biznisz - 2011 - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2019
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Fáradtan, de nem haszontalanul

©   Haszprus   |   fáradtság idézet meló sanoma zoli

Halálosan ki voltam ma merülve, de Zoli esti látogatása miatt megittam egy red bullt, ezzel ma bennem van két red bull meg egy burn. Mondjuk szerintem tudnék aludni, hazafelé a buszon megint majdnem bealudtam, hihetetlen fáradt voltam, ég a szemem meg minden, elég rossz így dolgozni, és érzem is hogy hülyébb vagyok emiatt.

Viszont tanulni is akarnék Nem jut rá időm...

Meg callcenterezni is kéne lassan. Úgy néz ki eljön egy ebédmegbeszélésre a Sanomába valamikor a megbízóm.

Az Atyaúristen pénteken jön vissza (k-cs nincs), hétfőtől meg jön az új juniorom. Elég terhelt időknek nézek elébe... Basszus...

De valahol nagyon örülök ennek, bizonyos tekintetben csodálatos dolgok történnek, rengeteget fejlődök, meglesz ennek a haszna - bízom benne.

Haszprus

Gigolo @ Sanoma party

©   Haszprus   |   barátok buli life meló sanoma

Ma mondta egy csaj hogy már kész gigolo vagyok, kedden pedig Gábor, hogy tiszta gigoló leszel nemsokára rolex óra, minden, pénteken pedig volt egy Sanomás nagycéges (600 fő) buli, ahol a kollégáktól megkaptam a Gino nevet, merthogy mindig élre vasalt szövetnadrág, hosszú fekete ing, meg amúgy is olaszos a kinézetem

BTW tegnap őszi fesztivál volt a Sanománál, bornap, épített színpad, rengeteg pad, rengeteg boros stand, pálinka, DJ, jó volt Mondjuk a halálomon voltam fáradtságilag, húzós hetek vannak mögöttem (és előttem), éjfélre itthon is voltam.

Haszprus

Partying, partying, yeah!

©   Haszprus   |   barátok buli coronita dávid desire élelmezés epam grund kocsi kozmetikus life mcd meló mobilfotó normafa sör túra

Csütörtök westend EPAM új szint Kata Gábor Marcsi Grund sör home péntek Resty Rita kozmetikus hátmasszázs Morrisons Balage Kristóf Andreas Dávid taxi mcd taxi soroksári benyitás A taxi home sleep szombat kocsi telek soroksári A Mcd kínai Normafa eszméletlen Csepel Mainframe Rita ukrán before Geri Hajógyári Coro Café Boráros home.

Haszprus

Full text search stb

©   Haszprus   |   cakephp fejlesztés meló php seo symfony virgo

Múlt héten a CodeIgniter Framework megismerése volt terítéken, ma pedig kutattam egy kicsit, amit a napokban még folytatni fogok full text search témában, érintve, de nem korlátozódva a következőkre:

  • Zend Search Lucene
  • Sphinx
  • Xapian

Implementáltam egy a Zend Frameworkben található Zend Search Lucene-t használó megoldást (abszolút experimentális jelleggel, index buildelés és lekérdezés) CakePHP Framework alá beültetve.

Megjelenítési réteghez úgy tűnik 960 Grid System lesz a választottunk.

Itthon eközben symfony frameworköt nyomok továbbra is Doctrine ORM-mel.

Izgi mind.

SEO power.