» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


22 megfelelő bejegyzés.

80,4 kg vagyok. Az utóbbi időben a Sanomáig bezárólag fixen 73-74 körül mozogtam, 3 hónap alatt viszont felszedtem 6 kilót.

Dátum KG Zsír% Víz% Pocak*
2009-05-17 71.4 14 59.4
2009-08-19 75.5 15.8 57.5
2009-10-11 70.6 13.8 59.8 81
2010-05-05 75 15 57.5
2010-05-18 73.8 15.2 58.3
2011-12-24 80.4 17.9 55.5 97.5

* Pocakkerület (köldöknél, cm)

Tennem kell valamit.Hm

©   Haszprus   |   life

Ma kijöttem a melóból 18-kor, és egy csaj nézett az utca túloldaláról, tökre mintha rám várt volna, és tényleg! Ő volt a fejvadász aki közvetített a Sanomának. Véletlen futottunk egymásba, jót dumáltunk utána ameddig közösen mentünk. Tök pozitív élmény volt.

Este bementem szoliba, és a szolis csaj, akit múltkor láttam először, megkérdezte hogy a hármasba megyek ugye? Emlékezett, hogy múltkor oda mentem. Kedves volt.

A közértben rámköszönt a Kamra Campusos pultos szöszi, akivel alig valamennyit beszéltem (annyit, hogy melyik kamra bummot ajánlja, amelyik színtelen). Estére kérdezte hogy jövök-e.

A blahán a mekiben már visszakérdeztek ebédnél, hogy nagyobb méretben epres shake-kel, ugye?

Éjszaka rámköszönt a körúton egy oktogoni mekis pultos.

Miről jegyeznek meg???Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   buli, life, sanoma

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.
Tegnap egy q szép szőke csaj leszólított az utcán hogy

Szia nem veszed meg véletlenül ezt a baracklikőrt 1000 Ft-ért? Szülinapom van, és nincs pénzünk bemenni a zp-be.

Teljesen gyanús volt a dolog, egy ilyen pia 3e Ft környéke. Azt mondta, kóstoljak bele nyugodtan. Mondom megnézhetem? Palack alapján nice 20%-os cucc, az aminek állítja, de mondom mi van benne, látom el van már szakítva a zár rajta. Beleszagolok, tényleg az van benne. De vajon még mi? Mindenesetre mondom max 1000 Ft-ot bukok és remélem nincs benne semmi gázos. Miután megvettem, megkóstoltam. Abszolút best buy, isteni finom, she made my day, egész este ennek örvendeztem, fülig ért a szám.

Bejegyzéscím © Castor Troy, Ál/Arc


És?

©   Haszprus   |   life

Tegnap indulás után eszembe jutott, hogy nincs nálam rágó, bementem hát a MOL kútra, letettem egy rágót a pultra, csak ez lesz - mondtam, és kivettem a kis kötegemet a zsebemből ami kártyák és pénzek kombinációja, előkerestem a bankkártyámat és odanyújtottam.

Pultos csaj neheztelően rám néz, majd utalásképpen ennyit odavet: Már beütöttem hogy készpénz lesz.

Lemerevedek egy másodpercre, nézek rá, köpni-nyelni nem tudok, majd megkérdezem:
- És?

Csaj: Most tényleg egy rágót kártyával akarsz kifizetni?

Szisszegtem egyet, otthagytam a csajt faképnél, és megvettem a rágót a másik kúton.

Nekem MI KÖZÖM van ahhoz a tényhez, hogy ő mit hitt?! Különösképpen ezt ilyen stílusban tálalva. Talán esetleg: Ne haragudj, beütöttem hogy készpénz lesz, tudnál esetleg készpénzzel fizetni?

Nehogymár ő mondja meg hogy mivel fizetek (nem biztos, hogy fel akarom váltani a 20 ezresemet egy rágóért, vagy pl. kiszámolva van nálam másvalamire, akármi. Közöd?!)Burger

©   Haszprus   |   life, l0lzor

Most kértem kaját diákkal nagyban a Burger Kingben.
Csaj kérte a diákot.
Mondom nincs itt.
Aszondja, nem látszik, hogy diák lennék.
Mondom de, sokadik diploma. Ötvenedik.
Elkerekedett a szeme. Aszondja: komolyan???
Mondom igen, ötvenedik. Az évek…
Mire ő: naháááát...!
És elhitteCsütörtök westend EPAM új szint Kata Gábor Marcsi Grund sör home péntek Resty Rita kozmetikus hátmasszázs Morrisons Balage Kristóf Andreas Dávid taxi mcd taxi soroksári benyitás A taxi home sleep szombat kocsi telek soroksári A Mcd kínai Normafa eszméletlen Csepel Mainframe Rita ukrán before Geri Hajógyári Coro Café Boráros home.
ScoobyZolival nyomtunk bringán egy Schönherz -> Újpest -> Megyeri híd -> Szentendre -> Újpest -> Kopaszi-gát bringatúrát. Kiégetett, leszívott ez a nap is - saccperkábé 50-60 km-t tekertem. Útközben Szentendrén megelőzött minket valami jó csaj, üldözőbe vettem, erre amikor utólértem, kiderült, hogy Kata volt az.

Ps. tegnap csak úgy random nyomtam egy határátlépést Párkányba. Se vám, se határ, semmi, üdvözöljük Szlovákiában, mondta a felirat, és ennyi… Meglepő állapotok vannak amúgy.

máj. 30. 21:01 Zoli szerint megvolt az 70 km is.


BKV-s matek

©   Haszprus   |   life, bkv, l0lzor, szánalmas

30 napos BKV bérletet akartam venni mai (feb28) kezdődátummal.

Emberünk teker egyet a pecsétjén, és rányomja:

Február 28 - március 27.

Igazából számítottam a dologra, ezért rávezetően megkérdeztem tőle:
- Biztos, hogy 30 nap van a két dátum között?
- Igen.
- Akkor köszönöm, mégse kérek…

Ugye értitek, hogy amennyiben február 28-ig nem jött rá, hogy február csak 28 napos, akkor az elmúlt teljes egy hónapon keresztül 28 napos bérletet árult a faszi?


Almost dead

©   Haszprus   |   life

Ma reggel majd meghaltam a fájdalomtól (pár napja vért köpök), ügyeletes háziorvos, fülorrgégészet, házidoki, patika, cataflam, levofloxacin sandoz, nasivin, algoflex, meleg só, fül és arcüreggyulladás, és örüljek ha nem kell felszúrni jövő héten.» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.