w170 - 2009 - 23 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

In the ghetto :)

©   Haszprus   |   fotózás mátrix w170

Üdvözlet az új irodaházból. Otthagytuk az Andrássyt és átköltöztünk a Népligetbe. Meg kell mondjam, az Andrássy egy jó hely volt, rengeteg haverom volt a környéken, rengeteg jó kajálda, a combinoval tudtam megközelíteni stb.

A népliget, well, két átszállás, ráadásul közben metró, nyócker… Mindegy, ma egész jól eljutottam ide is. A ház maga szép, az iroda szép, bár elég hangos (sokan vagyunk benne), az asztal kicsit magas, de félretéve ezeket a dolgokat, nemrossz. (Full légkondi nice.)

Képek soon.

szép a mosdó, +10 pont.

finom volt a menzás kaja, +5 pont.

finom volt a reggeli fornettis pizza, +1 pont.

légkonditól szétfagyok, de még mindig jobb mint izzadni, -3 pont. (Majd nem ujjatlanban jövök és kész.)

szomszéd faszi egyszercsak kihúzta a gépemből az áramot. LOL?

végre van fiókos szekrényem, +2 pont.

17:32 the pix

Haszprus

Blogtali 3 @ instant - the pix

©   Haszprus   |   barátok blogtali buli fotózás w170

Nah megvolt a harmadik blogtali az instantban, új arcokkal, akiknek marhára örültem (PAStheLoD-ot most először láttam pl., de aston és WiZARD is új volt ebben a tárasságban). Utána WiZ-zel átmentünk RIO-ba (amúgy tegnap is voltam etc csak nagyon nem mindenről számolok be publikus szinten), ahol találkoztam Nikivel, aztán elmentünk a Móriczra gyrosozni. Mit mondjak, jó este volt.

Jah és megint megkaptam hogy mennyit változtam a bme eleje óta. Thx.

Bejegyzés az éjszakai túráról ahol a társaságot órákra csapdába ejtette egy féltonnás szörnyvaddisznó… hárman órákra egy fa tetején rekedtek… majdnem betörtünk egy házba menedékért…

JÖN

JÖN

JÖN

11:57 Megérkeztek az első képek a SZÖRNYRŐL!

IRCQuote fight! In the ring:

(Privacy power) volt rendesen fáramászás meg minden?
és ez a vaddisznó teljesen hülye? odajön a tűzhöz, meg az emberekhez, és marad 3 órán át?
Haszprus
igen
volt
(Privacy power) most kezdem nem sajnálni, hogy nem mentem
kemény

Elég jó volt egyébként, és az tuti hogy az eddigi legextrémebb élmény. Eleve az út elején elkezdett esni az eső (kaptam kabátot!), plusz rájöttem hogy csak épp lámpát felejtettem el hozni (viszont azt is kaptam, thx ), aztán ez a vaddisznó ami megtámadott minket…

Vittem egy liter csokilikőrt (Campona márka rox!) amit össznépileg megköszönt a társaság Nem is gondoltam volna. Dehát finom, ez van, nem lehet mit tenni.

júl. 03. 03:07 more pix…

Haszprus

Koktél Anett

©   Haszprus   |   barátok fotózás w170

Itt bizony megint egy 5,5 órás kurvajó dumálgatás esete forgott fenn. (A magam részéről négy pina coladával fűszerezve.) A hely: Archívum (Károly körút környéke).

Haszprus

Új iroda

©   Haszprus   |   mátrix w170

Ideiglenesen itt vagyunk. Kb. még másfél hónapig, elvileg. Aztán meglátjuk. Az új hely elméletileg kicsit szebben fog kinézni (egy újonnan épített A kategóriás irodaházról van szó), ugyanakkor nem 6-an leszünk a szobában mint a képeken itt, hanem 11-en. Kiváncsi vagyok mennyire lesz kedvem belakni. Anno még voltak olyan elképzeléseim hogy hozok be mindenféle cuccot, aztán ezek szépen elhaltak, ahogy folyamatosan jött az ígéret hogy nem sokat vagyunk már itt. Remélem az új hely szerethető lesz, bár a 11 fő miatt őszintén szólva erős kétségeim vannak. (6 fő is akkora hangzavart tud okozni hogy az nem igaz, van most mellettünk egy üres szoba a költözésig, pár napja gondolkodom rajta hogy partizánakcióban bevessem magam oda a gépemmel.)

Haszprus

Snowboardozás Ramsauban

©   Haszprus   |   350d ausztria energiablog fotózás i love this company külföld mátrix snowboard történelem túra w170

