünk RIO-ba (amúgy tegnap is voltam etc csak nagyon nem mindenről számolok be publikus szinten), ahol találkoztam Nikivel, aztán elmentünk a Móriczra gyrosozni. Mit mondjak, jó este volt.

Jah és megint megkaptam hogy mennyit változtam a bme eleje óta. Thx.

Bejegyzés az éjszakai túráról ahol a társaságot órákra csapdába ejtette egy féltonnás szörnyvaddisznó… hárman órákra egy fa tetején rekedtek… majdnem betörtünk egy házba menedékért…

JÖN

JÖN

JÖN

11:57 Megérkeztek az első képek a SZÖRNYRŐL!

IRCQuote fight! In the ring:

(Privacy power) volt rendesen fáramászás meg minden?
és ez a vaddisznó teljesen hülye? odajön a tűzhöz, meg az emberekhez, és marad 3 órán át?
Haszprus
igen
volt
(Privacy power) most kezdem nem sajnálni, hogy nem mentem
kemény

Elég jó volt egyébként, és az tuti hogy az eddigi legextrémebb élmény. Eleve az út elején elkezdett esni az eső (kaptam kabátot!), plusz rájöttem hogy csak épp lámpát felejtettem el hozni (viszont azt is kaptam, thx ), aztán ez a vaddisznó ami megtámadott minket…

Vittem egy liter csokilikőrt (Campona márka rox!) amit össznépileg megköszönt a társaság Nem is gondoltam volna. Dehát finom, ez van, nem lehet mit tenni.

júl. 03. 03:07 more pix…

Haszprus

Sör, Mf, Judit

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog

Reggel összefutottam Zével a villamoson, dumáltunk egy fél körutat. Tali meg majd valamikor.

Judit délben megkérdezte jövök-e kajálni, miközben ezer éve ostromlom már a témával. De inkább a céges kaját választottam. És nem tudom mi történt, de valahogy a cégben is tökjó hangulat kerekedett.

Délután fejlesztettünk a céges libraryn (PCC) extreme programming módszertannal, az is atomfasza volt. Kéne is egy fotó ahogy ketten lesik a monitoromat.

Aztán bejött VDavidtól egy kérdés, hogy jövök-e éjszakai túrázni Pomázra szalonnát sütni stb, holnap hajnal 5-ig. Nanáhogy.

ScoobyZoli hívott ZP-be Sub Bass Monster meg egyéb koncertekre, de asszem necces, ütközik a blogtalival. Majd Belgára.

Délután még egy tali esedékes Mf-fel, aztán túra, aztán talán sleep opcionálisan, meló, tali, stb, kurvajó. Megy a pörgés mint varázsló f***n a n**** k****.

Haszprus

Blogtali 2

©   Haszprus   |   barátok buli

Tibivel találkoztam ma grafikán, mondta hogy lehetne megint egy sörözés, blogtali, vagy akármi. Felkarolom az ötletet Mit szóltok jövő szerdához vagy csütörtökhöz, feb 25-26 estéhez? Sörözgetős stb Na?

Grafika 19:30-ig tart az I épületben, onnan jönnénk.

feb. 24. 15:08

Haszprus

Schloddi-búcsúztató :)

©   Haszprus   |   barátok buli 12e fotózás w170

Szerveztünk egy kurvajó búcsúpartit Schloddinak aki most kimegy 8 hónapra Ausztráliába. Jó volt tényleg. Ezer éve nem látott arcok, mint pl. Kicsi. Várjuk a következőt.

2 gyömbér (naívan azt hittem kibírok egy alkoholmentes estét ), pina colada, flaming lamborghini, white russian.

Btw ScoobyZoli kérdezi hogy mi az esély egy blogos talira. Nos?