buli - 2011 - 26 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Dárenbéz party

©   Haszprus   |   buli barátok fotózás wx1

Normafa Cinema Hall Dokk Club Coronita donez — with Balazs Kovacs and Dávid Rákosi at Cinema Hall Budapest.

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
első dárenbéz bulim!
Taxi pluszos diszpécser kisasszonynak örök hála hogy kitaláltuk merre vagyok!
Coronitában kényelmesen aludtam csak annyi volt a para hogy valami picsa táncolt a cipőmön és a basszustól egyfolytában centiket mozdultam odébb a kanapén.
Balage
Csoda akkor hogy nem basztak ki amiért ott alszol. És hol voltál végül amikor a diszpécser rád talált?
Dávid Botpuszta
Haszprus
ROFL
Haszprus

Pénteki meglepetés

©   Haszprus   |   buli sanoma klaudia morri

Pénteken Katával debugoltunk egy kódrészt, refaktor közben bevezettem az alábbi változót:

if ($tegnapElrejtettukDeEjfelkorUjraMegKellJeleniteni) { ...

Kata: úristen, de hosszú! Fele ilyen hosszú is lehetne!

Haszprus: hát igen, sokan szokták ezt mondani...

Ezek után jött az ominózus commit message…

Most viszont rám írt a szöszi a két héttel ezelőtti pénteki morri buliból, hogy jöhetnék legközelebb is. Maybe.

Haszprus

Day 49 @ Sanoma

©   Haszprus   |   buli fáradtság fejlesztés sanoma zene energiablog

Hétvégén alapoztunk, voltunk Morri Ligetben és Coronitában, hajnalban csatlakozott egy kedves régi ismerős is, közben befoglaltam megint a szekusok székét , hétfőn éjfélig dolgoztunk, este hívnak telefonon bocs dolgozom, írnak skype-on bocs dolgozom, taxi haza és még tovább, power, kedden pedig alvásmennyiség alapján kipihenetlenül, gyakorlatilag mégis úgy pörögve, mint még soha folytattam (boss meg is kérdezte, mit tolok). Vuttu-tuttu vuttu-tuttu. Red Bull Hell C Vitamin Béres csepp Ginseng ampulla kávé, szóval mindent, de ami leginkább pörget az az ha valamit lerakok és azt elismerik. (Másik boss másnap külön odajött mosolyogva gratulálni, apróság, de mégsem.) Nap végén hazaindulás előtti percekben beesik egy task amit csináljunk meg még ma, nyilván. Safranek, jöjjön közelebb... Itthon megnyitom a shellt, majd telefont emelek az ágyban hogy felhívjam akivel nem lehetek, helyben elalszom ruhában, égő lámpával, ahogy kell, de ezúttal legalább cipő nincs rajtam. Éjfélkor felébredek, kipihent vagyok, emaileket írok meg ticketeket kezelek 3 órán keresztül, elolvasom amire napközben nem volt időm, megírok pár irányelvet és kitűzök pár célt a karbantarthatóbb folyamatok érdekében, aztán ráébredek, hogy nem is tudok már aludni, no meg hogy hajnal 5 múlt.

Ami most jó:

  • Yves Larock - The Zoo (Muzzaik Remix)

Jó még:

  • Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemoller remix)
  • Wawa - SOMBRITA ( Lauer & Canard ft Greg Note Rmx )
  • ANIMA SOUND SYSTEM - Tedd a napfényt be a számba ( MATULA feat GOLDSOUND remix )
  • Andy Caldwell feat. Lisa Shaw-Warrior (Tiger Stripes Mix)
  • Loco & Jam - Medusa [Rekluse]
  • Popmodell - Kiskece (radio edit)
  • Loco & Jam - Medusa [Rekluse]
  • Pet Shop Boys-Love Etc (Gui Boratto Remix)
  • Serge Devant Addicted with lyrics 2009 [HQ Club Mix]
  • Radio Slave Feat Danton Eeprom - Grindhouse ( Dubfire Terror Planet Remix )
  • Mightyb - Taj Mahal (Original Mix)
  • MATULA feat GOLDSOUND - Wonderful World (original)
  • Chris Lake & Nelski - Minimal Life (Original Mix) (HD)
  • Federico Scavo, Alex Kenji - Gimme Five (Mix 1)
  • Modestep - To The Stars (Break The Noize & The Autobots Remix) (Official Video)

A reggeli kardio alapjai. És az fontos.

