talán - 2017 - 4 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2019
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

2017 évösszegzés

©   Haszprus   |   történelem amerika talán

Na, mik történtek idén.

  • Év elején sikerült eljutnom hatodmagammal Vietnámba jeah! 2016-ig nagy fájdalmam volt hogy nem voltam semerre európán kívül, 2016 végére összejött Amerika Bostonnal, és 17 elejére Ázsia Vietnámmal és Kambodzsával
  • Vettem egy lakást ami még épülőben van
  • Eljöttem a logmeinből és vállalkozásba kezdtünk..
  • ..Ami egész jól megy, pár hónaposak vagyunk és már 4-5-6-an toljuk az ipart, vannak stabil ügyfeleink, bevétel, stb, full power.
  • Csajok terén? Nem sok mozgás van. Tavaly kiütöttem magam Rékával és ez annyira lenyomott hogy utána hónapokig nem is akartam senkit, utána pedig már az volt a bajom hogy teljesen konkrétan érdektelen lettem a témában, tudtam fejjel hogy lépni kéne, de nem volt hozzá semmi motivációm. Elkezdtem azon dolgozni hogy a motiváció meglegyen, de annyira sűrű volt a melós téma hogy nem jutott rá energiám. Aztán amikor a váltás megvolt, jött gyorsan két csaj de egyikből se lett semmi komolyabb, azóta megemeltem a szintet hogy mit keresek és alapvetően nem találok semmit. Megjegyzem, élőben nem nagyon tudok hol ismerkedni, ez egy nagy rejtély egyelőre hogy honnan lesz csaj.
  • Most nagyon azon dolgozom hogy a lakásnak meglegyen az uccsó részlete is, ha az megvan akkor jövőre remélhetőleg kicsit lazábban tudok gondolkodni. Sokkal lazábban.
  • December elején elkezdtünk Csabával kondizni, egyelőre toljuk keményen, olyan heti 3 tájéka megvan, kíváncsi vagyok mire visszük. Ha nagyon belelendülök talán az egykori Alakváltozás bejegyzéshez is sikerül tennem egy-két új képet. Na jó az még messze van.
Haszprus

Cigi over + 48h

©   Haszprus   |   life olivér over talán
Olivér vagyok, 48 órája tiszta. Tegnap este söröztünk haverokkal (nemdohányzó társaság szerencsére) és éjfélkor úgy feltételeztem, hogy fogok tudni cigit tarhálni, de nem tudtam. Így megmenekültem a bűnbeeséstől. Cserébe kénytelen vagyok beszámolni róla, hogy a kísértés foka az elviselhetetlen közelében volt. Talán már túl vagyok rajta. #leteszemacigit
Haszprus

Cigi over

©   Haszprus   |   life over talán
Február óta dohányzom, csúcsidőben olyan napi 15-20 szálat szívhattam. Fekete dunhillel kezdtem ami asszem a legerősebb, azt szürkére cseréltem, és 4 napja a fehéret szívom ami a leggyengébb. Megfogadtam, hogy dec 1-től leteszem. Van a dobozomban még 1 db és úgy gondoltam többet már (talán alkalmi kivételektől eltekintve) nem veszek. Szóval ez itt az uccsó szál.
Haszprus

16 GB DONEZ :D

©   Haszprus   |   life talán

16 GB RAM upgrade (from 8) DONEZ!

Több mint 5,5 éves a gépem de eskü gyorsabb mint az előző melóhelyemen levő 900k-s highend macek

15:38 pillanat alatt felment 12G-re a memóriahasználat, gondoljuk el mennyire izzadhatott 8G-n 4G hiányában Megérte JEAH POWERRRR YEAH Komolyan. Kurvára örülök.

Jövőre mosmá eskü lecserélem a gépem talán igazából az van hogy kurva nehéz megfelelő gépet találni, mert ebben van 512 GB SSD, 16 GB RAM, 750 GB HDD, meg egy kb. 3400 cpubenchmark pontot produkáló proci, aminél a mostanság divatos i7-7500U procik alig adnak több pontot (4000 környéke, nem tekintem számottevő különbségnek), a Q-s i7 procik meg ugyan 8000 pont fölött teljesítenek (na az már megérné), csakhogy megint ott vagyok hogy igazából 16GB RAM + 1,5 tera tárhellyel rendelkező gépet gyakorlatilag nem nagyon kapni a piacon 14" vagy kisebb méretben. Konkrétan nem látok olyan gépet ami megfelelne ennek a kritériumnak.