bme - 2010 - 9 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Diplomaosztó

©   Haszprus   |   bme fotózás történelem haszpra olivér w170 haszprus

Mentünk ma Judittal a diplomaosztómra BME-re, találkoztunk szüleimmel. Midőn vártunk, azt mondtam, nem látom értelmét itt lenni, úgy érzem, átvehettem volna a KTH-ban is és kész.

A terv egyébként az volt, hogy midőn átveszem a diplomámat, megbotlok, lerántom a vörös abroszt és leesek a pódiumról, de ez végül nem sikerült.

Viszont egyből láttam értelmét a dolognak, amint elmondta a dékán/rektor stb a saját beszédét, tiszta POWER volt, aztán az egy marhanagy feeling volt, amikor odaértünk, hogy átvehettem a saját diplomámat és azzal ülhettem vissza a helyemre. Ki ne hagyjátok.

ÜBERPOWER!

Jaj tényleg, ott volt FCS is (a számtech tanárom gimiből, a fia most diplomázott BSC-n), odajött és tök lelkesen gratulált Marha jó élmény volt.

Haszprus

Jeges est

©   Haszprus   |   buli barátok bme

Voltam Jeges esten, találkoztam egy csomó arccal, úgy mint Kittka, Panyi, Adams, Ssophie, Zé, Potato (!), és még sokan mások Ittunk forralt bort, nyomtam a jégen két tanulókört, belémjöttek, attól kicsit elment a kedvem, aztán nagyjából ennyi, nagyon durván le is fáradtam, azt kell mondjam, de örülök hogy ott voltam.

Haszprus

DIPLOMA DONEZ

©   Haszprus   |   barátok bme life történelem mobilfotó képzés

!!!

Diplomaterv (php framework fejlesztése) ötös, a diploma pedig négyes. Ja igen, privátban volt aki kérdezte: ötéves, osztatlan képzés.

Külön köszönet Mainframe-nek és PAStheLoD-nak, akik eljöttek megnézni a védésemet, valamint ScoobyZolinak, aki az utána lévő Dark Mokkás koktélozós ünneplésünkhöz később csatlakozott Köszönöm továbbá mindazoknak, akik gratuláltak hozzá, jól esett.

jan. 27. 15:00 Dark Mokkás képek, ScoobyZoli kérésére (kell neki az alibi):