Haszprus

ON THE TOP OF THE WORLD - once again

©   Haszprus   |   buli sanoma energiablog

ON THE TOP OF THE WORLD once again

Tegnap hosszú kihagyás után végre eszméletlen sok rábeszélés hatására megengedtem magamnak hogy elmenjek újra bulizni (Coronita persze), és hát mit mondjak, utána aludtam 3 órát és most itt pörgök mint az állat egész délelőtt. Valami volt a pezsgőmben (nem, max buborék). Kibaszottul jól vagyok.

POWER

Asszem kellett már ez a négy napos szünet.

Ja tényleg, készült is egy videó arról hogy brékeltem este:

Haszprus

Chris Lake @ Dokk

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Tegnap este megyünk? Jó üljünk be valahova dumálni de én biztos hogy nem bulizok utána mert hulla vagyok 22-kor már állva bealudtam volna kiégetett leszívott ez a nap (hét) is Móricz Boráros Jaffa valami új arcok Hajógyári Dokk 100 méteres sor rögtön az elejére powered by valami régi arc iszonyat tömeg Chris Lake (ld. Minimal Life, Only One) VIP ott se sokkal jobb a helyzet hotdog szendó mitkeresnekcsajokaférfiwcben a srácot beraktuk a kocsiba kiszedtük a kocsiból átraktuk a taxiba húsimádó gyros Móricz hajnalöt majdnem visszamentem momentán sokáig maradtam volna még (powered by red bull) de inkább aludtam 4 órát most pedig nemsoká Symfony 2 POWER A heti melóhoz képest egy ilyet lezavarni már nem is mondható megterhelőnek.


workplace power

workplace power 2
Haszprus

Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   buli life sanoma barátok meló

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.

Haszprus

After Sunday Cooling

©   Haszprus   |   barátok buli

Szóval tegnap este átjött Gio és dumáltunk megint egy iszonyat kurvajót. Jobb dolog nincs is a világon. Ja várjunk, most hirtelen eszembe jutott egy.

Sikerült lejutni a Coronitába Sunday Coolingra, csak előtte megint burkoltunk hotdogot, úgy látszik ez már ilyen hagyomány lesz nálunk, az éjszakai hotdogok valahogy mindig nagyon finomak, bátran ajánlom a Hajógyári melletti hévmegálló egyik büféjét, ahol istenes mindenes hotdog van 350-ért (vs a szigeten 700 birodalmi fizetőeszközt vesznek ki a zsebedből ugyanezért az élményért, de itt még hozzátenném, hogy a Coronitában van képük a 25 grammos legalja (elnézést attól aki szereti) Sport szeletet H-Á-R-O-M-SZ-Á-Z forintért (!) árulni - persze kérek is belőle kapásból ötöt).

Azt írtam tegnap délután hogy várom már hogy aludhassak végre egyet, erre éjjel f2 - 2 körül értem haza és reggel 4-5 óta kukorékolok - nem tudom mi van, a szervezetem azt hiszem nem szeret aludni.

09:25

disclaimer

Érkezett egy komment privátba:

Ha nem ismernélek, akkor azt hinném, hogy tolsz valamit és azért bírod ennyire

Rendkívül fontosnak tartom megjegyezni, hogy _SEMMIT_ nem tolok. Nyilván iszok valamit (általában pezsgőt), ami pedig hajt, a saját erőmön felül, az a Red Bull, vagy esetleg valami egyéb energiaital, és ennyi.

