haszprus - 2010 - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2020
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2019
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Szilárd & Corvin tető

©   Haszprus   |   buli corvin epam haszprus php power zene

IRCQuote fight! In the ring:

voltam epamosokkal bulizni az este, szilárddal feljöttünk előtte hozzám inni aztán gáborékhoz csatlakoztunk a corvin tetőn. szilárddal beszéltünk az önértékelési problémáimról, leírtam 3 gondolatát:

- nagyon értesz az emberekhez és nagyon is akarsz érteni hozzájuk

- szard le mások véleményét

- hidd el h a felhozatalban elég magas szinten állsz. akik php-vel foglalkoznak, kb. a venere csapata az akit az 5 év alatt, amióta dolgozom... alkalmaznék...

Közben rámírt Gyuri (jedlikből):

Haszprus

Lézeres szemműtét ma | update: DONEZ!

©   Haszprus   |   barátok google haszprus idézet life meló szemműtét történelem ustream

Ma műtenek. Voltam vizsgálaton a Focus Medicalnál (Margit sziget), majd az Optik-Mednél. Utóbbit választottam.

Mindkét szemem -1 dioptriás, legjobb esetben 125%-os látást tartanak elérhetőnek (a Focus Medical 120%-ot saccolt). Meglátjuk. IntraLASIK lesz egyébként, mert annak gyorsabb a gyógyulása mint a PRK-é.

Egy hét múlva kezdek az új munkahelyemen (USTREAM), remélem hogy azzal nem nagyon fog interferálni a problémás szakasz.

Nem titkolt cél hogy Google-ben a lézeres szemműtét szóra megint kicsit feljebb jussak. Jelenleg a második oldalon vagyok, pedig régóta nincs pörgés a lézeres szemműtét és alternatívái témában (ami anno harmadik volt a google találati listáján).

19:59 megvolt, látok, nem fáj, tökjó! közelre egyelőre nem tökéletes, és a fények körül látok némi glare-t. A tájékoztató szerint ez eleinte teljesen normális. Holnap reggel kontroll.

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
két nagyobb fázis van, a lebenykészítés meg a lézerezés. na két szemre ez négy fázis, mindegyik relatíve rossz volt, kivéve a jobb szemem lézerezését (azt lézerezték elsőként), ami konkrétan kurvajó volt kb mintha diszkóban lettem volna ez nálam a jövök máskor is kategória
WiZARD

aug. 31. 00:03 valami gebasz lehet

Haszprus
csáááááááááááááá
mainframe
hali! mi a helyzet? látsz?
Haszprus
ajaj nem látlak, kéne?
mainframe
most feltettem a kezem, így?
Haszprus
ígyse bakker

szep. 01. 01:10 36 órával a műtét után:

WiZARD
szemed hogy van?
Haszprus
jól. ma voltam vizsgálaton. 100% most, 125% várható jövő hétre doki szerint. ami annyi h legalsó sort is el tom olvasni majd. fények körül glare. közelre még nem tökéletes. monitoron érzem h még van mit javítani. de simán olvasok. vizsgálat 10-kor volt, utána mentem mammutba és felhívtam anyámat h lemennék telekre. 12-13 körül levezettem biatorbágyra. utána 18-19 körül hazavezettem ide, innen ustreamhez, meg onnan haza. egyhuzamban. szemem jól bírta. pedig picsaszar időjárás volt, szar látási viszonyok. fájdalom stb: mintha semmit se csináltak volna vele
Haszprus

Diplomaosztó

©   Haszprus   |   bme fotózás haszpra olivér haszprus történelem w170

Mentünk ma Judittal a diplomaosztómra BME-re, találkoztunk szüleimmel. Midőn vártunk, azt mondtam, nem látom értelmét itt lenni, úgy érzem, átvehettem volna a KTH-ban is és kész.

A terv egyébként az volt, hogy midőn átveszem a diplomámat, megbotlok, lerántom a vörös abroszt és leesek a pódiumról, de ez végül nem sikerült.

Viszont egyből láttam értelmét a dolognak, amint elmondta a dékán/rektor stb a saját beszédét, tiszta POWER volt, aztán az egy marhanagy feeling volt, amikor odaértünk, hogy átvehettem a saját diplomámat és azzal ülhettem vissza a helyemre. Ki ne hagyjátok.

ÜBERPOWER!

Jaj tényleg, ott volt FCS is (a számtech tanárom gimiből, a fia most diplomázott BSC-n), odajött és tök lelkesen gratulált Marha jó élmény volt.