Snowboardoztunk péntek reggeltől vasárnap estig Ramsauban Erikával, a céggel (thx ), meg egy saját sí- és snowboard-oktatóval, összesen 11-en. Kurvajó volt, péntek reggel indultunk Péterrel (ügyvez) és Balázzsal (haverja), délutánra megérkeztünk, kaja, pihi, másnap reggel indultunk a pályára, tanulórész, csakhamar bedurrantak az izmaim és elég keményen szívás is állandóan fel le csatolgatni a deszkára a bakancsot. Úgyhogy a napsütésnek köszönhetően kidőltünk a hóba egy kis pihire, a magam részéről úgy éreztem mintha tengerparton nyaralnánk, még a sülő bőr kellemes illata sem hiányzott. Mondjuk ez látszik is a képeken, elég keményen leégtem estére. Páran elmentünk még egy éjszakai szánkózásra, ahova ugyan alig találtunk oda, de végül a kb. félórás majdnem nonstop csúszás (értsd: iszonyat hosszú, kivilágított szerpentines szánkópálya a hegyoldalban, amin még versenyeztünk is) azt hiszem abszolút felejthetetlen élménnyel szolgált. Főleg a végén amikor belecsapódtunk egy hófalba. Erről sajnos nincsenek képek, amúgy videó kéne, mert iszonyat jó móka volt, meg sebességérzet néhol elég keményen, főleg ahol a pálya hullámai a levegőbe dobtak minket.

Vasárnapra már elég keményen fájt mindenünk a folyamatos esésektől, de azért pár jót is sikerült csúszni, főleg Erikának már elég jól ment. A magam részéről meg úgy gondolom, hogy ha még egy napot maradtunk volna, akkor én is egész jól belerázódtam volna. Talán legközelebb.

Haszprus

Schloddi-búcsúztató :)

©   Haszprus   |   12e barátok buli fotózás w170

Szerveztünk egy kurvajó búcsúpartit Schloddinak aki most kimegy 8 hónapra Ausztráliába. Jó volt tényleg. Ezer éve nem látott arcok, mint pl. Kicsi. Várjuk a következőt.

2 gyömbér (naívan azt hittem kibírok egy alkoholmentes estét ), pina colada, flaming lamborghini, white russian.

Btw ScoobyZoli kérdezi hogy mi az esély egy blogos talira. Nos?

Haszprus

Mainframe instant

©   Haszprus   |   barátok fotózás tea w170

Voltunk Mainframe-mel Vörös oroszlánban (gyógytea mézzel rox), meg Instantban (gyömbér rox). Jó volt. Mf számomra meglepő lelkesedést mutatott a hely iránt, nem is gondoltam volna. Megvitattuk a világ dolgait, a jelent és a jövőt, súlyos terveket szövögettünk. Kiváncsi vagyok mi lesz.

És igen, ők is árulnak space cake-et, nekem meg elég volt egyszer megkóstolni, tényleg teljesen addikt lettem…

Valamint egyéb jó dolgok is történtek a nap folyamán.

Hát ebből a bejegyzésből se derült ki sok, de nem is volt célom.

16:15 a képek cenzúra áldozatául estek.

Haszprus

2009-0123 Olasz, Mátrix, dankoi

©   Haszprus   |   barátok élelmezés fotózás mátrix w170

Volt ma egy egész jó Olasz, cheesecake-kel (nagyon fincsi), aztán meló ezerrel 20.30-ig, végül dankoinál dumáltunk éjjel háromig. Reggeli ébredés asszem kicsit nehéz lesz, pedig hétvégén is melózok, van mit behozni. Jövő hétre meg lezsíroztam pár talit (Mainframe, The GuNN, Schloddi búcsúztatója mielőtt Ausztráliába kimegy 8 hónapra és még ki tudja mi minden).

Mikor pihenem ki magam? Kérdezem ezt hajnali fél ötkor, és még egy darabig fenn leszek. Még jó hogy vége a vizsgáimnak. Kérem a 36 órás napok bevezetését…

Haszprus

2009-0109 (TRES, Bea, Mf)

©   Haszprus   |   barátok fáradtság fotózás life mátrix mobilfotó w170

Egész éjjel ébren voltam (tegnap 5, tegnapelőtt 1 órát aludtam), felkészültem adatbáziskezelő-rendszerekre. Alvás nélkül mentem, ötös lett, nice. Meki. Meló. Az egyik vezető behívott kettőnket hogy előadja a legújabb vízióját a TRES-sel kapcsolatban (a projekt amin dolgozom). Hozzam a krumplimat nyugodtan. Kókadoztam iszonyatosan, mondtam hogy akkor aludnék egy órát a mögöttem lévő díványon. Oké. Asszem készült rólam fotó is. Potival dumálgattam, virágüzlet, megyer, Bea, flórián, nyugati, Mainframe, meki, home.

Haszprus

Friss levegő projekt (W170 esti képek)

©   Haszprus   |   fotózás life színház túra w170

Egy szellőztetésnek indult, végül az összes ablakot-ajtót kinyitottam és jégkamrát csináltam a lakásból, aztán egy kis esti sétába torkollott a környéken… Kipróbáltam az új fényképezőt is, hogy mit tud este. Mondjuk a kézikönyvet nem olvastam el, és csak a legvégére jöttem rá hogy hogy lehet időzített képeket csinálni, úgyhogy ez szopó, jobb képek is lehettek volna. Pláne hogy állványom se volt. Talán majd legközelebb. Arra nem jöttem rá, hogy lehet-e a blendét bármilyen módon állítgatni, erősen úgy tűnik hogy nem, mondjuk ez ebben a kategóriában végülis elmegy.

22:06 A képeket 3:2-re vágtam (a W170 4:3-ban lő) és itt-ott kicsit beléjük forgattam, főleg az állványhiány miatt.