Haszprus

Before Sunday Cooling

©   Haszprus   |   barátok buli film

Nah Gioval elmentünk megnézni a Förtelmes főnököket (nem sokat tudtam róla btw, inkább úgy mondanám h semmit... Jennifer Aniston rajongóknak viszont kötelező), Allee-ban Burgernél belebotlottunk egy régi gimis csajba (párral alánk járt), nem is tudom honnan ismerjük, talán voltunk közös buliban meg táborban.

Így kell becsajozni egy perces időkeretben. Na jó nem pont így, és

ne próbáljátok ki otthon

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
Szia!
Csaj Szia!
Gio
Szia!
Csaj Hát ti, mizú?
Gio
Éppen moziba megyünk, megnézzük a Förtelmes főnököket.
Haszprus
Hát szerintem Gio akar valamit, de én meg arra gondoltam hogy jobban örülnék, ha lenne közöttünk középen egy csaj.
Csaj uhh öö ahaaaa okéé... Na jó étvágyat, sziasztoook

Pár órával később:

Haszprus
te figyelj Gio, nem megyünk el Sunday Coolingra most?
Gio (ironikusan) höhö menjünk
Haszprus
Komolyan kérdeztem, én 100%-ig benne lennék...
Gio
Hát én olyan 50%-ig, és max éjfélig... Na jó menjünk!

Úgyhogy megyünk, és újra lebontjuk a Coronitát

De várom már, hogy vége legyen ennek a hétvégének, és aludhassak egyet végre

Éjjel Gio átjött dumálni, iszonyat jót beszélgettünk, aztán mentünk Rioba, kiábrándító volt, nem így emlékeztem erre e helyre, hát valszeg nőttek az igényeim mióta a Hajógyárira járok. Mentünk is tovább: Bed Beach (lenyomták Andrewboytól a Kiskecét legnagyobb meglepetésemre és örömömre), pár hotdog (végre nyitva van újra a hotdogos a szigeten, és igazi quality hotdogot árul ), aztán Gio haza, én még maradtam: Bed Beach újra (rögtön valami elég korrekt csajt sikerült megbűvölni), Dokkoló, Coronita, és végül after after. Érdekes egy este volt. A Coro Café előtt ki tudja milyen okból mexikóinak hitt a bárpultos meg valami arc aki ott üldögélt a pultnál (lövésem nincs hogy miért, angolul kezdtünk beszélni, és talán azt hitték hogy tequilát csak a mexikóiak isznak amikor kiderült hogy magyar vagyok, akkor hi5 ). Leültem Coro Café előtt a hintaágyra, aztán valami arc kérdezett angolul, az ilyeneknek mindig örülök, nem sok helyen kell angolul beszéljek. Valami nem nyerő csaj is leült mellém és hülyeségeket kérdezett, aztán szerencsére lelépett. Coronitában 4-től legalább fél óráig csak én táncoltam meg valami dj-fan csaj. Nagyon jó volt egyébként, később olyan zenéket toltak, hogy valami hihetetlen, iszonyat zúzda volt fent a korlátnál. Az a kedvenc helyem, hatalmasat lehet tombolni. Hazafelé egy ismerős taxis hozott (mondjuk mostanra elég sok van, de néha csak ámulok hogy mikre emlékeznek, mint ahogy most is), kurvajót dumáltam vele is (lesz valami morrisons liget nyitott hely a népligetben az infója szerint), jóarc volt (rögtön magától törzsutas tarifába tett), 1520-ra 2000-et adtam, legyen jó napja. Mondta, reméli találkozunk még. Mit mondjak, elég komoly este volt, a Coronita ismét bizonyított.

