barátok - 2016 - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

What is missing

©   Haszprus   |   barátok idézet life

IRCQuote fight! In the ring:

egy ex nekem is ez az elso karim miota nem vagy
Haszprus
nem csajügyi problémáim vannak, bár tudom hogy sokkal jobban lennék bnővel de vhogy nem hiányzik. azt is tudom hogy jobban lennék barátok közt, de az se hiányzik. nem hiányzik semmi. a saját döntésemből nem vagyok senkivel. nem tudom pontosan hogy miért. valószínűleg túl sok bántás ért az életben és nem tudom feldolgozni már. az a fura hogy réka után még voltam gyorsan egy csajjal (nem szex), de azóta nem. de nem annyira a csaj hiányzik mint mondtam. hanem úgy az élet. eltűntek a hobbijaim, eltűntek a tevékenységeim, kb minden amit csináltam az életben. régen szerettem bringázni, rengeteget bringáztam. rengeteget fotóztam. mentem haverokkal, stb. sportoltam sokat. ezekből semelyiket, egyiket se csinálom már. nem csinálok semmit csak fejlesztek, és azt se hobbiból hanem a munkahelyi dolgaimat csinálom. olyan szinten amit a cég is felismer (idézek a pár napja kapott év végi értékelésemből: A szakmai tudásodat, befektetett munkát energiát senki nem kérdőjelezi meg, messze túlmutat mindenkin.). de mást nem csinálok. érdekes módon. a lumbágóm nagyon betett a sportnak, az elferdült ujjammal pedig egy kriplinek érzem magam. féltem is a bal kezemet, minden nap csinálok valamit amikor eszembe jut hogy nehogy valami baja legyen. féltem őket a súlyok emelgetésétől is, de attól a hátamat is féltem, a lumbágó óta ha kicsit edzettem általában mindig elkezdett fájni. a lumbágó olyan dolog hogy konkrétan 20 percig nem bírtam fizikailag kimászni az ágyból amikor legelőször belémütött. az idei évem egy egészségügyi csapás. a fogam vérzése (azt még láttad), az ujjam eltörése és szarul összeforrása (végleges sérülés), a lumbágó (az is most már fél éve megvan és úgy tűnik az se valami ideiglenes dolog), aztán a medicovernél azt mondták h mélyvénás trombózisom van (konkrétan mentőt hívtak rám), ... ezek mennek... elkezdtem kivonulni az életből, ha ránézek a régi fotóimra (volt bnőimre vagy csak egyedülálló képekre), azt látom h én már nem vagyok abban a korban mint a képeken, már nem vagyok randikorú, itt már nem lesz semmi ami beindítana egy kapcsolatot... és amúgy nem a kapcsolat hiányzik mint azt hosszasan fejtegettem, erről tképp csak amiatt írok ennyit hogy úgy érzem erre kérdeztél rá az első karácsony nélküled c. mondattal... szóval nem ez zavar... hanem h nincs családom... minden más kapcsolat, legyen az akár barát, barátnő, semmi a családhoz képest. a család örökre ott van, megmarad, bármi is van, a barátok, barátnők, mind csak múló dolgok, még egy gyereket is elvihet az asszony, hiába az igazi vérrokonság... a valódi elvehetetlen kapcsolatok csak a szülők és testvérek felé vannak, velük lehet ugyan összeveszni de az idő mindig begyógyítja a családi sebeket... nos, nekem nincsenek ilyen jellegű kapcsolataim.
Haszprus

Szombaton kihagytam egy bulit ahol lettek volna csajok

©   Haszprus   |   barátok life

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
Szia, nem tuti h jövök végül, ha igen, akkor később. Bocsi. [személyes okok, szorongás, idegen társaság, ilyesmi, megértést megköszönöm hívtam amúgy arcokat akiket odaillőnek gondoltam de a mai nap nem volt jó nekik]
Ágnes Ne szorongj
En is ilyen vagyok
De egy palinka felold
vagy tobb
Es kedves tarsasag, egyszeru emberekkel
olyanok, mint mi nem sztarok
Haszprus
am néztem h értelmes felhozatal lesz
Ágnes igen szoval sokkal jobb, mint otthon egyedul

Végül éjfélre készültem el, előtte elmentem kondizni, és éjfélkor már úgy gondoltam h bizti nincs értelme menni. Fáradt voltam és nem tetszettem magamnak.

Haszprus

Kondi summer

©   Haszprus   |   kondi life
Hosszu kihagyas utan vegre ujra eljutottam kondiba. Rehabilitacios edzes Kivetelesen egyedul. Mostanaban szokasokat epitek a Fabulous es a Habits appokkal. Reggeli, tanulas, edzes stb.
Haszprus

Angular 2

©   Haszprus   |   angular endticket fejlesztés javascript

A héten bejött hozzánk VDavid és megírtuk az első kis Angular 2 projektemet (TypeScriptben), persze csak kis kód, tutorial alapján, de nem is ez a lényeg, hanem hogy végre van egy Angular 2-es code base-em. Juhu!

Hogyan tovább?