Haszprus

Coronita after

©   Haszprus   |   barátok energiablog idézet buli coronita

Reggeli SMS-folyam(ból kivágva a lényeg, amúgy 33 sms volt buli után):

Csaj: Smároltál a barátnőmmel? Te Dög!
H: Mek haza, nem talizunk?
C: Nem! Utállak  
H: Hát bakker, élned kéne a lehetőségekkel  
C: Te hülye vagy!   De ugyanakkor naon édes
H:   Cuki h ezt mondod, már csak azt n értem miért n futunk össze.
C: Én meg hülye és illuminált. Meek haza és házas vagyok.
H: Attól h n duglak meg, még talizhatunk   v n? Fincsi voltál...
C: Perverz állat   Imádlak. Talizunk úgyis... tudod
H: Az gáz ha nagyobb igényem van egy összebújva alvásra mint szexre?
C: Egyáltalán nem de nem én vagyok az akire szükséged van...
 még ha szeretném is.
H: Hm, miért?
C: Mert van valakim. Fiatal vagy jóképű és édes annyi lehetőséged van.
 Csak nem én vagyok a te embered.  
H: Ez kedves tőled...  
C: Ez nem kedvesség hanem igazság, nem is értem miért nincs nőd.

Én igen, de annyira mégsem.

Utána még telefonáltunk fél órát, megtudta h külön lakom és leesett az álla ("annyira jó parti vagy").

Becsülöm, hogy nem tudtam befűzni a csajt.

júl. 26. 00:13 viszont ma este taliztam vele és dumáltunk egy órát, érdekes beszélgetés volt Egyre inkább érdekel.

Előtte meg belefutottam egy régi ismerősbe (elég jó csaj), meglepett hogy még ő kezdett nekem bókolni, hogy de jól nézek ki És hogy hívjuk már őt is a bulikba. Lila ing, szövetnadrág, btw.

Haszprus

Brains @ ZP

©   Haszprus   |   barátok buli

Tegnap este bedobta Balage hogy mit szólnék egy Brains koncerthez. Nem mondott a név semmit, úgyhogy kerestem valami jellemző zenét tőlük. Drum and bass, úgyhogy akár még jó is lehetett volna, különösen a minta alapján (amúgy nem voltam még DNB koncerten), de végül nem jött be annyira, nekem kicsit nehéz erre mozogni

A ZP meg még mindig nem jó, kérdeztem is a buli vége felé Balagét, hogy a telefonjáról szól-e a zene, csak mert a hangerő kb. ezt sugallta…

(Ami egyben azt is jelenti hogy a ZP nagyon teper a fennmaradásáért, mert ez a hangerő valszeg nem véletlen volt ilyen alacsony.)

Update 13:00 Most pedig irány a kínai Zotya atyával, aztán este ZP újra.

Haszprus

Palatinus

©   Haszprus   |   barátok buli strand

Volt egy evosoft interjú, aztán egy gyors ad-hoc Palatinus Gioval, összefutottam egy csomó arccal, nemsoká Morrisons elvileg.

Palatinuson nem gyenge a szeku, annak nyittatod ki az öltözőszekrényét akinek nem szégyeled. Gyurinak el is vittek belőle ezt-azt…

Haszprus

Vizipipa

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás

Vasárnap este Orcáéknál indult egy kis társasos összeröff, aztán a csajok leléptek, mi meg ottmaradtunk hárman vizipipázni hajnal 3-ig. Utána gyorsan toltam még egy Coronitát (Sunday Cooling, hétfő hajnal 5-ig tart, sokkal kevesebben vannak mint máskor, voltaképp nem is rossz ha valaki Coronitát szeretne szellősebb tánctérrel), meg kalandoztam kicsit a BKV-n

Note: sok értelmét a vizipipának végül nem fedeztem fel.

Haszprus

Partying, partying, yeah!

©   Haszprus   |   barátok buli epam life desire kocsi mobilfotó coro dávid grund kozmetikus mcd normafa sör meló élelmezés túra

Csütörtök westend EPAM új szint Kata Gábor Marcsi Grund sör home péntek Resty Rita kozmetikus hátmasszázs Morrisons Balage Kristóf Andreas Dávid taxi mcd taxi soroksári benyitás A taxi home sleep szombat kocsi telek soroksári A Mcd kínai Normafa eszméletlen Csepel Mainframe Rita ukrán before Geri Hajógyári Coro Café Boráros home.

Haszprus

New Technology Meetup

©   Haszprus   |   barátok buli képzés

Tegnap voltunk PAStheLoD kollégával New Technology Meetupon, ilyen fajtán most először. Elég hardcore témák, volt pár iszonyat élvezetes - ahogy valaki fogalmazott, 'itt csöppen el az igazi programozó' - előadás, sajnálom hogy 5 perc van ezekre, szerintem bőven többet megérnének.

Témák voltak:

  • Flash játékok üzleti megközelítésben.
  • Low-level iOS, hogyan lehetne gyorsabb? A mobil eszközökben sokkal több és egyben sokkal kevesebb erő van, mint gondolnád. Ha szorít a CPU, akkor nem csak az alap SDK-s trükkökben érdemes turkálni. Már az sem egyszerű, hogyan mérjünk. Szálak, UIKit, memória-elérés, Assembly, satöbbi.
  • Scale-out igényű nagy adatos feladat-feldolgozó láncok cloudon. Amazon Cloudon megvalósult Hadoopra épülő bioinformatikai feldolgozó lánc. Ott felmerülő kihívások, és megoldásaik open-source technológiai elemekre építkezve. EC2, S3, Hadoop, HDFS, jclouds, whirr.
  • ScalienDB, egy skálázható NoSQL adatbázis Budapestről.
  • Miért nem használjuk a scrumot? Kanban.
Haszprus

Virgo sör

©   Haszprus   |   buli virgo

Megvolt az első virgós sörözésem (Fakultatív részvétellel, underground szervezésben.) Nem tudom hányan voltunk, legalább 15-en. Helyszínéül a Csak Art Bar szolgált, ami egykor szado mazo klub volt ha minden igaz…

Haszprus

Hajógyári körkép hétfő éjszakáról

©   Haszprus   |   buli

Hétfőn Mf-fel végigjártuk az egész Hajógyárit (már ami nyitva volt, persze a Sláger Palota kivételével ) és szakmailag bevizsgáltuk a különböző szórakoztatóipari egységeket. Teljesen szubjektív és tömör értékelésem szerint:

  • Coro Café kis hely szimpatikus zenével, jó hangzással, minimál vizualitással. Nekem az mondjuk hiányzik. Nem sikerült a rajongójává válnom a mai napig, pedig voltam már itt párszor. Nekem kicsi, pedig a zene tényleg jó lenne.
  • Studio hatalmas nagy, látványos fényjáték, de ez konkrétan nem szól jól (ellenben inkább szarul), ez se lett kedvenc.
  • Pink bementünk és menekültünk kifelé (rnb).
  • Dokk Club coronitával egybenyitott parti volt, magam részéről nem szeretem amikor egybe van nyitva. Fenti rész VIP-nek elkülönítése számomra sajnálatos. Zeneileg elment.
  • Coronita ez lett volna nálam a parti lényege, de mint kiderült, ma kivételesen nem kezdődött másik parti a Coronitában 5-kor, hanem maradt ugyanúgy a Dokkban a DJ. Nálam ez most lapos volt, sry, konkrétan 6-kor eljöttünk mert fáradt voltam (mostanság mindig az vagyok amúgy).

Összességében most a legjobb a Coro Café volt, és természetesen a Hajógyári még mindig viszi a prímet az általam ismert helyek sorában.

már. 19. 18:53 még annyit, hogy

Haszprus

Gio is back :)

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás történelem 350d

Ééés megkezdtük 2011-et egy hatalmas dumálgatással és bulival, úgy is mondhatnám hogy az év legváratlanabb meglepetése volt amikor este hétkor megszólalt a telefonom hogy nincs-e kedvem ellátogatni valami helyre most így azonnyomban… Naná hogy volt!

További talik kinézőben. Kicsit felélénkültek az események mostanság.

IRCQuote fight! In the ring:

Kurvajó szilveszteri buli volt, Balagééknél kezdve aztán egy eltés koleszos buliban folytatva! Még ilyet!

Balage
kérdezted miért volt az a sok szék a budi ajtóban... azért volt, mert volt egy részeg gyerek, aki kijött a budiról, megfogta először a szemetest, és pörögve bebaszta